Gość: anka IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 21:25 Czy ktoś może polecic jakiegoś aranżatora wnętrz? Intresuje mnie wykonanie projektu aranżacji pokoju dziennego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mich Re: aranżacja pokoju IP: *.net.pl / 80.51.253.* 20.02.06, 00:09 czesc. mozemy porozmawiac o aranzacji twojego pokoju i ewentualnym wykonaniu rysunkow/projekow. moj mail michu_10@op.pl, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
stefarch Re: aranżacja pokoju 20.02.06, 01:10 jestem architektem wnętrz.(z wykształcenia architekt urbanista)pracuje w znanym biurze architektury wnętrz w Krakowie z chęcia wykonał bym taką prace<mam duze doświadczenie w dziedzinie projektowania wnetrz>jesli jest Pani zainteresowana prosze o kontakt na adres stefarch@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nawoja1 Re: aranżacja pokoju 20.02.06, 10:33 polecam p.Bożene Kuszilek, projektowala nam mieszkanie 3 pokojowe na os.Europejskim , 012/4159283, kom. 0505513286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: aranżacja pokoju IP: *.fbx.proxad.net 20.02.06, 10:37 a ile kosztuje taka usluga? chodzi o jeden pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAłA Re: aranżacja pokoju IP: *.chello.pl 20.02.06, 16:46 wszystko zalęzy od metrarzu,i tego kto wykonuje projekt.Ja polecam młodych architektów którzy pracuja w biurach architektóry wnętrz ,wyknuja świetne prace a na dodatek naprawde tanio w poprównaniu z tym ile musielibyśmy zapłacic za taki projekt w biurze!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
1melka1 Re: aranżacja pokoju 01.03.06, 09:58 cześc jestem po architekturze mogę ci zrobić kilka aranzacji zupełnie za darmo i niezobowiązująco. Nie chce sie na ten temat za bardzo rozpisywać, bo mnie zaraz zjedzą czychajacy na twoje zlecenie :) napisz projekt75@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś