Gość: ma_ IP: *.ma.krakow.pl / *.ma.krakow.pl 12.02.06, 17:57 ... żeby do mnie wydzwaniała jakaś H.Bielicka! .... numeru jej nie dawałam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puen.ta Re: nie życzę sobie ... 12.02.06, 19:31 Gość portalu: ma_ napisał(a): > ... > żeby do mnie wydzwaniała jakaś H.Bielicka! > .... > numeru jej nie dawałam! to niestety cena popularności i tej biblijne zasady, kto ma - będzie mu dodane;) a do mnie nie zadzwoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_ Re: nie życzę sobie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:08 wszystko przed Tobą ... przed Wami, myślę, zadzwoni ... 1000 zł, od ręki, do wzięcia, dalej nie słuchałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protestuje Re: nie życzę sobie ...żeby z "brukowca" dzwonili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:18 dzis w niedziele i płyte za zeta wciskali Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: nie życzę sobie ...żeby z "brukowca" dzwonili 12.02.06, 21:34 a kto to ta Bielicka H.? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.sa Re: nie życzę sobie ...żeby z "brukowca" dzwonili 12.02.06, 22:10 ta od kapeluszy, ... nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
puen.ta Re: nie życzę sobie ...żeby z "brukowca" dzwonili 12.02.06, 23:20 to Bielicka wyprzedając swoje kapelusze zwróciła się do Mateusza?! Odpowiedz Link Zgłoś