montenuovo 04.03.06, 18:53 Jestem dumny bo: a/ mamy wspaniały i mądry rząd b/ prezydenta godnego swego stanowiska c/ uczciwych posłów d/ odpowiedzialną opozycję słowem jest b. dobrze - jestem dumny. mntnvo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: Jestem dumny 04.03.06, 18:57 i nie beda nam wrogowie Polski pluć w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Jestem dumny 04.03.06, 19:01 ano pewnie - ministrowie - najlepsi fachowcy, pamiętający o programie wyborczym - opozycja - sprawiedliwa i odpowiedzialna, co z troską pomaga rządowi w słusznej sprawie No i nasze forum, gdzie dobroć i życzliwość gościem nieustannym jest, a obrażanie innych należy do złego tonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Jestem dumny IP: 221.10.55.* 04.03.06, 18:57 a/ mamy wspaniały i mądry rząd b/ prezydenta godnego swego stanowiska c/ uczciwych posłów d/ odpowiedzialną opozycję* *niepotrzebne skreslic przy wyborach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.03.06, 19:12 Parlament!!!! i tych PO i tych PrzeD i tych OBOP itd Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 19:18 skąd ta frustaracja nieuzasadniona? przecież kraj wypiękniał po wyborach - oczyszczenie nastąpiło - jest wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.03.06, 19:57 To nie frustracja tylko reakcja na szyderstwo ale i na rzeczywistośc. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 20:00 jakie szyderstwo? przecież rząd cały "z troską pochyla się nad bolączkami Najjaśniejszej IV RP" a opozycja "z uwagą śledzi odważne ale i słuszne decyzje rządu" a posłowie należycie wypełniają swoje obowiązki - bo to przecież wybrańcy narodu wszyscy politycy mówią mądrze i składnie brzydząc się wszelką nieuczciwością. czyż nie jest pieknie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.03.06, 20:02 Yes!,yes!,yes!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 20:23 montenuovo napisał: > skąd ta frustaracja nieuzasadniona? > przecież kraj wypiękniał po wyborach - oczyszczenie nastąpiło - jest wspaniale. śnieg spadł i przykrył brud ale śnieg już znika, będzie jak dawniej Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 20:42 wreszcie jakiś lekarz na sali... mogę skorzystać z okazji? panie dokturze coś mnie łupi systematycznie czy to nowy pomysł wspaniałego rządu - gdzie z naszych podatków płacimy za tanie państwo i nowe urzędy? doktorze, doktorze, coś złego ze mną się dzieje , to życie jak w supermarkecie staje się nudne, czy to jest życie, to w telewizorze? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 20:47 montenuovo napisał: > wreszcie jakiś lekarz na sali... > mogę skorzystać z okazji? > panie dokturze > coś mnie łupi systematycznie > czy to nowy pomysł wspaniałego rządu - gdzie z naszych podatków płacimy za > tanie państwo i nowe urzędy? > doktorze, doktorze, coś złego ze mną się dzieje , > to życie jak w supermarkecie staje się nudne, > czy to jest życie, to w telewizorze? > nie wiem, jakie jest życie w telewizorze, bo nie posiadam ale masz szansę się uleczyć raz na zawsze - wystarczy pójść do hali Sokoła - pełny przekrój uzdrowicieli maści wszelakiej niektórzy mają "ogromną energię, którą mogą wysyłać na odległość" niektórym wystarczy jeno zdjęcie, by uleczyć choroby wszelkie a może garść tabletek na wszelkie dolegliwości cię zadowoli wstęp tylko 6 zł, chyba warto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 20:51 mnie wszelkiej maści nie potrzeba - maść jest nie dżezi ja to bym chciał jakąś receptę na lekarstwo które jest: a. drogie b. trudno dostępne c. wstrętne w smaku - albo boli potwornie (zastrzyki) wtedy jestem uspokojony żem w dobrych medykamentach szukam do zdrowia powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re:A ja Jestem dumny że mamy taki dupny 04.03.06, 21:07 montenuovo napisał: > mnie wszelkiej maści nie potrzeba - maść jest nie dżezi > ja to bym chciał jakąś receptę na lekarstwo które jest: > a. drogie > b. trudno dostępne > c. wstrętne w smaku - albo boli potwornie (zastrzyki) > wtedy jestem uspokojony żem w dobrych medykamentach szukam do zdrowia powrotu dobra, to ja ci załatwię 1.obiecuję, że będzie bolało bardzo (zastrzyk) 2. jest trudno dostępne - w RP jest tylko 2 ampułki tego 3. będzie drogie, a nawet megadrogie myślę, że to by cię zadowoliło ostatecznie, raz na zawsze, na wieki :D Odpowiedz Link Zgłoś