wodnik74 19.11.02, 23:29 Moje nowe odkrycie! Corleone na Poselskiej! Na razie byłam trzy razy i polecam wszystko! Do tego wino z dzbanka! Ceny - nie barowe, ale i nie restauracyjne, więc raz na czas może można :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: corleone!!! 20.11.02, 09:25 wodnik74 napisała: > Moje nowe odkrycie! Corleone na Poselskiej! Na razie byłam trzy razy i > polecam wszystko! > Do tego wino z dzbanka! > Ceny - nie barowe, ale i nie restauracyjne, więc raz na czas może można :)) hmmmm ciekawe jakie sa dla ciebie ceny restauracyjne :). ale fakt corleone jest calkiem sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: corleone!!! 20.11.02, 17:19 No restauracyjne, ale tylko trochę .. :))) W każdym razie są restauracje z lekka droższe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jackey Re: corleone!!! 20.11.02, 12:12 Corleone to rzeczywiście knajpa dająca dobrze zjeść, zresztą Poselska ma szczęście do dobrych knajp: Paese, Orient Express, czy choćby Taco !!! o chińczyku się nie wypowiadam - nie wiem, nie byłem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: corleone!!! IP: *.net.autocom.pl 08.12.02, 13:22 Dobre jedzonko fajna atmosfera, ale mam taką refleksję: kiedyś porcje tam były bardziej okazałe:) K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredim Re: corleone!!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 00:27 Tu sie zgadzam calkowicie :) Kaczka the best:) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: corleone!!! 03.12.03, 09:23 mnie tam najbardziej smakuje lasagna z jagniecina w tymianku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: corleone!!! IP: *.ngt-wise.pl 03.12.03, 10:14 wnętrze jest ok tylko obsługa czasami nie najlepsza.jedzenie poprawne.eli Odpowiedz Link Zgłoś