Dodaj do ulubionych

Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennikow...

IP: *.pro.lama.net.pl 27.01.06, 23:21
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Gazeto Wybiórcza jak często mijasz sie z prawdą!!! IP: *.seminarium.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:23
      Dlaczego Gazeta jest nieuczciwa w informacji?! Czemusię boicie lustracji a
      może macie ręce mocno poplamione?!
      • Gość: t0 Dziennik to szajs jakich mało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:05
        gud baj
        • Gość: esbek W odróżnieniu od cudownej i rzetelnej Wybiórczej! IP: *.crowley.pl 28.01.06, 12:52
          Gość portalu: t0 napisał(a):

> gud baj

Szalom!
      • Gość: pismak Re: Gazeto Wybiórcza jak często mijasz sie z praw IP: 213.77.17.* 28.01.06, 16:10
        Zenujace jest to wszytsko - ale wart jest Paca Pałaca. Jedni i drudzy
        sa "udani" i upaprani w przerózne ukladziki. Prasa sie konczy, dobrze że jest
        net...
      • Gość: Krzysztof K. Re: Gazeto Wybiórcza jak często mijasz sie z praw IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 28.01.06, 20:25
        Paweł - wypałuj się! W toalecie, boś blady!
    • gniewko_syn_ryba Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik 27.01.06, 23:35
      Jak ktoś chce się przekonać o "prawdomówności" i "rzetelności zawodowej" red.
      Czuchnowskiego, to zapraszam 9 marca o godz. 9.00 do sali 622 krakowskiego sądu
      (nowy budynek). Nowego Pana Redaktora Naczelnego także...
      • Gość: Woyteck Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dopisuje IP: *.autocom.pl 28.01.06, 00:47
        Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dopisuje! Ja pierwszy!
        • Gość: gp Re: Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:47
          Popieram.
          • Gość: Komar Re: Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dop IP: *.net.autocom.pl 28.01.06, 10:28
            Popieram
        • Gość: daro Re: Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dop IP: *.crowley.pl 28.01.06, 10:32
          popieram Dziennik Polski
          • tubisek Re: Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dop 28.01.06, 11:42
            popieram
            • Gość: GW Ma Leszka Re: Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dop IP: *.crowley.pl 28.01.06, 12:55
              tubisek napisał:

> popieram

I ja! I ja!

(stary dowcip mi się przypomniał :-)))
        • Gość: Mat Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się ODP IP: *.ghnet.pl 28.01.06, 15:53
        • Gość: gb Re: Kto przyznaje rację Dziennikowi niech się dop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:58
          popieram
          • Gość: Rolnik Re: Kto przyznaje kurację Gazetce Wyborczej? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 28.01.06, 21:56
            Ja ,jarzębiak
    • Gość: miki Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:44
      Dziennik Polski jest jedyną normalną gazetą w Małopolsce. GW może im tylko nogi
      czyścić i się od nich uczyć
      • Gość: tos Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:48
        > Dziennik Polski jest jedyną normalną gazetą w Małopolsce. GW może im tylko nogi

to gazety dzielą się na normalne i nienormalne? no ciekawe..
    • Gość: zmrożny Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.chello.pl 28.01.06, 00:06
      "Najwyraźniej w naturze "Dziennika" nie leży merytoryczny, cywilizowany spór.
      Nie będziemy go zatem kontynuować."

I dobrze, bo z każdym dniem ośmieszaliście się coraz bardziej.

"W odpowiedzi na łamy "Dziennika Polskiego" wylała się rzeka kalumni i
      insynuacji pod adresem "Gazety Wyborczej" i jej dziennikarzy, zasilona
      oszczerstwami z anonimowych wpisów na forum internetowym"

Fora internetowe z założenia są anonimowe. Co do oszczerstw - czego
      spodziewaliście się? Aplauzu dla Waszej głupoty? Zresztą, skoro jesteście tacy
      świetni i racja moralna jest po Waszej stronie, to dlaczego wierni czytelnicy
      GW nie wzięli Was w obronę? Może zwyczajnie mają już dość Waszego bredzenia, że
      kapusie mają honor? Może już kupują Gazetę z przyzwyczajenia, dla programu
      telewizyjnego, płytki multimedialnej, wkładki o papieżu, wiadomości
      gospodarczych.... a jak widzą tekst podpisany przez Czuchnowskiego, Mancewicza
      to kartkują gazetę na następną stronę? Bo już dawno zorientowali się, że mają
      do czynienia z nawiedzonym dziennikarstwem?

Czy kiedykolwiek, zadaliście sobie takie pytania?

"Wyraziliśmy też zdziwienie, że w pierwszym szeregu lustratorów idą dziś ludzie
      aktywni w peerelowskich mediach w latach 80., współodpowiedzialni za propagandę
      stanu wojennego"

Mało razy braliście w obronę PRL i życie w nim? Mało razy czytaliśmy, że bycie
      w PZPR to były trudne wybory. Skoro już zmieniliście zdanie, czy ktoś z Was
      choć raz, jawnie, na łamach Waszej Gazety napisał, że niepodoba Wam się
      zbratanie się Adama Michnika (pieszczotliwie nawanego tu Ojcem Redaktorem) z
      naczelnym propagantystą stanu wojennego Urbanem?

Panie Mancewicz, Czuchnowski czy choć raz wyraziliście dla Michnika swoją
      dezaprobatę?

Nie odpowiadajcie. Znamy odpowiedź.

-------------
      Jego owieczki nieprzygotowane wyruszyły na wojnę. A wojna ta to ciągła walka o
      dusze zagubionych ciemnogrodzian (Z Księgi Wyjścia Ojca Redaktora)
      • Gość: zmrożony Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.chello.pl 28.01.06, 21:19
        No co obrońcy GW, cieniasy, czekam na Wasze argumenty... najbardziej na te z IP
        krakow.agora.pl
        • Gość: Cyntia Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.06, 00:01
          Dziennik to prowincjonalny tabloid. Ratuje go tylko rozbudowany dział ogłoszeń.
          Zesrała sie bida i płacze... i zacząła się autolustrować, chociaż ją nikt o to
          nie prosił. Oczywiście żeby wleźć bez mydła do pupci nowej władzy. Nadgorliwość
          jest gorsza niż sabotaż - powiedział prawdopodobnie tow. Lenin. I miał
          przynajmniej w tym rację. Po przeczytaniu polemicznego artykułu żałośnie
          skamlącego p. Niemczyńskiego nie dziwię się, że może ?? udało mu się zachować
          kryształową czystość. Pewnie dlatego, że ubecja prawdopodobnie nie interesowała
          się dziennikarzami miernotami.
          Kończę, bo ciągnie mnie na wymioty..
    • Gość: piter Dziennik bardziej profesjonalny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:25
      moze spor miedzy GW a Dziennikiem nie zasluguje na takie eksponowanie w obu
      pismach - za to nie ulega watpliwosci ze Dziennik jest gazeta profesjonajna
      przedstawiajacą rzetelnie tematyke krakowską, zaś wyborcza tylko wyszukuje
      niby-problemy do ktorych cyklicznie wraca nie piszac nic konkretnego, a zakres
      tematyki jest bardzo skąpy w porównaniu z Dziennikiem, z kolei amatorszczyzna
      dziennikarzy gazety w Krakowie systematycznie się objawia w kolejnych publikacjach
      • Gość: Marek Dodam jeszcze: artykuły w DP pisane sa po polsku, IP: *.linuxstuff.pl / 81.219.149.* 28.01.06, 08:23
        rzetelnym, dziennikarskim rzemiosłem, natomiast duzo mozna zarzucić
        dziennikarzom GW. I jeszcze, recenzje muzyczne: to co wypisują
        etatowi "muzykolodzy" GW wspomagani czesto przez całą resztę sfory - to już
        jest czysty bełkot. Za to kreują się na znawców i wydają nieomylne sądy.
        • Gość: czytelnik BUHAHAHAHA IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.01.06, 12:40
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> rzetelnym, dziennikarskim rzemiosłem,

Dziennik Polski to prowincjonalna grafomania. Taka gazeta się może sprzedawać
          wyłącznie na głębokiej prowincji (umysłowej także).
      • Gość: Mat Re: Dziennik bardziej profesjonalny IP: *.ghnet.pl 28.01.06, 16:00
        Dziennik bardziej profesjonalny?? Kiedyś czytywałem DP, ale krótko. Żadnej
        wartości informacyjnej. 80 % zawartości to były mniej lub bardziej skompilowane
        informacje z mediów sprzed 1-2 dni.
    • Gość: Kuba Koleszka Maleszka w "Wybiórczej" mieszka IP: *.autocom.pl 28.01.06, 00:52
      Może wreszcie przyznacie się Panowie z Wyborczej, że zatrudniacie etatowo
      Maleszkę! Przecież dal was to wcale nie wstyd ratować biednego SB-ka!
      • Gość: Ryszard I po co wy tu wszyscy wchodzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 08:40
        I po co wy tu wszyscy wchodzicie? - zolc wylac? Wyjatkowo obrzydliwe. Jesli ja
        czegos tak nienawidze i sie tym brzydze, to z daleka omijam. Wyjatkowa kupa!!!
        Ale onanizujcie sie dalej nienawiscia do Michnika, Czuchnowskiego, Mancewicza i
        wszystkiego, co nie po mysle waszej. Smacznego!
        Ryszard
        • Gość: T-800 Re: I po co wy tu wszyscy wchodzicie? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.01.06, 14:47
          Nieznośna wolność słowa.
    • Gość: Seb Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: 12.124.222.* 28.01.06, 02:27
      wyborcza jest cienka i tyle!
      • Gość: Mat Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.ghnet.pl 28.01.06, 16:03
        > wyborcza jest cienka i tyle!

Za to DP jest gruuuby
    • Gość: KRAKUS Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 04:35
      nie żal mi Was - jesteście beznadziejni, usmialismy się gdy zaczęły sie tzw.
      odpowiedzi, cytowanie. O tyle fajnie, że się sobą zajmiecie.

Jak dzień taki dziennikraz, jaki dzinnikarz taki dziennik.
      Złośliwostki, cytowanka - pokazana małość, małostkowości i pozerstwo. Po obud
      stronach.

Tak wyglądają przemieleni ludzie przez Was - niewinni, spokoji, na których z
      donosem idą nawiedzeni. Tak się czują.

Macie Państwo dziennikarze mentalność Kalego.

To jest jeden z najlepszych momentów
      - śmiesznie jest
      i zajmiecie sie sobą...

będzie się łapać za słówka dawno wymarłych emocji.

to jest własnie poziom dziennikarstwa w Krakowie.

Gdy tylko przeczytalismy komentarz Gws - wiedzielismy, że zostanie podniesiona
      przyłbica...

będzie teraz tropienie Dziennika i dobrze, bo jest to bida z nędzą.

Moze pojawi się wreszcie nowa gazeta codzienna na miarę dawne Krakowskiej.

Bawcie się dalej dzieci. Ubawu mamy po pachu.
    • Gość: GoniMniePeleton GW nie dajcie się szubrawcom IP: *.dyn.optonline.net 28.01.06, 06:58
      Towarzystwo w tym wątku wyjątkowo niedoborowe , więc w polemike się nie wdaję.
      Chciałem tylko jako stały czytelnik GW oraz sporadyczny "przeglądacz" DzP ,
      wyrazic swoje poparcie dla mej codziennej gazety.
      • Gość: lewy kibic Re: GW nie dajcie się szubrawcom IP: *.citynet.pl 28.01.06, 08:29
        Całkowicie popieram swoją Gazetę Wyborczczą. Dziennik mnie niue interesuje, bo
        go po prostu nie lubie. czasami zaglądałem na feleton Bruno Miecugowa. Natomiast
        Wszystkim forumowiczom plującym na GW np. osobnik podpisany "Pan i Władca"
        chciałbym przypomnieć, że zachowują się tak, że widać ich poziom kultury.
        Przychodzą na forum i plują na gospodarza. Zyczę Wam aby jacyś wasi goście
        domowi też Was tak traktowali - przyszli i opluli... Dlaczego nie idziecie do
        dziennika? Proste: dziennik nie tylko, że nie ma forum dla czytelników, ale tam
        nawet nie można go przeczytać bez wysłania SMS-a. Dlatego też cała debata
        publiczna w Krakowie toczy się tylko na forum Gazety Wyborczej. I dlatego też
        dziennik bardzo odstaje od GW.
        Redakcji GW więc nie radzę się "wadzić" z dziennikiem a forumowiczów proszę
        tylko o namiastkę kultury. Krytyka jest cenna - chamstwo tylko wtedy gdy nie
        dotyczy mnie, prawda Panie i Władco?
        • Gość: kicius111 Re: GW nie dajcie się szubrawcom IP: *.76.classcom.pl 28.01.06, 08:41
          j.w.
        • Gość: T-800 Re: GW nie dajcie się szubrawcom IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.01.06, 14:49
          Gdyby "GW" zajmowała się informacją a nie propagandą, to nikt by jej nie
          krytykował i wszyscy skupialiby się na treści a nie na tym co kazali skłamać
          Czuchnowskiemu.
    • kicius111 Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik 28.01.06, 08:24
      "Gadzie Echo" - tak krakowianie nazwali wychodzący na początku stanu wojennego
      szmatławiec ( od pierwszych sylab; Gazety Krakowskiej, Dziennika Polskiego i
      Ech Krakowa - w winiecie te nazwy dla łatwienia były umieszczone jedna pod
      drugą!! ) pisali tam głównie Towarzysze z Krakowskiej ( rzecz jasna nie ludzie
      Szumowskiego ) - jesli mnie pamięć nie myli - B.Rajca , J. Hańderek, T.Ordyk
      W.Mercik , S.Stanuch, O. Jędrzejczyk.
      Przypomne , że w latach 70. ( 2. połowa - szczyt propagandy sukcesu ) Krakowska
      została chwilowo przemianowana na G. Południową ( dla 3 nowych gierkowskich
      wojewodztw ) - swoje błyskotliwe eseje( a raczj bełkotliwe np. o Głupiej
      Blondynce ) publikował tam W.łysiak a D.Terakowska wzruszała się pryncypialnie
      z pozycji członka Partii .
      Generalnie Towarzysze z Dziennika byli przyzwoitsi i lepiej im się udał skok na
      kasę w nowy ustroju.
      • Gość: kicius111 Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.76.classcom.pl 28.01.06, 08:39
        Gadzie Echo
      • Gość: GP Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:01
        Gdzie jak gdzie ale u Łysiaka nie znalazłem nigdy bełkotu.
        Pytanie do kicius111: Jesteś blisko związany/a z byłą SB??
    • Gość: kicius111 Gadzie Echo IP: *.76.classcom.pl 28.01.06, 08:41
      "Gadzie Echo" - tak krakowianie nazwali wychodzący na początku stanu wojennego
      szmatławiec ( od pierwszych sylab; Gazety Krakowskiej, Dziennika Polskiego i
      Ech Krakowa - w winiecie te nazwy dla łatwienia były umieszczone jedna pod
      drugą!! ) pisali tam głównie Towarzysze z Krakowskiej ( rzecz jasna nie ludzie
      Szumowskiego ) - jesli mnie pamięć nie myli - B.Rajca , J. Hańderek, T.Ordyk
      W.Mercik , S.Stanuch, O. Jędrzejczyk.
      Przypomne , że w latach 70. ( 2. połowa - szczyt propagandy sukcesu ) Krakowska
      została chwilowo przemianowana na G. Południową ( dla 3 nowych gierkowskich
      wojewodztw ) - swoje błyskotliwe eseje( a raczj bełkotliwe np. o Głupiej
      Blondynce ) publikował tam W.łysiak a D.Terakowska wzruszała się pryncypialnie
      z pozycji członka Partii .
      Generalnie Towarzysze z Dziennika byli przyzwoitsi i lepiej im się udał skok na
      kasę w nowy ustroju.

• Gość: F.Y.M to po co wchodzisz na tę stronę ? żeby pluć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 08:50
      Jest wiele stron odpowiadających twojemu poziomowi - wasz dziennik i inne takie
      tam. Ja sam wiele razy obwaiałem się o obiektywizm GW ale niestety na rynku
      polskim to jedyne medium W MIARE obiektywne. Ostatnio nawet rzepa stła się
      czarna jak noc
      • gniewko_syn_ryba Re: to po co wchodzisz na tę stronę ? żeby pluć? 31.01.06, 15:47
        Gość portalu: F.Y.M napisał(a):

> Ja sam wiele razy obwaiałem się o obiektywizm GW

Ja się nie obawiałem - moja żona odczuła ten "obiektywizm" i "rzetelność" na
        własnej skórze, stąd dokładnie WIEM jak te kwestie w GW wyglądają...
    • jan62 Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik 28.01.06, 08:58
      My wszyscy Polacy popieramy T-Y-L-K-O Dziennik Polski.Dzienniku P.nie daj się.
      • Gość: lewy kibic Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.citynet.pl 28.01.06, 11:51
        No, człowieku zachowałbyś się w miarę przyzwoicie jak przychodzisz w goście do
        kogoś. Nie nauczyli Cię tego w domu?
    • rsrh A podejmujcie sobie "kroki prawne"! Art z Dziennik 28.01.06, 09:40
      dokładnie przeczytałem i nie macie najmniejszych szans na wygranie sprawy.Po
      prostu dziennik napisał prawde i nie ta "prawde" przez was licencjonowana!!
      • rsrh Nastąpił także na tym forum nagły "wysyp" 28.01.06, 09:46
        autorów o nieznanych dotychczas logo a popierajacych GW "w ciemno".Czyzby nowa
        metoda organizowania "poparcia" przez bojówki ubeckie ???
        • Gość: HUMOR a niech się żra, co przynajmniej stworzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:17
        • Gość: Marek Re: Nastąpił także na tym forum nagły "wysyp" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:55
          > autorów o nieznanych dotychczas logo a popierajacych GW "w ciemno".Czyzby nowa

a nie zauważasz tu nagłego wysypu miłośników Dziennika? Na zdrowy rozum nie
          powinni tu w ogóle zaglądać, skoro tak nienawidzą Wyborczej.
          I czy rzeczywiście chodziło ci o "logo"?
          • Gość: tutu Warto tu zaglądać żeby zobaczyć moralny upadek GW IP: *.crowley.pl 28.01.06, 13:13
            Gość portalu: Marek napisał:

> a nie zauważasz tu nagłego wysypu miłośników Dziennika? Na zdrowy rozum nie
            > powinni tu w ogóle zaglądać, skoro tak nienawidzą Wyborczej

Nie jestem miłośnikiem Dziennika. Jestem miłośnikiem prawdy.
            I dlatego przeglądam różne gazety - od Naszego Dziennika po GW (za darmo, w
            internecie). Rzeczpospolitą i Dziennik Polski kupuję bo są tego warte - starają
            się być rzetelne i uczciwe.
            Gardzę podwójną moralnością Michniko-Maleszko-Cuchnowskich ale zaglądam tu żeby
            poczytać karkołomne popisy etatowych obrońców esbeków. Warto wiedzieć co w
            obozie komunistycznym słychać. Podobnie jak warto poczytać w rydzykowej gazecie
            nawroconego na antykomunizm Jerzego Roberta Nowaka i jemu podobnych.
            Po darmowym przejrzeniu tego całego szajsu z chęcią sięgam po Rzepę i Dziennik.
            • Gość: MAT Re: Warto tu zaglądać żeby zobaczyć moralny upade IP: *.ghnet.pl 28.01.06, 16:15
              > Rzeczpospolitą i Dziennik Polski kupuję bo są tego warte - starają
              > się być rzetelne i uczciwe.

Starają się- ale coś nie bardzo im wychodzi ;)))
              • Gość: tutu Re: Warto tu zaglądać żeby zobaczyć moralny upade IP: *.crowley.pl 28.01.06, 17:15
                Gość portalu: MAT napisał(a):

> > Rzeczpospolitą i Dziennik Polski kupuję bo są tego warte - starają
                > > się być rzetelne i uczciwe.
                >
                > Starają się- ale coś nie bardzo im wychodzi ;)))

Ale przynajmniej się starają, w przeciwieństwie do GW będącej orężem w walce
                ideolo a nie gazetą. W DP potrafią przynajmniej odróżnić informację od
                komentarza i felietonu. Podobnie w Rzepie.
                Napisałem celowo, że "starają się być" a nie "są".
                Rzetelny i obiektywny to był serwis sekcji polskiej BBC, reszta jest mniej lub
                bardzie oddalona od ideału. Organ Michnika nie ma z tym ideałem prawie nic
                wspólnego.
        • Gość: Mat Re: Nastąpił także na tym forum nagły "wysyp" IP: *.ghnet.pl 28.01.06, 16:12
          > autorów o nieznanych dotychczas logo a popierajacych GW "w ciemno".Czyzby nowa
          > metoda organizowania "poparcia" przez bojówki ubeckie ???

A może to jedynie reakcja na wysyp autorów mieszających Gazetę z błotem, i to
          na g..nianym poziomie?
          • Gość: zmrożony Re: Nastąpił także na tym forum nagły "wysyp" IP: *.chello.pl 28.01.06, 21:10
            O wypraszam sobie. Przeczytaj mój post wyżej. Jak dotąd nie odważyliście się z
            nim polemizować, bo nie macie argumentów. Ot co!

A poziomem wykazałeś się sam, wystarczy przeczytać twoją wypocinę... zresztą
            szkoda czasu na dyskusje z Tobą.
    • Gość: aster Strach GW-nianych manipulatorów IP: 83.238.122.* 28.01.06, 09:50
      Alez przyjemnie patrzec jak sie GW-iane dziennikarzyny boją, nareszcie!
    • Gość: Bobuś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: klara nie warto polemizować jak sie nie ma argumentów :D IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.06, 10:13
    • Gość: f dlaczego nie ma cytatow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:41
      nie mozecie sie teraz wycofac, przeciez to jest srodek sporu, nie obrazajcie sie
      jak male dzieci;
      poza tym, trzeba dac cytaty z publikacji tych autorow Dziennika, inaczej wasze
      twierdzenia sa niewiarygodne
      • Gość: lewy kibic Dziennik cytuje teksty z formu GW.!!! IP: *.citynet.pl 28.01.06, 12:01
        Podobno we wczorajszym dzienniku były cytaty z internetowego forum Gazety
        Wyborczej. Mocno naciągane ze strony dziennikowych szefów. Może byście zrobili
        to co Gazeta Wyborcza: Udostępnili treść dzeinnika w internecie, uruchomili i
        uruchomili forum. Wtedy wasi zwolennicy nie stawaliby wobec moralnego problemu:
        przyjść na forum GW, pisać o niej głupio albo bardzo głupio a was sławić pod
        niebiosa. Pewnie za chwilę weźmie was w obronę toruński o.dyrektor. Bo wszystkie
        wpisy p-ko GW czynią - z prawdziwą miłością bliźniego - słuchacze słynnego
        toruńskiego radyjka.
        • Gość: tutu Bredzisz lewy kibucu IP: *.crowley.pl 28.01.06, 13:18
          Gość portalu: lewy kibic napisał:

> Może byście zrobili
          > to co Gazeta Wyborcza: Udostępnili treść dzeinnika w internecie, uruchomili i
          > uruchomili forum.

Nic ci do tego co robi Dziennik Polski. Chcesz uruchamiać jakieś fora to wyłóż
          swoją kasę i uruchom.

> Pewnie za chwilę weźmie was w obronę toruński o.dyrektor.

Tak, tak. "Pewnie" zrobią to też Łukaszenko i Osama Bin Laden...

> Bo wszystkie wpisy p-ko GW czynią - z prawdziwą miłością bliźniego -
          > słuchacze słynnego toruńskiego radyjka.

Jasne, "wszystkie" - co do jednego!

Czy jesteś aż tak wielkim durniem jak wynika z tego bełkotu, który wypisujesz?
          Z drugiej strony - czego oczekiwac od fana SLD?
          • Gość: tos Re: Bredzisz lewy kibucu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:46
            > Nic ci do tego co robi Dziennik Polski. Chcesz uruchamiać jakieś fora to wyłóż
            > swoją kasę i uruchom.

"Jakieś fora" to miejsce, w którym się akurat znajdujesz i na którym zabierasz głos.
            Dlaczego Dziennik tego nie ma i nie pozwala komentowac swoich tekstów na własnej
            stronie internetowej? Boi się opinii czytelników?
            • janstrak Re: Bredzisz lewy kibucu 28.01.06, 14:55
              Gość portalu: tos napisał(a):

> > Nic ci do tego co robi Dziennik Polski. Chcesz uruchamiać jakieś fora to
              > wyłóż
              > > swoją kasę i uruchom.
              >
              > "Jakieś fora" to miejsce, w którym się akurat znajdujesz i na którym
              zabierasz
              > głos.
              > Dlaczego Dziennik tego nie ma i nie pozwala komentowac swoich tekstów na
              własne
              > j
              > stronie internetowej? Boi się opinii czytelników?

Może ma inne pomysły na zarabianie kasy niż DP.
              DP nie stawia na internet. GW zarabia też w ten sposób.
              I niech nikt mi nie robi wielkiej łaski, że mogę wejść na strony GW, przeczytać
              jedynie słuszne ideologicznie teksty a nawet dopisać komentarz. Nie podoba się
              szefostwu GW co ludzie wpisują to niech to zamkną w cholerę i łaski nie robią.
              Zawsze się znajdzie inne miejsce do wyrażenia opinii o obrońcach Kiszczaków i
              Maleszków.
              • Gość: tos Re: Bredzisz lewy kibucu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 17:02
                > Nie podoba się szefostwu GW co ludzie wpisują to niech to zamkną w cholerę i
                łaski nie robią.

widzisz, to jest właśnie różnica: na stronie GW możesz to napisać, a na stronie
                Dziennika nie, bo oni nie dopuszczają żadnych komentarzy.
                I kto tu bardziej dba o wolność słowa?
        • Gość: T-800 Re: Dziennik cytuje teksty z formu GW.!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.01.06, 14:53
          Gość portalu: lewy kibic napisał(a):

> Pewnie za chwilę weźmie was w obronę toruński o.dyrektor. Bo wszystki
          > e
          > wpisy p-ko GW czynią - z prawdziwą miłością bliźniego - słuchacze słynnego
          > toruńskiego radyjka.

A kto z wpisujących się tutaj słucha Radia Maryja?
    • Gość: PL to nie I Wyborcza to przytulisko dla SB-ków !!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 28.01.06, 11:57
      Niedziwne skoro naczelny redaktorek grilluje z Millerem, Urbanem, Kwachem i
      uwielbia Jaruzelskiego.
      • Gość: lewy kibic Re: Wyborcza to przytulisko dla SB-ków !!! IP: *.citynet.pl 28.01.06, 12:02
        A Dziennik to Opus Dei?
        • Gość: maly Re: Wyborcza to przytulisko dla SB-ków !!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.06, 12:28
          Czytam gazeta.pl z maja duzo informacji o zyciu Krakowa w Internecie, chyba
          najwiecej w sieci. Zreszta, czy dlatego ze nie lubie GW mam nie czytac tego
          portalu? ;) Ooczywiscie, mam czesto zupelnie inna ocene wydarzen. Nie oszukujmy
          sie, Polska od lat dzielila sie na dwie strony. I Wyborcza co by nie robila,
          predzej czy pozniej pojdzie na lewo. Maja w koncu ten czerwony kwadracik w logo?

