IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.02, 09:58
Alchemia na Kazimierzu i tak jest królową. Nie wierzycie. odwiedźcie...A
stoliki rynkowe..ha,ha... takiego tłumu nie widuje sie nigdzie indziej1
Alchemia królową wszystkich krakowskich knajpek...Pozdrawiam..Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: Alchemia 20.11.02, 10:42
      > Co Wy na to?

a ja na to tako: alchemie lubie, ale tylko gdy jestem tam tylko ja i gora 2/3 osoby na porannej herbatce czy gazecie, a tak wieczorami to za duzo ten tego tam jest i zawsze przychodze za pozno zeby sobie spoczac :(
      • Gość: dublin Re: Alchemia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.02, 10:48
        no..właśnie tez czasmi nie mam miejsca...ale od czego jest plac Zydowski... i
        cudowna pani barmanka...ech seniorita!!!
        • Gość: iks Re: Alchemia IP: 62.233.211.* 22.11.02, 10:11
          Uwielbiam ta nizsza blondynke z wlosami spietymi. Kocham ja...i choc probowalem
          na tysiac sposobow - nie jestem w stanie jej poznac osobiscie. Kocham ja...
          • Gość: dublin Barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.02, 10:24
            o właśnie stary....to czarodziejski Klimat...i chociaż są tłumy...to jakoś to
            nie przeszkadza. Człowiek sie tam czuje jak wśród znajomych...i ten komputer w
            szafie...he,he....lubie ich....a ta barmanka jest magiczna jak knajpa, jak z
            innej bajki innego świata...
    • jackey Re: Alchemia 20.11.02, 12:17
      Alchemia - to rzeczywiście alchemia - czyli zjawisko nadprzyrodzone - za dnia
      wystrój jest tak paskudny że aż strach, do tego brudne stoły, szklanki i
      podłoga w kiblu do której można się przykleić, ale wieczorem ... mało jest tak
      świetnych miejsc (MUZA, MUZA i jeszcze raz MUZA) - dlatego nie odwiedzajcie tej
      knajpy za dnia - bo wieczorem wiele rzeczy uchodzi uwadze.
      • wodnik74 Re: Alchemia 20.11.02, 17:21
        A ja wole za dnia, kiedy jest pusto i słońec wpada przez niedomyte szybki ...
    • Gość: Jaxx Re: Alchemia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 14:38
      Królową to może nie jest ale swój klimat ma. Ostatnio była tam promocja
      wyborowej w cynamonowym dzbanku (podchmieliliśmy się fajnie) za jedyne 11,50,
      co ciekawe w niedalekim Antykwariacie te same laski promowały ten trunek za 45
      zł, ciekawe nie?
      • Gość: dublin Re: Alchemia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.02, 14:48
        .. a nie mówiłem ze Królowa..znacie jakąś lepszą knajpkę..ja nie....
        • velsatis Re: Alchemia 23.11.02, 16:36
          Ja znam, nazywa się Pauza i jest na Floriańskiej
          • Gość: dublin Re: Alchemia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 17:19
            Pauza? hm...lubie pauze czesto tam bywam jak nie chce mi sie drałowac na
            Kazimierz, ale nie porównywałbym z alchemia to troszku inne klimaty....za zimna
            ta pauza troszku..i taka dalikatnie warszawska..jeszcze troszku i zaczna
            selekcjonowac gosci...ale zdjecia maja świetne...ale bar tak sobie zaopatrzony,
            ale pomimo to i tak lubie...pozdrawiam..
        • Gość: bynio73 Re: Alchemia IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.11.02, 20:57
          ludziska -warsztat to jet to
          • m.in Re: Alchemia 05.01.03, 18:35
            alchemia to przeszłość...
            smutne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka