Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 13:36 gonią w piętkę, bo sami również angażują się w politykę i to zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike tak z ciekawości 15.02.06, 13:50 to te swoje tematy posty dostajesz sms-em czy przez kuriera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: tak z ciekawości IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:13 zgadnij..... Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: tak z ciekawości 16.02.06, 14:11 W każdym razie z pewnością nie z Naszego Dziennika, bo ten jeszcze w swojej przenikliwości nie zauwazył, że Radyjo dostało kopa w sam Ryj od Konferencji Episkopatu Polski. Ale z drugiej strony to śmierci Ojca Świętego także nie zauważyli natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: tak z ciekawości IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 17.02.06, 02:17 Jakaś Ty Helenko wstrzemieżliwa dziś w epitetach? posługując jakże obrazowym i literackim językiem że ktoś dostał kopa w ryja itp.kiedyś sie to nazywało knajactwo a jeszcze wcześniej lumpenproletariactwo,nieprawdaż? P.s.jedna z osób z którymi tak usilnie pragnęłaś mnie spokrewnić ,wisi sobie na liście Bronka jako wieloletnia TW i kłania Ci sie grzecznie na ulicy,gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Będziesz 18.02.06, 11:04 ...musiał poszukać sobie koleżanek gdzieś indziej. ------------------------------------------------- "Ich dutze mich nicht mit alles" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Masz jakieś kwity? IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:15 Nie znam tej sprawy, ale jak tylko się dowiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Masz jakieś kwity? 15.02.06, 14:17 To zrób wtedy zrzut tych kwitów i zapodaj na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz proszę, kiko 17.02.06, 10:14 Gość portalu: kiko napisał(a): > Nie znam tej sprawy, ale jak tylko się dowiem..... proszę, kiko. Tu możesz się dowiedzieć. Zapewne jako orędowniczka Prawdy bedziesz szczególnie zainteresowana. www.gazetakrakowska.pl/ ps. Czyżby Trwam i RM o tym milczało? To oni bronią Prawdy, czy tego co wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:14 nie mam za wiele fantazji, po prostu lubię Prawdę......... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 14:15 Ale biskupa trzeba słuchać, oj trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:16 nie przepadam za pośrednikami.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 14:24 To lubimy Ojczulka, ,czy nie lubimy...? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 14:33 Rydzyk to przecież nie jest żaden pośrednik, to ON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:38 Tak to w pewnym sensie ON, czyli ten właściwy łącznik z............... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 14:38 Gość portalu: kiko napisał(a): > Tak to w pewnym sensie ON, czyli ten właściwy łącznik z............... Z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:36 Od każdej reguły zwykle są wyjątki, mrugu. Ps. Czy my czasem nie jesteśmy pokłóceni??? A może nie zauważyłam przeprosin? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 14:38 A taki Papież jest be czy cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 14:39 Przepraszasz mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 14:43 a czy jak mrug nie przeprosi to pozbierasz kredki i pójdziesz na inne forum? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Biskupi upominają, czyli 15.02.06, 15:52 Ja bym na to nie liczyła, ale może dla Ciebie to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 19:44 nulko, jesteś wystarczającym powodem do nielubienia. I pamiętaj, żadnych angielskich dowcipów, bo one nie są kompatybilne z twoim - hmm - poczuciem humoru ...........czy raczej jego - hmm - innym rodzajem.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko RADIO Maryja to IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 23:01 po prostu dobre radio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: RADIO Maryja to 15.02.06, 23:02 Gość portalu: kiko napisał(a): > po prostu dobre radio!!! A jak to się objawia...? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: RADIO Maryja to 15.02.06, 23:03 nie trzeszczy bo wyprodukowane w PRL-owskiej fabryce... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: RADIO Maryja to 15.02.06, 23:05 I przede wszystkim pytanie, czy owa dobroć jest zaraźliwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: RADIO Maryja to 15.02.06, 23:07 I to bardzo aby się nie zarazić trzeba założyc maseczki antyseptyczne na uszy. W przeciwnym razie wirus oczyszcza konta bankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: RADIO Maryja to IP: *.net.autocom.pl 15.02.06, 23:04 mnie interesuję tam szczególnie publicystyka - Rozmowy niedokończone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: RADIO Maryja to 15.02.06, 23:06 A przecież Kościół w Polsce jest ponoć apolityczny...? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: RADIO Maryja to 15.02.06, 23:08 Rozmowy niedokończone - czemu ich nie dokończą? I jak tu do ładu dojść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko nie ma ryja Re: RADIO Maryja to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 07:11 Od ostatnich wyborów to radio ma buzię! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Biskupi upominają, czyli 17.02.06, 09:56 Hej, kiko, tobie chyba o mnie chodzi. Ale nie martw się, mam dla ciebie nowy, zupełnie polski dowcip. Więcej, on jest wręcz Polski: "Pewna kobieta urodziła trzynastu synów. Przyjeżdża do niej dziennikarka i pyta się jak mają na imię. Kobieta opdpowiada, że wszyscy mają na imię Jan. Dziennikarka skonsternowana mówi, że to bardzo ładnie, ale dlaczego wszyscy maja na imię tak samo? - A bo wystarczy, że razzawołam Janek i wszyscy od razu przychodzą. - A co pani robi, jak pani chce, żeby przyszedł jeden? - dopytuje się dziennikarka. - Wołam każdego po nazwisku". Ha, ha, dobre, nie? Sam pan premier opowiada ten żarcik studentom pragnąc popisać się swym poczuciem humoru. Normalnie boki zrywać, co? I jeszcze coś, tak na deser: www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Menu02&news_cat_id=120&layout=1 Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz a jakbyś odczuwała niedosyt 17.02.06, 11:10 to jeszcze 2 żarciki z różnych forów, bo jak wiesz, bracia K cieszą się nadzwyczajnym poważaniem internautów. Jestem przekonana, że będziesz śmiać się serdecznie. Polska jest w czołówce najnowocześniejszych państw. Mamy duplikat prezydenta i nowoczesny rząd sterowany radiem. Pani na lekcji pyta Jasia: - Jasiu, kim są bracia Kaczynscy? - To sš ci co zagrali w filmie "O dwóch takich co ukradli księżyc" a jak dorośli to założyli PiS. - A co oznacza skrót PiS? - Podp.......my i Słonce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durniom-nie-w-smak Re: Biskupi upominają, czyli IP: *.pnet.com.pl 16.02.06, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=36887192 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Stella Maris???? IP: *.net.autocom.pl 16.02.06, 22:28 Ciekawe, ze sprawa arcybiskupa Gocłowskiego i jego firmy Stella Maris nie budzi żadnych emocji szanownych Forumowiczów??? Pamięć działa niezwykle wybiórczo, jak zwykle u zwolenników PO.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Stella Maris???? IP: *.net.autocom.pl 17.02.06, 02:01 No i...Milczenie złotem??? Chyba tylko tombakiem... Odpowiedz Link Zgłoś