mirek9999 23.02.06, 00:43 Agencja Reklamowa poszukuje Hostess do promocji.Dobrze płatna praca przy różnego rodzaju promocjach.Mile widziane CV + zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinae Re: Hostessy 23.02.06, 12:06 Witam! Jestem zainteresowana Pańską ofertą. Pracowałam już na promocjach w różnych hipermarketach. Studiuje dziennie dlatego najbardziej odpowiadała bym mi praca w weekendy. Prosze o kontakt mailowy. Pozdrawiam. Karolina Kozak Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusia207 Re: Hostessy 26.02.06, 10:54 Dzien dobry ja w sprawie pracy chciala bym sie dowiedziec czy odpowiadala by panu osoba na weekendy i popoludnia przynajmniej przez pierwsze 3 miesiace no 2 poneiwaz sie jeszcze uczew liceum a w maju mam mature i chciala bym sobie dorobic w jakiejs lekkiej pracy nei kolidujacej z nauka. Prosze o odpowiedz z powazaniem Sylwia k Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel1 Re: Hostessy 06.03.06, 10:17 Dzień dobry. Jestem zainteresowana pańskim anonsem o pracy w charakterze hostessy. Uprzejmie proszę o przesłanie szerszej oferty. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
akumka Re: Hostessy 20.03.06, 14:11 jestem zainteresowana oferta pracy na stanowisku hostessy, prosze o wiecej informacji.Pozdrawiam.Agata Kumka Odpowiedz Link Zgłoś