Dodaj do ulubionych

Wycena nieruchomości

07.02.06, 16:42
Poszukuje rzeczoznawcy, ktory niedrogo wycenilby moje mieszkanie. Jesli
moglibyscie kogos takiego polecic i przeslac namiary bylbym wdzieczny.

Pozdrawiam
Wojtek
Obserwuj wątek
    • owlas Re: Wycena nieruchomości 07.02.06, 17:35
      Ja wyceniam twoje mieszkanie na 99 PLN. Moze byc? :)
    • paika Re: Wycena nieruchomości 07.02.06, 18:46
      jesli do banku, to kazdy wycenia 400pln+vat. jak nie potrzeba pokwitowania to
      400 bierze do lapki. tylko trzeba znalesc odpowiedniego, zeby wycenil na ile ty
      chcesz, bo ja trafilem m.in. takiego cymbala, ktory wycenial moje mieszkanie po
      urzadzeniu na tyle ile byla wartosc sprzedazy w aktach notarialnych golego
      mieszkania od dewelopera dla rzymu, podczas gdy juz w tym czasie deweloper
      sprzedawal takie same mieszkania o wiele drozej (a moje urzadzone). trzeba
      poszukac - liste rzeczoznawcow powinien dac bank
      • agata696 Re: Wycena nieruchomości 11.02.06, 12:39
        paika napisał:

> jesli do banku, to kazdy wycenia 400pln+vat. jak nie potrzeba pokwitowania to
        > 400 bierze do lapki. tylko trzeba znalesc odpowiedniego, zeby wycenil na ile
        ty
        >
        > chcesz, bo ja trafilem m.in. takiego cymbala, ktory wycenial moje mieszkanie
        po
        >
        > urzadzeniu na tyle ile byla wartosc sprzedazy w aktach notarialnych golego
        > mieszkania od dewelopera dla rzymu, podczas gdy juz w tym czasie deweloper
        > sprzedawal takie same mieszkania o wiele drozej (a moje urzadzone). trzeba
        > poszukac - liste rzeczoznawcow powinien dac bank
      • agata696 Re: Wycena nieruchomości 11.02.06, 12:40
        Cena Aten przekracza juz 4000zl/m i jeszcze czas oczekiwania conajmniej rok
    • pelpinek Re: Wycena nieruchomości 08.02.06, 00:40
      Podaję Ci numer do rzeczoznacy , zna Europejskie....robiła tam z kilkadziesiąt
      wycen do banku...126324453.502946659....Firma Proconto....sa
      sprawdzeni..rzetelni i można się dogadać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka