Dodaj do ulubionych

Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:13
Jasne.. cale nie odczulismy. Zimno w domu jak sqrczybyk. A pod ten podany
numer do MPEC nie mozna sie dodzwonic.. poniewaz ktos tak odlozyl sluchawke.
Czyste granie w gumki....
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakus Re: Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie IP: *.autocom.pl 24.01.06, 23:44
      W tym momencie mieszkańcy nie odczuwają żadnych niedogodności, nawet nie wiedzą, że coś się stało - zapewniał nasz rozmówca.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne a kaloryfer mam zimny od 20.00 Do tej pory jest zimny i nie wygląda żeby dotarła tu ciepła woda.
      Zaraz mi k%%%%%%%%%wa ręce odpadną przy pisaniu na kompie.
    • Gość: Yasiolek nie odczują ?? to czemu grzejniki mam zimne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 23:57
      mieszkam naprzeciwko miejsca gdzie jest ta awaria. fakt ze panowie z MPEC dość
      szybko zareagowali na telefony o awarii ( przyjechali godzine po zgłoszeniu)
      ale pracuja cały czas od 18. mówili ze mniejsza troche ciśnienie - a u mnie
      całkowicie wyąłczyli grzeanie - ciekawa bedzie noc.
      • Gość: zwolnić Re: nie odczują ?? to czemu grzejniki mam zimne ? IP: *.chello.pl 25.01.06, 06:36
        miałem mieć ciepło bo obiecywała przepięcia - tak prznajmniej mówiła do prasy
        rzeczniczka MPC - to czemu ma 10 st w mieszkaniu i brak ciepłej wody do 6.33
        rano. ????????
    • Gość: Ola NIC NIE ODCZULIŚMY???? IP: *.chello.pl 25.01.06, 07:52
      no może ty, pracowniku MPECU... bo nie mieszkasz w prokocimiu
      weź się zastanów zanim rąbniesz taką głupotę
      kaloryfery lodowate były od 19:30 do 6:30
      • Gość: SKANDAL DALEJ SA ZIMNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 08:06
        mam kilkumisieczne dziecko a w domu 12 stopni!!!!!!!!!!!!!!!11 Do ktorej to
        potrwa????
      • Gość: zamarznięta Re: NIC NIE ODCZULIŚMY???? IP: *.chello.pl 25.01.06, 13:17
        nic nie odczuliśmy to skandal, marzniemy juz od wczoraj - kaloryfery zimne i -
        20 stopni i oczywiście jest nam ciepło jak zawsze i nic nie czujemy. Chyba z
        przemarzniecia
    • Gość: oliman Re: Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie IP: *.autocom.pl 25.01.06, 08:39
      jasne nie odczulismy tylko od wczoraj od 19 do obecnej chwili zimno w domu jak
      w d.... kozłowek
      • Gość: gzesiolek Re: Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie IP: 80.51.176.* 25.01.06, 09:08
        Stary Plaszow, 12'C w mieszkaniu, dwie koldry na grzbiecie przez cala noc, az
        sie chcialo jechac szybko do pracy... ostatnie wiesci mowia o naprawie dzis
        wieczorem... czyli 24h hartowania... geeeezu!
    • Gość: Gosc Re: Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie IP: *.crowley.pl 25.01.06, 09:51
      Os. Lipska, to samo, zimne kaloryfery 10 C w mieszkaniu, chyba tam nie zostane
      na noc jak nie naprawia. !!!!!
    • Gość: arc_sk Re: Mroźny wtorek - mroźna środa, czwartek ... IP: *.chello.pl 25.01.06, 10:29
      Kurdwanów Wschodni temp. w mieszkaniach nadal spada.
      Włączyli ciepło na chwilę w nocy, a od rana znowu mrozi
    • Gość: eeee nic nie odczulismy? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 25.01.06, 16:03
      taaaak nic nie odczulismy przeciez to ze przy ponad 20 stopniowym mrozie ma sie
      w mieszkaniu temp +8 jest zupelnie normalne <lol> geniusze
    • Gość: Maciek Re: Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie IP: *.net / 213.199.205.* 26.01.06, 21:37
      Awaria miała być już usunięta i ok/11 powinno być ciepło w mieszkaniach. A na
      podgórzu (Bieżanów) kaloryfery zwykle gorące, są chłodne!
    • Gość: uczeń Re: Mroźny wtorek - puste szkoły i awarie IP: *.net / 213.199.205.* 26.01.06, 21:39
      Na podgórzu w gim. 29 dyrektor odwołał lekcje wczorja i dzisiaj. Jeśli
      kaloryfery nie będą grzały możliwe, że jutro lekcji również nie będzie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka