Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 20:25 Oby wreszcie zapanował porządek w pństwie duńskim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:27 hamleta wlasnie przeczytalas, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 20:33 Walka z układem zaostrza się albowiem ma ON (tenże układ) wiele do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:34 A co? Następna Sonderaktion się szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 20:37 Po której jesteś stronie, mrugu? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:46 prawidłowo zadane pytanie brzmi: po czyjej stronie jesteś Mrugu? a ty się pytasz: Czyje są strony? a ja podrzucam cytat z Gałczyńskiego- Hej, tam w Warszawie jest pan minister siwy i taki miły, przez okno rzuca spojrzenia bystre, bo chce, by dla ciebie były zimą sopelki, śniegi i lody: wszystkie zimowe wygody. Jeżeli tedy sanki usłyszycz i dzwonki ich tajemnicze, wiedz: to minister w skupionej ciszy nacisnął taki guziczek, że gwiazdki dzwonią i gwiazdki lśnią nad miastem i nad wsią. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:53 Jeśli strony są czyjeś, to nie moje. I co ja biedny mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 20:50 mrugu, jak zwykle : uprzywilejowani i uciskani... jasnogród - ciemnogród bogaci - biedni kapelusze - berety itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:52 Dziś znów leżałem pod twymi drzwiami, śnieg mnie całego zasypał, a w palcie miałem kluczyk od biurka i kluczyk gdzieś mi wypadł Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:54 To ja chcę być bogatym, uciskanym, ciemnogrodem w berecie. Itd. też mogę być. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:58 Znaczy we dwóch będą cię brać, rozjeżdżać co niedzielę, a ja w agreście będę stać i w końcu się zastrzelę Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:02 tempe napisał: > a ja w agreście będę stać > i w końcu się zastrzelę Bo się agrest skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:05 z agrestu poddanego torturom niejedno można wycisnąć Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:06 I zostanie z niego tylko pomarszczone, owłosione truchełko... A tak chciał zostać rodzynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnotowidze Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:43 Gość portalu: kiko napisał(a): > Oby wreszcie zapanował porządek w pństwie duńskim! czarnotowidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 20:54 Nie będzie dyktatury, będzie porządek - JK Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 20:56 U mnie rewolwer jest. Ty wiesz. Ty dobrze wiesz, Tamara. I pozwololenie także jest, to znaczy, że się staram. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:00 Gość portalu: kiko napisał(a): > Nie będzie dyktatury, będzie porządek - JK Powiedział autorytarnie, głosem nie znoszącym sprzeciwu, uderzając ręką w mównicę. Tłumy się uciszyły, spoglądając z nabożnością w Wodza. Ten spojrzał twardo, na jego twarzy nie drgnął żaden mięsień. Upajał się ciszą, jaka nastapiła po jego słowach. Z biegiem lat twarz każdego człowieka rzeżbiona jest przez jego myśli, słowa i czyny. Wyczytać z niej można urodę i cnoty jego charakteru. I to właśnie dlatego piękne są te twarze, tak wyrażnie szlachetnością naznaczone. I w tym momencie, właśnie taka była twarz Wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:07 myślałem ze Kiko via Zielonki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:56 mrug się wije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 20:58 "oni wszyscy" się wiją i to coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:00 Odszedłem. Wziąłem trzy aspiryny, czytałem "Dziennik Ustaw"... i marzył mi się świat jakiś inny oraz odnośne usta. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:02 ja chce obslugiwac gilotyne. licze, kiko, ze mi zalatwisz taka fuche, jak walka z ukladem bedzie juz dostatecznie zaawansowana... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:06 będzie was takich potrzeba z seventy seven Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:07 jak chcesz, to mozesz byc moim asystentem, bedziesz lapal glowy Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:14 z całym szacunkiem Sevenie nie chcę asystentem obsługuj gilotynę będę oszalałym tłumem Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:03 Gość portalu: a. napisał(a): > mrug się wije Na rurze? Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 21:00 a to jakiś wątek jest dla wielbicieli danii? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 18.02.06, 21:21 Ludzie, dlaczego nie chcecie wejść do krainy wiecznej szczęśliwości??? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Początek końca łże-elit ? 18.02.06, 22:13 Taka kraina jest tylko w bajkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:25 by musieli opuścic krainę wiecznych łowów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.net.autocom.pl 19.02.06, 08:37 Wreszcie pojawiła się szansa na prawdziwe zreformowanie naszego Państwa. Gdyby tak sceptycy zechcieli przynajmniej nie przeszkadzać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Początek końca łże-elit ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 08:46 godz.9.20 tv trwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Początek końca łże-elit ? IP: 217.96.96.* 20.02.06, 06:11 Jeszcze nam brakuje dunskich porzadkow. He he! Odpowiedz Link Zgłoś