Dziennik. Jest jaki jest, na pewno rzetelny.
    • Gość: liggi Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennikow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:28
      "Nie będziemy go zatem kontynuować."
      hehehe... do prowadzenia polemiki trzeba mieć argumenty a tych pseudo
      dziennikarzynom z SB-wybiórczej zawsze brakowało (o rzetelności dziennikarskiej
      nawet nie wspominam)
    • Gość: alf autolustracja w "Dzienniku Polskim" IP: *.lama.net.pl 28.01.06, 12:39
      Szybko podwinęliście ogon pod siebie!!!Prawda w oczy kole.Może by tak wreszcie
      moja wina powiedzieć i przejrzeć na oczy.Może jeszcze nie jest dla Was za późno
      i coś dla Polski zrobicie.
    • emelem1 GW 28.01.06, 13:08
      GW jest fajna jak się idzie w plener bo ma dużo stron można wykorzystać w
      wiadomym celu lub na podpałkę , a czytam DP
    • Gość: :) Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennikow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:12
      WRESZCIE "DZIENNIK" MIAŁ ODWAGĘ POWIEDZIEĆ KILKA SŁÓW
      PRAWDY "GAZECIE".OTÓŻ "GAZETA" JEST DZIENNIKIEM ANTYPRAWICOWYM,PRÓBUJĄCYM ZA
      WSZELKĄ CENĘ PODKOPAĆ RZĄD MARCINKIEWICZA I POKAZAĆ JAK TO LIBERAŁOWIE Z PO SĄ
      WSPANIALI.NIE WIADMOMO SKAD TA WZAJEMNA SYMAPTIA?!POZA TYM WG."GAZETY" WSZYSTKO
      CO TRADYCYJNE(NP.RODZINA) TO CIEMNOGROD I PRZEZYTEK , LOBBUJĄ NIEUSTANNIE NA
      RZECZ HOMOSEKSUALISTÓW.
      • Gość: reno Re: Nie warto polemizować - odpowiadamy "Dziennik IP: *.bj.uj.edu.pl 28.01.06, 14:45
        a mnie sie podoba GW i jak kazda gazete przepuszczam ja jednak przez filtr tzw
        wlasnego rozumu,czyli wylawiam to,co mnie interesuje,a to,z czym sie nie
        zgadzam,ignoruje,ale nie pluje,nie miotam obelg jak niektorzy wystepujacy na
        tym forum.Dziennik Polski jest w miare znosna lokalna gazeta,ale to,co tam
        zaprezentowali jako"polemike"zGW przeszlo wszelkie wyobrazenie.Jest to ponizej
        wszelkiego poziomu.Do tej pory czuje niesmak,bardzo podupadli w moich
        oczach.Mozna sie nie zgadzac nawet fundamentalnie,ale epitety,cytowanie
        wyzywisk to nie jest wlasciwa metoda,efekt zupelnie odwrotny od zamierzonego.
        • Gość: KRAKUS mozna się obsmiać z obu stron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:08
    • Gość: jw grzechy cięzkie GW IP: *.autocom.pl 28.01.06, 13:43
      'Najwyraźniej w naturze 'Dziennika' nie leży merytoryczny, cywilizowany spór.'
      No cóz i DP ma swoje grzechy, ale GW ma w tych kwestiach grzechy cięzkie
      www.nfa.pl/articles.php?id=42
      www.nfa.pl/news.php?id=46
      Jak do tej pory nie widać przeproszenia za winy ani obietnicy poprawy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka