Gość: N IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:01 książka nowiutka, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 18:02 tylko tym razem nie prowadź dyskusji sama z sobą pod wieloma nickami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:44 Wiesz co peteen...przejdź się na spacer, całkiem wiosennie jest na zewnątrz...zamiast szydzić z biednego człowieka, który musi wyzbywać się ksiązek, żeby uniknąć spędzenia całego weekendu na przecinaniu deski zamiast piłą- nożem Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 18:55 ja mam pile, ale ta ksiazka mnie nie interesuje, wiec nie mam motywacji, zeby szukac pily po mieszkaniu - nie wiem gdzie ona moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 18:57 tu nie było szydzenia, tylko dyskretne zwrócenie uwagi na regulamin forum... a swoją drogą kiepsko z tobą, skoro nie masz żadnych znajomych i musisz szukać piły przez forum... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 19:08 dobrze , że tylko piły =P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:18 słuchaj mam znajomych tyle,ze to głównie tzw. intelektualiści, którzy nie parają się majsterkowaniem, a swoją drogą ty musisz byc mocno zdesperowany skoro podjales sie adminowania forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N do sevena; IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:19 jaka książka interesowałaby cię? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: do sevena; 18.02.06, 19:50 znalazlem pile. mozemy sie teraz potargowac ;) ile masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen -ście? 18.02.06, 20:05 ja tylko grzecznie poprosiłem, żeby nie stworzyła kolejnego wątku, w którym wszystkie wpisy, choć pod różnymui nickami, będa należały do niej... nie brałem udziału w dyskusji na temat piły i książek, to domena sevena... Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: -ście? 18.02.06, 20:11 "a swoją drogą kiepsko z tobą, skoro nie masz żadnych znajomych i musisz szukać piły przez forum..." A to to tylko tak ciepła, serdeczna uwaga? No to wybacz, źle zrozumiałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: -ście? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:23 peteenowi wydaje się, że posiada władzę totalną Do sevena: jestem młoda, w wieku produkcyjnym, jeśli to masz na myśli:) hmm...w której cześci krakowa mieszkasz i jakiego rodzaju książka cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: -ście? 18.02.06, 20:27 Gość portalu: N napisał(a): > peteenowi wydaje się, że posiada władzę totalną Niesądzę, żeby tak mu się wydawało;) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: -ście? 18.02.06, 20:41 paryzanka2005 napisała: > przed chwilą zarzucałaś mu to... ??????? ja tylko zwróciłam panom uwagę, że nieładnie szydzić z potrzeb kobiety. Przeczytaj uważnie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: -ście? 18.02.06, 20:41 > Do sevena: jestem młoda, w wieku produkcyjnym, jeśli to masz na myśli:) > hmm...w której cześci krakowa mieszkasz i jakiego rodzaju książka cię > interesuje? mieszkam niedaleko;) ksiazka, hmm moze jakies sajens-fykszyn lub cos podobnego... a piła wroci do mnie ? i po jakim czasie ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 20:46 A już byś dawno zdążyła wrócić z Castoramy. I piłę miałabyś na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 20:48 oddam cień zafona za pół darmo oddam wiatru zafona za pół darmo Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 20:50 Oddam zafonowi wiatr w półcieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 20:52 oddaję wiatry w cieniu Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 20:54 tempe napisał: > oddaję wiatry w cieniu A masz chociaż z tego piłę? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 18.02.06, 20:54 wspomnienia mnie piły i zapach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N do sevena: IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:20 A ty w jakim jestes wieku? Nie czytuje science fiction , co najwyzej science:)Nic mi nie przychodzi do głowy... Niedaleko....?niedaleko czego?Ja zamieszkuje Krupniczą. Postaram się przepiłować tę deskę w ciągu trzech kwadransów, pasuje?zaraz potem zwracam ją gnając wraz z wiatrem przez cienie na rowerze.. A zatem, Sevenie..Podejmujesz ryzyko? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen i popatrz pan... 18.02.06, 23:17 on kobitkę spostponował, mnie się dostało, choć o pile ani mru mru, nic nie mówiłem, a teraz milczą od dłuższego czasu, pewnie coś rżną (tą piłą) we dwójkę - i gdzie tu sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: i popatrz pan... 18.02.06, 23:24 no wiesz, potrzeby różne z piłą bywaja związane. A że najpierw "spostponował", cóż :w "Raz w roku w Skiroławkach", doktor Niegłowicz najpierw musiał kobietę upokorzyć, zanim... Co prawda nie tę literaturę proponowała, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: i popatrz pan... 18.02.06, 23:27 ona z nim robi sajens, a on z nią fikszyn... a ja nie mogę wytrzymac z ciekawości, czy już przerżnęli, czy jeszcze są w trakcie i co to za materiał, który się rżnie pół dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: i popatrz pan... 18.02.06, 23:29 a myslisz, ze opowiedza jak juz skoncza? nie jestem przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: i popatrz pan... 19.02.06, 00:57 a tak w ogole to naprawde dobra ksiazka...zwlaszcza jesli ktos byl w Barcelonie, fantastycznie przywoluje wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: i popatrz pan... 19.02.06, 00:59 > co to za materiał, który się rżnie pół dnia... hmm mialo byc 45 minut, chyba bede musial tam siedziec i pilnowac tego rzniecia :P Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: do sevena: 19.02.06, 00:57 > A ty w jakim jestes wieku? > Nie czytuje science fiction , co najwyzej science:)Nic mi nie przychodzi do > głowy... > Niedaleko....?niedaleko czego?Ja zamieszkuje Krupniczą. > Postaram się przepiłować tę deskę w ciągu trzech kwadransów, pasuje?zaraz potem > > zwracam ją gnając wraz z wiatrem przez cienie na rowerze.. > A zatem, Sevenie..Podejmujesz ryzyko? na rowerze w takie bloto ...? to mowie, ze niedaleko mieszkam, niedaleko ciebie. hmm a jesli zdecyduje sie podjac ryzyko, to co powinienem wtedy zrobic...? chodzic po krupniczej i wolac "piiiiła dla nataliiii, piiiiłaaaa" az ktos sie pojawi ? :) wolalbym fiction, ale science tez nie pogardze, chociaz zalezy jakim.. ah i wiek oczywiscie produkcyjny, jesli jestesmy przy takiej terminologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: do sevena: IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:35 JEśli już zdecydujesz się mi pomóc, to podam Ci moje gg i się umówimy, myślę, że najlepiej w okolicach Krupniczej ale mogę podjechać na rowerku np. bliżej Ciebie, na Aleje, Studencką czy Karmelicką... Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: do sevena: 19.02.06, 10:18 Myślałam, że już dawno po sprawie, a tu pertraktacje nadal w toku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N hmm....... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:58 Długodystansowiec.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: hmm....... 19.02.06, 10:59 Gość portalu: N napisał(a): > Długodystansowiec.........:) No, to akurat może dobrze wróży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: do sevena: IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:58 ale może to i lepiej, że nie kończy tak szybko.. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: do sevena: 19.02.06, 11:42 to rzuc mi na mejla - seven@gazeta.pl - ten numer gadu i zobaczymy co sie da zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
weiniinger Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 20.02.06, 21:20 i co...ktoś dostał książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 20.02.06, 21:22 dalej potrzebujesz tę piłę? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: oddam "cień wiatru"c.zafona za darmo! 20.02.06, 21:39 E, w dalszym ciągu piła to byłaby przesada. Może młotek tym razem, albo wiertarkę...no chociażby śrubokręt Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: albo znów... 20.02.06, 21:42 No w końcu powiedział, że mieszka niedaleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: albo znów... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:28 Dziękuję, deska przepiłowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: finito? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:13 mam piękny regał Odpowiedz Link Zgłoś
puen.ta Re: finito? 20.02.06, 23:15 no, no, no! Tak szybko?! Widać łatwiej regał zrobić niż deskę przepiłować;) Odpowiedz Link Zgłoś