Gość: jony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:04 Bełchatów go nie chciał,a Wisła bierze "w ciemno" SZOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ech..Garbarnia ole Re: Sparing: Wisła Kraków - Politehnica Timisoara IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 16.02.06, 02:30 dramat,to co sie dzieje z wiselka.a glownym winowajca jest niestety p.Cupial...jesli dolozymy do tego rownie pokreconego p.Filipiaka,to oto mamy pelen obraz polskiej pilki,niestety...9lat Telefoniki zmarnowane.ani jeden mlody pilkarz nie zostal wypromowany przez wisle.mysle,o tych,ktorych kupiono w wieku 16-17l badz o wychowankach.a uwazam,ze Nowak,Skrzynski,Radwanski gdyby dostali szanse w odpowiednim czasie,to graliby w podstawowej 11 wiselki.i byliby lepsi niz to co graja w pasach.bo nie mieliby paru lat zmarnowanych w np. proszowiance.p.Cupial opamietaj sie!!!!szkoda Twoich pieniedzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Sparing: Wisła Kraków - Politehnica Timisoara IP: *.ghnet.pl 16.02.06, 07:02 Nowak , skrzyński ? Chyba interesujesz się piłką od niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus. Re: Sparing: Wisła Kraków - Politehnica Timisoara IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.02.06, 08:31 Mnie to nie martwi ,że bierze w ciemno,już nie raz rezygnowała z zawodnika,który następnie robił karierę w innym klubie.Myślę że teraz zawodnicy mają mniej do powiedzenia przy transferach,kiedyś przeciez muszą zacząć podawać,czas sparingów się skończy,nie Panowie gwiazdorzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfra Re: Sparing: Wisła Kraków - Politehnica Timisoara IP: *.r.pppool.de 16.02.06, 08:55 I poplynie skisla po polskiej krainie i zobaczy 3 lige i jej nie ominie.... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonawisla Re: Sparing: Wisła Kraków - Politehnica Timisoara 16.02.06, 10:48 Niech nam zyje prezes Kapka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Proponuję przenieść całą wisłe do Ruminii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:27 HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonawisla Re: Proponuję przenieść całą wisłe do Ruminii 16.02.06, 11:29 Gość portalu: SS napisał(a): > HE HE HE a nie lepiej by im bylo w bialoruskiej lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Rumunia czy Białoruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:25 Mysle,że najlepiej byłoby im na Marsie! Ale nie wiem czy to nie jest za blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Zapomniałem-wisło gratuluję napastników! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:54 Odpowiedz Link Zgłoś