koola_w_plot Troll 02.02.06, 17:05 Ja proponuję zrobić casting na Największego Trola i jego uczynić adminem. Bo co jak co, ale trol najlepiej zrozumie innego trola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzinator swing IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 02.02.06, 19:36 Logiczny ,obiektywny,nie obraża !!! Swing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Chwileczkę!!!!! przepraszam bardzo! IP: *.chello.pl 02.02.06, 17:35 Ale jakie to jest porównanie: zbigniew74, mający raptem nieco ponad 20 postów z trudnym (około 3000) i peetenem (około 2000)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczydło ależ proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:38 zbigniew jest na forum od prawie samego początku, najpierw jako zbigniew, a dopiero potem jako zbigniew74, zna, ceni i szanuje go wielu forumowiczów z Krakowa poza tym, peteen i trudny mają nie po kilka, a po kilkanaście tysięcy postów, a wcale nie są w czołowce tego forum i co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
koola_w_plot Dlaczego 02.02.06, 17:58 Dlaczego w sygnaturce adminów nie ma jeszcze takiego wpisu: "Tym forum opiekują się barrin i peeten" Przecież, zanim ogłoszono wybory znany był już zwycięzca;) ------ Słowo wyjaśnienia. Peeten, tak na serio to ja do Ciebie nic nie mam. Wiem, że na ten moment czekałeś całe życie, dlatego życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipolit Trąpka Re: Moderator: głosowanie IP: *.kompania.net 02.02.06, 19:02 Hipolit Trąpka. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Tym forum opiekuje się kolektyw. 02.02.06, 19:15 Nie można by sprawy rozwiązać kolektywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Ale się namnożyło nowych nicków... 02.02.06, 19:24 Jakieś kwachy...jakieś kiwi... Strasznie popularne forum się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Ale się namnożyło nowych nicków... 02.02.06, 19:33 jak zawsze, kiedy trzeba na coś głosować:) na modzie miałyśmy to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Ale się namnożyło nowych nicków... 02.02.06, 19:37 to znaczy dobrze chyba?;);) taka frakwencja jak nigdy - pewnie ze 130% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwakwa Re: Ale się namnożyło nowych nicków... IP: *.chello.pl 03.02.06, 08:33 Czy to żle Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 głosuję na Peteena 02.02.06, 20:33 myślę, że nie będzie kasował antyklerykałów. Trudnego lubię, ale jest jak dla mnie, za trudny, Zbyszka nie kojarzę. Longi, za moim pośrednictwem, prosił o przekazanie poparcia dla Peteena. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther trudny 02.02.06, 21:22 chociaż w sumie i tak mnie to nie obchodzi bo forum się zbyt jak na mój gust zbadziewiło od nadmiaru trolli Odpowiedz Link Zgłoś
tempe jeśli można wtręt 02.02.06, 22:32 choc pewnie nie można happening na FK poddaje w wątpliwość sens istnienia administratorów społecznych moim zdaniem natręt Odpowiedz Link Zgłoś
m635 peteen i trudny - NIE! 03.02.06, 00:58 j.w. Moderator nie powinien prowokować awantur. Osoby kłótliwe i upierdliwe nie nadają się na taką funkcję. zbigniewa - wstyd powiedzieć - nie znam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: peteen i trudny nie!!! 03.02.06, 09:47 Admin,powinien byc osoba neutralna i nie pokazywac swoich sympati politycznych. Z tego wlasnie powodu peteen i trudny ,moim skromnym zdaniem odpadaja.Zbyt agresywnie na tym forum manifestuja swoje sympatie polityczne i nie przebieraja w srodkach walczac z majacymi inne zdanie forumowiczami. Chyba ze gazecie o to chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Moderator: głosowanie :-) 03.02.06, 12:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=36088897 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: O! 03.02.06, 15:35 Nie teraz kurs, przyczenie praktyka, aplikacja. To jeszcze potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Podsumowanie 03.02.06, 15:37 Cześć! Dziękuję za udział w głosowaniu. Wybrał peteen, Drugi jest zbigniew74 - w razie potrzeby może zostać dodatkowym moderatorem. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gph znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 15:38 rozumiem. bo forum, to on już dawno sobie wybrał. jabbur napisał: > Cześć! > Dziękuję za udział w głosowaniu. Wybrał peteen, > Drugi jest zbigniew74 - w razie potrzeby może zostać > dodatkowym moderatorem. > pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 15:43 peteen wybrał wolność! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 15:44 Nie. Ja mysle, ze on sie gdzies wybral i dlatego go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 15:45 Bo peteen jest jabburem. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 15:46 Albo odwrotnie. -- Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 15:47 A! No to sie wybrał i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 19:50 Ano, literówka. Peeten wygrał, admin go wybrał. Może być tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: znaczy się co wybrał peteen? bo nie bardzo 03.02.06, 19:55 szkoda że jednak nie kangur :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Moderator: głosowanie IP: 87.207.217.* 03.02.06, 15:47 znalazłem cuś takiego (hehehe): >Jak już wiemy ta trójka stara się o Urząd Krakowskiej Rady Gilotynowania Troli. Może wzorem Klaudi, Chwili dla Ciebie, Tiny dowiedzielibyśmy się co o kandydatach myśli rodzina, jakimi byli bobasami, co spsocili w życiu... Warto pokazać też emocje jakie im teraz towarzyszą w ich domach - rozbudzone nadzieje, pytania o szansę na wygraną i późnijsze wywiady w TVN 24... >A gdy dojdzie do ogłoszenia wyników, konieczna będzie bezpośrednia relacja ze sztabów wyborczych kandydatów! Chętnie zobaczę jakie sałatki, ciastka i alkohole przygotowano na wypadek zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Peteen, nóż naostrzony ? IP: *.comnet.krakow.pl 04.02.06, 06:12 ciekawe kto będzie pierwszą ofiarą ? Odpowiedz Link Zgłoś