Gość: Michał IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 14:49 Ile mieliście lat, kiedy robiliście "to" pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: Ile mieliście lat? 17.11.02, 20:32 Gość portalu: Michał napisał(a): > Ile mieliście lat, kiedy robiliście "to" pierwszy raz? E, tacy juz tu intymni jestesmy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabeł2 Re: Ile mieliście lat? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 09:12 Pierwszego papierosa zapaliłem w 2-ej klasie LO. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ile mieliście lat? IP: *.kim.pl / 62.233.213.* 18.11.02, 11:30 Gość portalu: Michał napisał(a): > Ile mieliście lat, kiedy robiliście "to" pierwszy raz?? co??????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Ile mieliście lat? 18.11.02, 11:33 Gość portalu: Michał napisał(a): > Ile mieliście lat, kiedy robiliście "to" pierwszy raz? Jesli masz na myśli jajecznicę na kiełbasie, to ja miałem 8 1/2 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Ile mieliście lat? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 11:35 Michałku lepiej powiedz jaka była wczoraj dobranocka? Ps. 007 dobre z ta jajecznica(i ona tez jest dobra) pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a teraz 18.11.02, 11:35 zwierz się, ile ran ciętych oraz szarpanych przy tym odniosłeś Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: a teraz 18.11.02, 11:46 Nic nie odniosłem, kiełbasa była już nieżywa. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: a teraz 18.11.02, 11:50 Nie widziałś nigdy reklam, w których truskawki cieszą się ze wszystkich sił, że zostaną zjedzone (naturalnie wraz z jogurtem odpowiedniej marki)? Z kiełbasami pewnie jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a teraz 18.11.02, 11:53 kiełbasy z jogurtem to nawet na najbardziej spartańskich obozach nie jadałam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: a teraz 18.11.02, 11:52 Ale jak klepnęła dłonią trzy razy o podłogę to trzeba było przestać. To niehumanitarne tak się znęcać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a teraz 18.11.02, 11:54 józuś nie zrozumiał sygnału, bo był za mały. myślał, że na to się odpowiada trzykrotnym kłapnięciem ząbkami :(( Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: a teraz 18.11.02, 11:56 Może zrozumiał, tylko udawał, że nie rozumie? To czasami bardzo skuteczna taktyka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: a teraz 18.11.02, 11:59 Nie chcę Was martwić kochani, ale jeżeli człowiek zaczyna rozmawiać z kiełbasą, to jest to symptom w większym stopniu niepokojący dla człowieka niż dla kiełbasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a kto 18.11.02, 12:00 tu mówi o rozmowach??? nie zarzucaliśmy ci że znęcałes się werbalnie Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: a teraz 18.11.02, 12:02 No co Ty, kiełbasa wysłucha, pocieszy, nie zrobi awantury, o nic nie będzie miała pretensji i żalu. Kiełbasa to najlepsza przyjaciółka człowieka (człowieczki - bo Jottka zaraz mi zarzuci seksistowskie podejście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba Re: a teraz IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 18.11.02, 12:14 viking73 napisał: > No co Ty, kiełbasa wysłucha, pocieszy, nie zrobi awantury, o nic nie będzie > miała pretensji i żalu. Kiełbasa to najlepsza przyjaciółka człowieka > (człowieczki - bo Jottka zaraz mi zarzuci seksistowskie podejście). Moze i wyslucha i nie bedzie miec zalu, ale zostawia tluste plamy i jak sie nia w odpowiednim czasie nie zainteresujesz to zzielenieje (pewnie ze zlosci), a nie ma nic gorszego jak zlosliwa kobieta. Ale kielbaska z musztarda i ze szklista skorka, taka gotowana lub smazona:))) MNiam. Popzdr Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: a teraz 18.11.02, 12:23 Gość portalu: sabba napisała: jak sie nia w odpowiednim czasie nie zainteresujesz to zzielenieje (pewnie ze zlosci), a nie ma nic gorszego jak zlosliwa kobieta. Jak mówi mądrość ludowa «złość piękności szkodzi». Teraz już wiem dlaczego kiełbasa zielenieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Ile mieliście lat? 18.11.02, 12:12 A ja mam to jeszcze przed sobą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś