Dodaj do ulubionych

Gdzie można wynająć mieszkanie w Krakowie...

IP: *.citynet.pl 18.02.06, 22:42
w jakimś instytucie przy klasztorze? Mam znajomego, który chce znaleźć
mieszkanie w naszym mieście po jak najtańszej cenie gdzieś w centrum właśnie
przy klasztorze...Z góry dziękuję za odpowiedź.
Paulina
Obserwuj wątek
    • nulka8 Re: Gdzie można wynająć mieszkanie w Krakowie... 18.02.06, 22:44
      Wizytki na Pl. Biskupim wynajmowały kiedyś mieszkania. Ale to było jakieś 7 lat
      temu, nie wiem jak jest teraz.
    • Gość: opat Re: Gdzie można wynająć mieszkanie w Krakowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:46
      ktos cię oszukał, moje dziecko - nie wynajmujemy mieszkań przy klasztorach,
      zwłaszcza w centrum, zwłaszcza "jak najtaniej"
    • Gość: Weterynarz Byle nie na Librowszczyźnie, z pociągami na łbie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:53
      Nigdy w życiu w śródmieściu - syf, smród i bardzo często kibel na schodach - a
      wszystko za 500 zł. miesięcznie. Najgorsze są okolice ulicy Blich i
      Librowszczyzna. Tylko w Krakowie właściciele mieszkań mają taki tupet, żeby mieć
      odwagę cywilną za taką cenę w takich zwierzęcych warunkach wynajmować pokoje! Z
      tego powodu przeniosłem się na weterynarię do Lublina. Znam tu jeden jedyny
      przypadek dziewczyny, co wynajmowała pokój na samym Krakowskim Przedmieściu,
      przy deptaku bez WC - i płaciła symboliczne 150 zł. - wcale nie po znajomości!
      • Gość: weter Re: Byle nie na Librowszczyźnie, z pociągami na ł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:56
        zwłaszcza, że weterynarii w Krakowie nie ma
        ;)
        • Gość: . Kraków naj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:01
          Jak to możliwe, przecież Kraków we wszystkim jest naj!
          • Gość: weter Re: Kraków naj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:07
            to tylko potwierdza, żeś nigdy niczego w Krakowie nie studiował
            idź już z Bogiem, moje dziecię, i nie grzesz więcej
            • Gość: ... Ja jestem z Myślenic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:29
              Użyłem nie trafnego wyrażenia: "przeniosłem się" - ale w sensie nie z
              weterynarii w KR na weterynarię w LU lecz do LU. Po prostu nieporozumienie. I
              jest tu aż dziesięć osób z KR. A ja jestem z Myślenic.
              • Gość: weter aaa, skoro tak, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:32
                no to Lublin jest w sam raz, masz rację
                (a tak btw weterynaria jest tam na wysokim poziomie i jak już ją skończysz, to
                się zgłoś, a ja dam ci pracę)
                • Gość: . MRZNMPDNWJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:42
                  A wiesz gdzie jest Miasto Założone Przezz Rycerzy Zakonu Najświętszej Marii
                  Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie?
                  A propos weterynarii nie wiem dlaczego AM również jest tu na najwyższym poziomie
                  (czyli to co się w życiu najbardziej przydaje - w przeiwieństwie do nikomu nie
                  potrzebnych wydziałów humanistycznych). Przynajmniej nikt pokoju bez WC nie
                  wynajmuje - ludzie, nie wynajmujcie nigdy pokoju z kiblem na schodach za takie
                  pieniądze - jeśli ktoś chce wynająć mieszkanie to niech najpierw je doprowadzi
                  do stanu wynajmowalności.
                  W stolicy (chyba nie trzeba pisać że stolicą to Warszawa?) - można wynająć duży
                  pokój dla jednej osoby za 400 zł. Oczywiście WC jest standartem. Jezu. Normalnie
                  nie mogę, jak można wynająć pokój za 550 zł.i w zimie odmrażać se doopę biegając
                  na schody?
        • nulka8 Re: Byle nie na Librowszczyźnie, z pociągami na ł 18.02.06, 23:03
          No to tym bardziej musiał sie przenieść:)
          • Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • nulka8 Re: Utracona stołeczność 18.02.06, 23:41
              Gość portalu: . napisał(a):

> A ty kiedy się wyzbędziesz kompleksu utraconej stołeczności? Co? Do dzisiaj sie
              > nie możesz z tym pogodzić? Wielki mi ujot - takie gadki "że gdzieś na świecie
              > respektują papiery jakiegoś uni są po prostu śmieszne - nikt nigdzie nie patrzy
              > na to czy ma się za sobą pięć zmarnowanych lat, zwłaszcza gdy są to studia typu
              > historia albo psu na budę bibliotekoznastwo.
              > Nie ma gorszych kótasuw niż profesorki ujotu!
              1. nie pochodze z Krakowa i "utracona stolecznosc" mnie nie wzrusza
              2. UJ wielki nie jest, ale to całkiem dobra uczelnia
              3. Skończyłam studia na UJ, ale nie było to ani bibliotekoznawstwo ani historia,
              moze dlatego nie mam poczucia pięciu zmarnowanych lat
              4. Nie podzielam twojej opinii co do profesorek UJ
              • Gość: Chełmno nad Wisłą Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:45
                Przeszedłszy na inny temat: jeśli gdzieś studiować to tylko nie w Krakowie,
                wbrew pozorom o wiele bardziej "studenckim miastem z klimatem" jest Toruń. UJ to
                skostniała struktura - UK bije go na głowę - zwłaszcza wydziały
                matematyczno-fizyczne.
    • Gość: Sandomierzanin W Nowej Hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:49
      Najlepiej wynająć mieszkanie na Hucie - mieszkałem tam 5 lat - a niebezpiecznie
      to jest tylko wtedy, jeśli ktoś się obnosi ze swoim "inteligenctwem". Dlaczego
      nikt nie opowiada takich głupot o Ku..nowie? O wiele lepiej jest mieszkać w
      bloku niż w jakiejkolwiek kamienicy w zasyfiałym, szarym XIX-wiecznym
      śródmieściu Krakowa.
    • Gość: łeee A po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:50
      Nie jedź do Krakowa, nie ma po co!
      • Gość: zabka09 mogę prosić o bardziej konkretne odpowiedzi IP: *.citynet.pl 19.02.06, 10:48
        na temat zawarty w moim pytaniu?
        Dziekiuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka