limet 21.02.06, 09:55 Witam, czy ktoś ma telefon do jakiegoś dobrego dentysty na Ruczaju (okolice Szuwarowej najchętniej)? Bede wdzięczna pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvikk Re: dentysta 23.02.06, 18:29 na ul.kobierzyńskiej jest AMED - jestem bardzo zadowolona , moi znajomi również to strona www: www.iwona.stomatolog.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bhorek Re: dentysta 24.02.06, 07:50 albo krakowska poradnia stomatologiczna na lipińskiego , przeszłam do nich od innego dentysty z ruczaju i jest niebo a ziemia, kadra wykwalifikowana , nie ma problemu , gdy nagle ząb boli , i co najważniejsze ceny przystępne... Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: dentysta 24.02.06, 09:42 A jak jest średnia cena za standardowe leczenie i plombowanie? I czy mają stomatologa dziecięcego? Małej wreszcie by się przydała też wizyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
emem74 Re: dentysta 26.02.06, 11:46 polecam centrum zdrowego uśmiechu w konstelacji na miłkowskiego (stary ruczaj) byłem pierwszy raz z prawie 3 letnią córką i było dobrze. pierwsza wizyta gdzie jest tylko zapoznanie się z gabinetem nie kosztuje nic. przy następnej wypełnienie kosztowało 50 zł (różowa plomba :)). nie wiem czy jest tanio ale jest czynne do 20. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_emi Re: dentysta 25.02.06, 11:32 A czy ktoś się podzieli opinią o dentyście na Szuwarowej obok banku i kiosku ruchu "Szuwarek"?? Odpowiedz Link Zgłoś