janek9912 14.11.06, 14:00 SLD proponuje PO układ. Platforma poprze w Krakowie Jacka Majchrowskiego, a SLD - Hannę Gronkiewicz-Waltz w stolicy. W Łomiankach to funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasznik11 Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 14:05 Janku, w Łomiankach zafunkcjonowal front ludzi normalnych. Ja nie jestem PO , ani SLD ani KGB, ani też członkiem Rodziny Radia Maryja. Poparłem Potrzebę bo już nie mogłem słuchać kłamstw serwowanych przez Sokoła i jego oczywistej nieudolności w sprawach pozapropagandowych (tu jest sprawny jak cholera). Jeżeli uważasz, że moja postawa jest typowym objawem spisku, to możesz mnie nazwać rownież pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 14:10 Niewątpliwie jesteś Ptaszniku również cyklistą. Nie próbuj się wybielać. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasznik11 Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 15:15 Lo, no jestem cyklistą, to fakt. Tylko nie mieszaj mnie w sprawę stonki, jak ją Amerykany zrzucały to byłem przedszkolakiem (starszakiem już byłem). Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 14:16 Janku drogi, zrozumialam co SLD ma do zaproponowania PO w Krakowie i stolicy. Ale o co Ci chodzi dalej? Co funkcjonuje w Łomiankach? Może mam pomroczność jasną bo nie złapałam. Możesz doprecyzować swoją myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
janek9912 Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 14:30 > Ale o co Ci chodzi dalej? Co funkcjonuje w Łomiankach? > Może mam pomroczność jasną bo nie złapałam. Możesz doprecyzować swoją myśl? Funkcjonuje sojusz PO - SLD Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 16:55 Dalej nie wiem jaki to układ SLD zaproponowało PO w Łomiankach. Bo tak właśnie zatytułowałeś posta. Jakieś szczegóły mogę poprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: SLD proponuje PO układ 14.11.06, 16:57 Wszystko jest układem, tylko lpr jest dziewiczy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś