Dodaj do ulubionych

Mirabud na Krowodrzy

IP: 213.134.191.* 01.03.06, 20:23
Czy ktoś się orientuje z jaka ceną ruszą ??
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.crowley.pl 02.03.06, 11:02
      a dokładnie to gdzie na Krowodrzy?
      • Gość: zainteresowana Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.inet.cns.fra.dlh.de / *.lhsystems.com 02.03.06, 16:50
        Mam prośbę, co możecie powiedzieć o tym deweloperze? Czy Mirabud jest rzetelnym
        deweloperem? Wywiązuje się z umowy?
        • Gość: klops Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.euroscript.pl / *.devs.futuro.pl 03.03.06, 10:44
          bardzo. koncza mi budowac na huculskiej. uczciwe umowy, sensowne ceny i indywidualne, mile traktowanie. na prawde nie mam zastrzezen.
          • Gość: zainteresowana Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.inet.cns.fra.dlh.de / *.lhsystems.com 06.03.06, 12:47
            Dzieki! Wlasnie planuje zakup mieszkanka i info jest niezbedne. Na pierwszy
            rzut oka biuro wyglada jak zywcem wyjete z filmów Barei, co mnie trochę zbiło z
            tropu, ale grunt żeby uczciwi i solidni byli :) Pozdrawiam!
            • Gość: klops Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.euroscript.pl / *.devs.futuro.pl 08.03.06, 18:36
              tez tak myslalem za 1szym razem ;-) ale doszedlem do wniosku, ze przynajmniej niemydla oczu cukierkowym marketingiem.
              wczoraj bylem tam zalatwiac jakies prawie koncowe sprawy i sa niezmiennie mili choc dostali juz ode mnie 99% kasy ;-)
              jak ktos kiedys pisal w starym watku na ich temat /przeszukaj forum/ - to firma 2 "starych" specow - inzynierow, ktorym oprocz kasy budowanie sprawia radosc, przynajmniej ja tez ich tak postrzegam.
    • Gość: klm Re: Mirabud na Krowodrzy IP: 213.134.191.* 08.03.06, 19:17
      przedrążyłem temat nz dzeń dzisiejszy cena może być
      • katherine23 Re: Mirabud na Krowodrzy 14.03.06, 14:18
        Czy wiadomo cos wiecej nt. tej inwestycji??
        Ani na dominium.pl ani na ich stronie nic nie znalazlam.
        • Gość: kukocz Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.ramtel.pl 15.03.06, 09:32
          Nie slyszalem nic o Krowodrzy, ale na Bronowicach ma byc chyba 4,5k netto.

pozdrawiam
          • Gość: Gość Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.06, 15:54
            witam potencjalnych, przyszlych sasiadow z Tetmajera! wlasnie wplacilismy
            oplate rezerwacyjna ! ale jakos nie czulem sie szczegolnie milo traktowany ,
            tym bardziej ze Pani powiedziala ze umowa rezerw. nie podlega negocjacjom bo
            jest podobno mnostwo chetnych, poza tym co innego mowi sie a co innego jest
            napisane w tej umowie. Skoro tak dobrze im idzie budowa mogliby sobie cos
            lepszego wybudowac na biuro. Pozdro
    • Gość: marcnek Re: Mirabud na Krowodrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:29
      Nie lubie krowodrzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka