26opole 14.02.06, 13:27 Szukasz dodatkowego,nie monotonnego zajęcia realizucja ankiety ,skontaktuj sie z koordynatorem regionalnym Instytutu Badania Rynku i Opinii Publicznej pod nr. tel 0502-127-267 lub 012-29-46-055 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pole-position Re: ANKIETER-badania opinii 15.02.06, 12:47 Witam. Jestem zainteresowana tą pracą, i chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na jej temat. (głównie interesują mnie dni i godziny pracy). Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Katarzyna Główczyk Odpowiedz Link Zgłoś
abluczynka Re: ANKIETER-badania opinii 16.02.06, 16:19 Ja również jestem zainteresowana tą pracą. Jestem studentką studiów dziennych. Ale czy można dowiedzieć się czegoś więcej...zakres pracy,miejsce, wynagrodzenie,itp ? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majedo Re: ANKIETER-badania opinii 18.02.06, 14:32 Witam , jestem zainteresowana ofertą pracy w charakterze ankietera. Do tej pory realizowałam szereg badań wraz z koordynatorami róznych firm na terenie województwa dolnośląskiego. Obecnie mieszkam w Krakowie i chętnie podejmę jako ankieter na terenie małopolski. Prosze o informację na temat stawek oraz formy zatrudnienia. Z poważaniem - Dorota Urban Odpowiedz Link Zgłoś
majkakrk Re: ANKIETER-badania opinii 22.02.06, 01:04 Witam:) Skoro jestescie zainteresowani ogloszeniem to moze przeczytajcie raz jeszcze ale uwaznie. NUMER TELEFONU JEST PODANY !!!!!!! Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś