allsidesnow 21.02.06, 22:23 Czy trzeba mieć duże znajomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Re: praca w urzędzie miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:25 jasne, ja miałem Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: praca w urzędzie miasta 21.02.06, 22:30 czyli te wszystkie konkursy to lipa? Odpowiedz Link Zgłoś
bullock Re: praca w urzędzie miasta 21.02.06, 22:35 Niekoniecznie. Wystarczą studia w danym kierunku, praktyka w zawodzie, dobre CV, biegła znajomość języka obcego (najchętniej angielski), wiek poniżej 30, płeć - mężczyzna (nie pójdzie na macierzyński) i brak zegarka. Do tego jeszcze należy zdać test z przepisów obowiązujacych na danym stanowisku. I to chyba wszystko. Prawda, że niewiele ??? Odpowiedz Link Zgłoś
allsidesnow Re: praca w urzędzie miasta 21.02.06, 22:39 do ONZ w N. Yorku by wystarczyło, w Krakowie to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: praca w urzędzie miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:45 taka jest ustawa, weszła w sierpniu ubr. a ja tam pracuje od kilku lat.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: praca w urzędzie miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:08 naprawdę masz tak małe ambicje, że chcesz być jakims robolem w urzedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś