mikem1 17.09.04, 11:43 Hej, Szukam osób wybierajacych się w 2005 r. Pozdrawiam Mike Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Ja bym pojechał 17.09.04, 13:48 Ale na wspin. Natomiast można by się zgrać w kwestii dojazdu, jeśli masz auto :-D Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Dolomity - via ferrata 20.09.04, 18:33 Jezdze co roku w Dolomity (wlasnie w sobote wröcilam), doswiadczenie na Ferratach mam male, ale zdaniem przewodnika dobrze sie spisalam. Jezeli jestes zainteresowany, to napisz jaki jest Twöj stopien zaawansowania lub jakie masz doswiadczenia. Czy chcesz jechac w konkretne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
vojager29 Re: Dolomity - via ferrata 22.09.04, 07:58 basia553 napisała: > Jezdze co roku w Dolomity (wlasnie w sobote wröcilam), doswiadczenie na > Ferratach mam male, ale zdaniem przewodnika dobrze sie spisalam. > Jezeli jestes zainteresowany, to napisz jaki jest Twöj stopien zaawansowania > lub jakie masz doswiadczenia. Czy chcesz jechac w konkretne miejsce? halo basi553, jesli mozna zapytac: kiedy Ty pracujesz jesli nie jestes juz na emeryturze ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Dolomity - via ferrata 22.09.04, 08:34 hehe, zazdrosniku! Chcialbys tez miec tyle czasu? Pracuje w przerwach miedzy licznymi wyjazdami. Kiedys trzeba na nie zarobic, prawda?:))))))))))) No co, Podrözniczku. Piszesz sie tez na Ferrate? Nawiasem möwiac sam piszesz o swoich licznych wyjazdach..... Odpowiedz Link Zgłoś