gregry 08.11.02, 21:58 Znowu sztuczne ognie nad śródmieściem - z jakiej okazji tym razem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: Sztuczne ognie - z jakiej okazji? 08.11.02, 22:10 No właśnie?? z jakiej? Na święto Niepodległości chyba jeszcze za wcześnie... PS. Nie nad Śródmieściem, a koło Kijowa - może premiera jakaś, albo inny jubel... Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Sztuczne ognie - z jakiej okazji? 08.11.02, 22:27 A mi się wydawało, że na wschód od rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Sztuczne ognie - z jakiej okazji? 08.11.02, 22:31 płd-zach :) ale do śródmieścia rzut beretem (z antenką) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Podoba mi się. 08.11.02, 22:37 Może tej zimy wylansujemy nową modę? Tzn mały come-back mody. ... Berety ... Długaśne szliki .. te kliamty :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Podoba mi się. 08.11.02, 22:44 gregry napisał: > ... Berety ... Długaśne szliki .. te kliamty :) zwłaszcza te SZLIKI i KLIAMTY to będzie krzyk mody! pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Podoba mi się. 08.11.02, 22:51 bluetab70 napisała: > gregry napisał: > > > ... Berety ... Długaśne szliki .. te kliamty :) > > zwłaszcza te SZLIKI i KLIAMTY to będzie krzyk mody! > > pozdrówka :) Chodziło mi oczywiście o szaliki. :) A klimaty same się stworzą od tego. Ale tak prawdę powiedziawszy już to widzę oczyma wyobraźni: 100 tysięcy facetów krzyżujących swe szlaki na mieście, przyodzianych w beretki oraz długie aż do ziemi szaliki. :) hehe musiałoby wyglądać komicznie. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Podoba mi się. 08.11.02, 22:55 szaliki koniecznie włóczkowe, w poprzeczne paski, robione na drutach........ beret z antenką albo czapka z pomponem, spodnie dzwony, kapota do kolan, ze skajowymi łatami na łokciach, kołnierzyk do pasa, i obowiązkowe "pekaesy"... cud-miód też pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
acur_ Re: Sztuczne ognie - z jakiej okazji? 08.11.02, 22:42 UWAGA pojutrze też będą! Odpowiedz Link Zgłoś