Gość: Syla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:52 szukam specjalisty, bo wiem, ze z jednej z rurek przy piecyku ulatnia sie minimalnie gaz - administrator rzada podkrecenia tego i peczatki specjalisty. prosze o namiary dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Zaufany GAZOWNIK 16.02.06, 16:20 Ponoć Wassermann jest w tym biegły, ale nie wiem jakie daje kwity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsf Re: Zaufany GAZOWNIK IP: *.236.spine.pl 16.02.06, 16:29 a mnie się to kojarzy ze scenką z "głupiego i głupszego" tz. gazownik to gość który ma gazy :)))) ....a zaufany gazownik ...... no cóż ( czy dokręcenie rurki wymaga zaufanej osoby) Proponuję: 1. panorama firm 2. dzinnik polski - ogłoszenia 3. pójść do jakiejkolwiek firmy sprzedającej piecyki gazowe - oni mają swoich specjalistów, którzy chętnie sobie dorobią :)))))) papatki Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: Zaufany GAZOWNIK 16.02.06, 16:37 Droga Sylu !!! Od lat jestem bardzo zaufanym i szanowanym gazownikiem, zreperowałem już niejedną rurkę i rurkę. Przepycham też kominy z starych domach w sytuacjach kiedy mąż jest zapracowany i nie może tego zrobić. Oferuję też pomoc w przepychaniu zatkanych rur. Proszę o kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zaufany GAZOWNIK 16.02.06, 16:40 Bodajże w Canadzie związek zawodowy hydraulików domagał sie onegdaj uznania AIDS za chorobę zawodową. Więc ostrożnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Zaufany GAZOWNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:33 Wassergass jest specem od rur a nie jakiś tam rurek Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zaufany GAZOWNIK 16.02.06, 16:36 Gazownik to hydraulik, a ten od wody to tez pewnie hydraulik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syla Re: Zaufany GAZOWNIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:05 no wiedzialam, ze moge na was liczyc tylko mam termin do wtorku i pismo od administratora a wy tu jakiegos speca od hydromasazy mi podsylacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregne3 Re: Zaufany GAZOWNIK IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 17.02.06, 17:48 Gość ma na imię Adam,super specjalista z uprawnieniami,autoryzowany przez Junkers-a tel 503-679-899 polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Zaufany GAZOWNIK 17.02.06, 19:50 Ja bylem kiedyś niezlym gazownikiem ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Zaufany GAZOWNIK 17.02.06, 19:52 Ale mogę tylko polecić innego, bo sam będę się urlopował. >Pełen zakres prac hydraulicznych. >602 645 876 Odpowiedz Link Zgłoś