magazyn1 09.11.02, 16:44 Poszukiwani zywe albo nawet umarci! Bede owehier werysun.Odezwijcie sie! >Zeby czytac trzeba pisac< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magazyn1 Re: Zakretka,Prokocim! 09.11.02, 21:39 Ja rozumie,ze w Krakowie czy na Wolnicy czy w innym Prokocimiu juz mogo spac ale Wy obydwoje gdzie sie szlajata? Dopiero 2:37 po poludniu... Proksio! Zakretka! Czekam energicznie na Was! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Zakretka,Prokocim! 09.11.02, 23:52 Jestem, teraz wrocilem dopiero. Nie pisze ostatnio bo za duzo watkow o wyborach a mnie to nie interesuje. I jeszcze ktos sie podszywa podemnie. wqrwia mnie takie cos. Bears do boju!!! (na litosc boska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: Zakretka,Prokocim! IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 19:39 jestem jestem ,szukacie mnie jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Zakretka,Prokocim! 13.11.02, 18:50 Zakretko! na mile Manitou, wcielo mi cos Twoj number telefonu.Jestem caly chory. Czekawszy na Emilka!!! >zeby czytac trzeba pisac:precz z sygnatoorkami< Odpowiedz Link Zgłoś