Dodaj do ulubionych

radio na fali

IP: 10.10.130.* 15.01.02, 10:52
od paru miesięcy słucham tego, co się dzieje w szczecińskim eterze. Oj
pozmieniało się. Niektórzy zmienili się strasznie, niektórzy zapomnieli, że
trzeba się zmienić. Na uwagę napewno zasługuje najnowsze radio czyli Radio Na
Fali 89,8 FM. Mało mówią ale i tak ich lubię. Bo o czym tu dzisiaj mówić (o
głupich politykach i ich machlojach) i grają niezłe kawałki z mojej młodości.
Są najmłodsi ale już chyba zdobyli swoją reklamą i muzyką cały "starszy"
Szczecin. Gratuluję i pozdrawiam z Nowym Rokiem
.
Obserwuj wątek
    • stettiner Re: radio na fali 15.01.02, 11:39
      Chcesz powiedzieć, że to jest właściwy kierunke zmian ??? Może i popularny
      (patrz- ogólny run na "złote przeboje"), ale chyba najgorszy. Próbowałam kilka
      razy i w żaden sposób nie da się tego słuchać. Ile razy jeszcze można słuchać
      tych piosenek, które słyszało się już sto razy- pomijam te których niegdy nie
      chciałam słuchać i nadal nie chcę (to druga połowa repertuaru). Nie cieszy mnie
      radio, w którym nie usłysze nic nowego, niczego się nie dowiem, a po dwóch
      dniach moge nauczyć się repertuaru na pamięć. Milczeniem pominę litościwie
      poziom prowadzących to radio.
      A może ty jesteś z Agory (są właścicielem i promotorem tej zarazy szerzącej się
      w całym kraju)?
      I jeszcze jedna uwaga- czytając na różnych forach wątki poświęcone stacjom
      radiowym raczej rzadko spotykam miłośników takiej odtwórczej fabryki starych
      hitów. W Szczecinie jakby częściej. Mieszkańcom Szczecina naprawdę nie marzy
      się dobre, ciekawe radio, w które włożóno trochę więcej myśli i wysiłku niż
      zakup paru składanek z gatunku "best of"?
      • pakuz Re: radio na fali 15.01.02, 11:57
        a czego w ogole da sie sluchac??
        zetka,wawa,rmf i im podobne serwuja papke odmozdzajaca
        trojka zrobila sie nudna jak flaki z olejem (prowadzacy audycje sprawiaja
        wrazenie , jakby sami przy niej zasypiali)

p.r. szczecin - mam wrazenie jakbym sie cofnal w czasie do komuny
        brakuje rzetelnych wiadomsci i dobrych komentarzy - wiadomosci lokalne to juz w
        ogole katastrofa
        o tym ,ze zakorkowal sie wyjazd z miasta , informuja z 3 godzinnym opoznieniem
        jadac do granicy nie ma szans , zeby ktos poinformowal o szybkosci odpraw
        rozmowa z ciekawym czlowiekiem - na 100% bedzie dyrektor ksiaznicy pomorskiej
        jakby w szczecinie nie bylo biznesu ,portu , stoczni, zakladow chemicznych
        ci tzw. reporterzy w ogole nie czuja pulsu tego miasta
        • stettiner Re: radio na fali 15.01.02, 12:26
          Ale czy to znaczy, że należy iść w kierunku "the best of na okrągło"?
          • pakuz Re: radio na fali 15.01.02, 12:33
            stettiner napisał(a):

> Ale czy to znaczy, że należy iść w kierunku "the best of na okrągło"?
            duzo gramy , malo gadamy
            bo nie mamy nic madrego do powiedzenia
            to dewiza wiekszosci stacji
            a to "the best" jest tez tylko kwestia gustu

• Gość: db Re: radio na fali IP: 212.244.106.* 17.01.02, 14:17
              No tak, idziemy w kierunku muzyki - to po to jest radio? Słuchałem Radia Na
              Fali od początku, teraz nie słucham bo tem praktycznie grają cały czas to samo
              na okrągło - a skąd oni wiedzą jakie są moje złote przeboje???
          • Gość: AWUS Re: radio na fali IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 12:37
            Tez jestem dosc uwaznym sluchaczem. Zetki i RMFy mnie nie interesuja, Trojki i
            PR Szczecin trzeba wiedziec kiedy sluchac. Jak chcesz sie czegos dowiedziec to
            sie dowiesz. Moze bedzie kiedys tak, ze przez internet wybierzesz sobie
            audycje/temat i redaktora ktorego bedziesz sobie chcial posluchac,takie
            interaktywne radio. Obym tego dozyl!
            • Gość: HSPS Re: wybór (do AWUSa) IP: 141.202.246.* 15.01.02, 12:52
              Już dożyłeś tych czasów - taka "skrzynka" jako przystawka do telewizora już
              została opatentowana i częściowo wdrożona (jeszcze nie masowo). Możesz podać
              np. nazwisko aktora i ona przerzuca automatycznie kanał na film z nim (albo
              włącza telewizor), możesz ustawić okienko czasowe np. w tym tygodniu oglądam
              filmy z Nicholsonem, a w następnym z Julią Roberts.
              Oczywiście standardowa zabawa z pilotem jest dalej dozwolona.
              Problem jeszcze jest: jak napchać w nią możliwie dużo informacji, tutaj trzeba
              byłoby by się zgodzić na jakiś standard i wszystkie stacje musiałyby go
              stosować.
        • Gość: skuter Re: radio na fali IP: 192.168.0.* 15.01.02, 14:12
          pakuz napisał(a):

> a czego w ogole da sie sluchac??
          > zetka,wawa,rmf i im podobne serwuja papke odmozdzajaca
          > trojka zrobila sie nudna jak flaki z olejem

uwielbiam flaki:)
          trojka to podstawa
          czasem TOKFM i bardzo rzadko Radio Z Ludzka Twarza
    • stettiner Re: radio na fali 15.01.02, 14:06
      Gość portalu: labrador napisał(a):

> od paru miesięcy słucham tego, co się dzieje w szczecińskim eterze. Oj
      > pozmieniało się. Niektórzy zmienili się strasznie, niektórzy zapomnieli, że
      > trzeba się zmienić. Na uwagę napewno zasługuje najnowsze radio czyli Radio Na
      > Fali 89,8 FM. Mało mówią ale i tak ich lubię. Bo o czym tu dzisiaj mówić (o
      > głupich politykach i ich machlojach) i grają niezłe kawałki z mojej młodości.
      > Są najmłodsi ale już chyba zdobyli swoją reklamą i muzyką cały "starszy"
      > Szczecin. Gratuluję i pozdrawiam z Nowym Rokiem
      > .

Aha, bardzo podobny post chwalący radio na fali gdzieś dziś jeszcze widziałam....
    • Gość: skuter Re: radio na fali IP: 192.168.0.* 17.01.02, 15:06
      wczoraj uleglem reklamie i posluchalem przez chwile
      leciala muzyka powazna!
      szkoda tylko, ze mam baaaardzo kiepski odbior:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka