Dodaj do ulubionych

AWF Turystyka i Rekreacja SUM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:29
Witam, chciałam się dwoiedzieć, czy trudno się dostać na studia uzupełniające mgr na kierunek turystyka i rekreacja na studia dzienne, jeśli skończyłam licencjat w szkole prywatnej? W ogóle jak jest na tych studiach, mam tu na myśli poziom, ludzi itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: gab Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:01
      mogę tylko opowiedzieć o studiach magisterskich, jestem na 4 roku.szczerze
      mówiąc ludzie beznadziejni- i to nie tylko na moim roku- z tego słynie nasz
      kierunek.na prawde tragedia. jeżeli chodzi o program to nie jest zły-dosyc
      ciekawe zajęcia, duża różnorodność, no i przede wszystkim- kadra pedagogiczna
      bardzo życzliwa, nastawiona pro studencko.
      • Gość: ble Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:27
        co masz na myśli mówiąc ze ludzie tragiczni? jaki jest poziom, ciężko jest, czy dużo macię zajęc z wfu i jak one wygladają?
        • turquoise_tulip Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM 25.01.06, 11:52
          Ja jestem na 2 roku TiR mgr ; i jestem b.zadowolna. Nie mozna generalizowac
          jesli chodzi o ludzi; ja mam zgrana grupe i wszyscy sa sympatyczni:) Jesli
          chodzi o zajecia wfu; wcale nie ma ich tak duzo. CO semestr mamy jakies inne
          zajecia. Na 1 roku bylo to plywanie + tenis stolowy i zajecia rekreacyjno
          ruchowe; a teraz mielismy formy gimnastyki i zapowiada sie taniec towarzyskI:)
          Nie wiem jak to wyglada na SUMie.
          Pozdrawiam.
          • Gość: gab Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:20
            na pewno ciężko nie jest.myśle że kierunek dosyć lekki.ale też poziom trudności
            zależy od specjalności wybieranych od 3 roku (nie wiem jak to jest na
            sum).jeżeli bedziesz miala jakis wybór to żeby sie nie przepracowac polecam
            pedagogike czasu wolnego ( a ciekawa jest odnowa p.-ale najtrudniejsza)
            zajęcia z wfu bardzo lekkie-patrza na nas z przymróżeniem oka. przypomina mi
            sie: fitness,judo,gry i zabawy ruchowe, siatkówka,taniec
            towarzyski,pingpong.najtrudniejszy byl basen na 1 roku.
    • przemek.ksw Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM 29.01.06, 21:19
      Polecam Turystykę na KSW. Naprawdę warto... Jest wiele argumentów, m.in. takich,
      ze KSW zatrudnia najlepszych specjalistów z dziedziny turystyki, czego o UJ nie
      można powiedzieć... Jeśli myślisz poważnie o przyszłości, pomyśl o KSW!

Dołącz do tysięcy zadowolonych STUDENTÓW!

• Gość: magi Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM IP: *.chello.pl 30.01.06, 10:42
        a nie zastanowiles sie ze Ci genialni profesorowie zatrudniani sa wlasnie miedzy
        innymi z naszej AWF-skiej uczelni.Studia nie sa ciezkie.Spokojnie moznaby
        skumulowac zajecia w ciagu 4lat a nawet 3,5 .Tylko, że wtedy mniej kasy
        wpływałoby na uczelnie od wieczorowych.:) Na AWF jest spoko,oczywiscie zalezy na
        jaka grupe trafisz.Tylko te studia nie daja Ci konkretnego zawodu.To taki okres
        4,5 albo 5 letni kiedy zastanawiasz sie nadal co robic:( Bo ucza wszystkiego i
        niczego zarazem.Te najfajniejsze zajecia jak prawo, psychologia trwaja tylko 1
        semestr!!!Powodzenia.
        • przemek.ksw Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM 30.01.06, 21:39
          Odpływ specjalistów z państwowych uczelni do KSW jest faktem. Nie chodzi tu
          tylko o medialnie znane nazwiska ale także fachowców cieszących się uznaniem w
          swojej dziedzinie.

Tego procesu nikt nie jest w stanie zatrzymać, dlatego jedyne co warto w tej
          sytuacji zrobić, to zastanowić się raz jeszcze nad KSW...
    • Gość: Krzysiek:) Re: AWF Turystyka i Rekreacja SUM IP: *.neolan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:03
      Kolezanko a na jakiej uczelni prywatnej skończyłaś ten kierunek??Ja wlasnie
      planuje isc na tenen kierunek,tylko ze niewiem jeszcze na jaka uczelnie.Prosze
      o kontakt.Mój gg to:2058732 Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka