Dodaj do ulubionych

LUDU! GAZU!

IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 15.11.02, 01:26
Ej! Co wam jest - wchodzę dzisiaj i przez cały dzień się jakieś pięć nowych
postów w sumie pojawiło... tak to my Łodzi w życiu nie dogonimy! Proszę tu
pisać z życiem, a nie bumelować sobie!!! Co to ma w ogóle znaczyć???
Obserwuj wątek
    • Gość: Clint Re: LUDU! GAZU! IP: Odrzanska4:* 15.11.02, 14:08
      heh wlasnie sie tez na tym zastanawialem i mialem utworzyc taki temat, ze
      troche przysneli wszyscy :)
      • Gość: merphy Re: LUDU! GAZU! IP: *.krakow.tdci.pl 15.11.02, 15:19
        Sam też mysle , czemu tak się dzieje :( ... ale nie mam pojęcia ... :(
        szkoda .. moze powodem jest to ż ejuż nie ma jakiś ciekawych wątków.. nic się
        w Krakowie nie dzieje w sumie .. no cóż .. pozdrawiam...
        • Gość: havi Re: LUDU! GAZU! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.ia.agh.edu.pl 15.11.02, 20:22
          Gość portalu: merphy napisał(a):

> Sam też mysle , czemu tak się dzieje :( ... ale nie mam pojęcia ... :(
          > szkoda .. moze powodem jest to ż ejuż nie ma jakiś ciekawych wątków.. nic się
          > w Krakowie nie dzieje w sumie .. no cóż .. pozdrawiam...
          z mpk walka trudna...(stadne kursy),wiemy jakie mamy autobusy...(będziemy pisać
          o nich jak sie wszystkie pojawią na ulicach),z nowości to nowe swiatła na 29-
          tej (bez sensu, lepsza byłaby przebudowa skrzyż.)poza tym nie dzieje się nic i
    • Gość: kuba203 Re: LUDU! GAZU! IP: *.net / 192.168.1.* 15.11.02, 20:37
      Aż tam, dogonimy ich w swoim czasie, lepiej trochę później ale za to w dobrym
      stylu ;)))
      • Gość: ADAŚ LUDU! GAZU! IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 02:23
        Gość portalu: kuba203 napisał(a):

> Aż tam, dogonimy ich w swoim czasie, lepiej trochę później ale za to w dobrym
        > stylu ;)))

Popieram kolegę, myślę że nie ma sensu pisać o "dupie marynie" tylko po to, aby
        dogonić tych z Łodzi. Prędzej czy później Łódź i tak utonie (może w Wiśle
        Kraków)
        • Gość: tomekw74 Re: LUDU! GAZU!+pytanka IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 16.11.02, 17:03
          Krzyczą tu na nas, żeśmy posnęli, a myśmy byli w Krakowie (służbowo, służbowo).
          No i widzieliśmy np. SCANIĘ na 308 (nie wiedziałem, że zamknęli Szparagową, czy
          jak jej tam). Poza tym - jechaliśmy dojazdówką do Mostu Wandy i się podobało.
          Poza tym - gdzie w końcu zawraca 123, bo jechałem Przewozem i na żadnym
          przystanku nie ma znaczka 123?
          No i w końcu: psiarew, sobota była, i korek na Saskiej prawie od Przewozu do
          świateł z Nowohucką. Na Nowohuckiej - korek od horyzontu do horyzontu (w
          stronę Podgórza). Co się tam dzieje? Czy wszystko przez ten remont
          Klimeckiego? Bo miało byc luźniej (most Wandy), a nie jest!
          • Gość: ADAŚ 123 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 17:34
            Gość portalu: tomekw74 napisał(a):

Poza tym - gdzie w końcu zawraca 123, bo jechałem Przewozem i na żadnym
            przystanku nie ma znaczka 123?

To przyznaję, że chyba kierowca wybrał sobie fajniejszą trasę przejazdu
            (bardziej zakręconą). Według schematu MPK "123" ma jechać do skrzyżowania z
            Saską. Potem na wprost, jakby Kryzwdą miała jechać w kierunku Tandety, ale
            zaraz za tarczą skrzyżowania, zawraca na takiej przełączce (pętelce) i
            podjeżdża pod przystanek koło stacji BP.

Jak tam jej frekwencja na wydłużonej trasie?
            Czy coś słychować na temat przedłużenia "153" do Lesiska czy Złocienia albo
            Bieżanowa ???
            A korki na Saskiej są prawdopodobnie spowodowane remontem przy Klimecckiego -
            podkreślam PRAWDOPODOBNIE.
            • Gość: tomekw74 Re: 123 IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 16.11.02, 22:40
              Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

>
              > To przyznaję, że chyba kierowca wybrał sobie fajniejszą trasę przejazdu
              > (bardziej zakręconą). Według schematu MPK "123" ma jechać do skrzyżowania z
              > Saską. Potem na wprost, jakby Kryzwdą miała jechać w kierunku Tandety, ale
              > zaraz za tarczą skrzyżowania, zawraca na takiej przełączce (pętelce) i
              > podjeżdża pod przystanek koło stacji BP.

Trochę śmieszne, nie?

> Jak tam jej frekwencja na wydłużonej trasie?

Minąłem dziś na Lipskiej 123 w stronę Mistrzejowic (koło Apteki) i z tego, co
              zdołałem zauważyć, było 3 albo 4 osoby. Ale dziś sobota, więc może to tak przy
              sobocie tylko...

> A korki na Saskiej są prawdopodobnie spowodowane remontem przy Klimecckiego -
              > podkreślam PRAWDOPODOBNIE.

Oby, panie, oby!
              • Gość: Locutus Re: 123 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.11.02, 23:09
                A my dzisiaj widzieliśmy pomykające 123 z okien naszego wspaniałego T4... i był
                praktycznie pusty. Melon byłby pełny, ale ta scania wyglądała nieco smętnie.
                • kuba203 Re: 123 17.11.02, 11:22
                  Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A my dzisiaj widzieliśmy pomykające 123 z okien naszego wspaniałego T4... i
                  był
                  >
                  > praktycznie pusty. Melon byłby pełny, ale ta scania wyglądała nieco smętnie.

To chyba był 148 :) (jeśli chodzi Ci o tego pod M1)
                  • Gość: Locutus Re: 123 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.11.02, 01:21
                    Tia... już dawno nic mi się tak strasznie nie popieprzyło. Aż wstyd... pomylić
                    148 i 123... idę się zapaść pod ziemię...
                    • kuba203 Re: 123 18.11.02, 10:54

> Tia... już dawno nic mi się tak strasznie nie popieprzyło. Aż wstyd...
                      pomylić
                      > 148 i 123... idę się zapaść pod ziemię...

Hehe, mam nadzieję, że sobie nic złego nie zrobiłeś z tego powodu ;)
    • Gość: Locutus Ad "NGT6 na 21 (...)" IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.11.02, 22:22
      Faktycznie z nami coraz gorzej... ostatni wątek popimprezowy miał po byku
      postów, a teraz, chociaż impreza była o wiele większego kalibru, to ma mniej
      niż dziesięć postów... LUDU! ZBIERZTA SIĘ I PISZTA! ŁÓDŹ DOŚCIGNĄĆ MUSIM!
      • kuba203 Re: Ad 'NGT6 na 21 (...)' 16.11.02, 22:29
        Bo dziś były od nas 3 osoby (bo Yogy jest nieustająco odkompowany, więc i tak
        nic nie napisze)...
        Staram się jak mogę :)))
    • Gość: Locutus Re: LUDU! GAZU! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.11.02, 14:16
      Obecny wątek poimprezowy osiągnął okrągłe dwadzieścia postów, co przy 54
      postach w poprzednim wątku poimprezowym jest zaiste wartością imponującą...
      płakać mi się chcę, jak widzę to tempo... chyba to na jesień - przyroda zapada
      w odrętwienie, letarg i wy też przy okazji...
      • Gość: Locutus Uuuh! Och! Uuuu!!! Oooo!! Mmmm!!!! Uuuch! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.11.02, 00:38
        Zatwardzenie macie, czy co? Do dziesięciu tysięco zostały jednyne 31 postów, a
        wy się ślamazarzycie jak krew z nosa... nikt już nie ma wspaniałych pomysłów,
        jak zmienić MPK??? Ej, no co wam?
        • Gość: tomekw74 Re: Uuuh! Och! Uuuu!!! Oooo!! Mmmm!!!! Uuuch! IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 19.11.02, 09:57
          Nie 31, a 81 postów (chyba Ci się klawisze pomyliły), a tak w ogóle, to nie 81,
          a 80 - po moim poście.
          To nie wiesz, że dobre pomysły na zimę odlatują do ciepłych krajów?
          • Gość: Locutus Re: Uuuh! Och! Uuuu!!! Oooo!! Mmmm!!!! Uuuch! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.11.02, 12:19
            Kurczę! Ostatnio coś ze mną nie tak! Najpierw pomyliłem 148 ze 123, teraz
            namiast 80 napisałem 30... fatalnie... pozostaje się cieszyć, że to juz tylko
            79...
            • kuba203 Re: Uuuh! Och! Uuuu!!! Oooo!! Mmmm!!!! Uuuch! 19.11.02, 18:20

> Kurczę! Ostatnio coś ze mną nie tak!

Może zbyt dużo (albo zbyt intensywnie) myślisz? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka