indywidua 08.08.06, 10:32 Dziś mam urodziny...w dodatku 18 urodziny...te ponoć najlepsze...a on o nich jak narazie zapomniał :(:( WrRrRr CIulstwa już tu wypisuje ale musiałam sie wyżalić:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
little_vampire Re: UrodziNy 08.08.06, 10:34 może jeszcze śpi...dziś potrwa jeszcze 13,5 godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.chce.mi.sie Re: UrodziNy 08.08.06, 10:34 ja sie ciesze jak zapominaja o moich urodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: UrodziNy 08.08.06, 10:35 A co ja mam powiedziec mam urodziny w czwartek a mój Skarb jedzie w czwartek z rana do Niemiec do pracy i bede sama miesiac;/ zajebisty prezent na urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: UrodziNy 08.08.06, 10:38 u mnie na urodziny to nawet rodzina nie dzwoni pamiętają tylko ze 3 osoby znajome i to te, którym wcześniej przypomne że idziemy na pizze albo że robie impreze a jesli komuś sie przypomni to zazwyczaj jak ja już ide spać to naprawde tragedia że z samego rana nie dostarczono ci kosza z kwiatami do łóżka próżnośc ludzka nie zna granic -_- Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: UrodziNy 08.08.06, 10:52 a ja za 2 tygodnie mamimieninki i moj Skarb przyjedzie do mnie. Zajebisty prezent :-D Odpowiedz Link Zgłoś
indywidua Re: UrodziNy 08.08.06, 10:58 To nie jest tak,że oczekuje kosza kwiatów do łóżka... Chodzi o sam fakt... on jest w Anglii...i nie śpi bo pracuje od 7 rano... co pieniądze robią z tymi ludźmi tam...gRrRrRr Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: UrodziNy 08.08.06, 10:59 to nie możesz sobie spokojnie doczekac do wieczora? jak o 6 rano nie zadzwonił to znaczy, że nie zadzwoni wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: UrodziNy 08.08.06, 11:03 a moze nie dzwoni bo szykuje jakiegos surprisa :D i czeka az poczta dostarczy lub on sam osobiscie. nie panikuj. jak wieczorem sie dopiero odezwie to strzel mu focha i tyla. bedzie musial sie 3 razy bardzij nameczyc z wynagrodzeniem ci tego... wiec same korzysci :D Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: UrodziNy 08.08.06, 11:05 a skoro od 6 jest w pracy to może nie ma czasu na dłuższy telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: UrodziNy 08.08.06, 11:07 albo skoro jest w pracy to pracuje a nie wydzwania do swojej panny :P Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: UrodziNy 08.08.06, 11:08 napewno chciałby porozmawiać dłużej niż 5 minut a jesli pracuje to może mieć trudności z wyrwaniem sie na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka86 Re: UrodziNy 08.08.06, 11:10 albo po prostu zapomnial sobie o pozostawionej tutaj dziewczynie ktora ma swoje swieto. ale co go to obchodzi przeciez jest tam. w koncu wiekszosc facetow taka jest.. wiec moze i on?? Odpowiedz Link Zgłoś
s211 Re: UrodziNy 08.08.06, 11:16 jagodzianka86 napisała: > albo po prostu zapomnial sobie o pozostawionej tutaj dziewczynie ktora ma swoje > > swieto. ale co go to obchodzi przeciez jest tam. w koncu wiekszosc facetow taka > > jest.. wiec moze i on?? ty lepiej swojego pilnuj bo moze twoj taki jest wiesniaro Odpowiedz Link Zgłoś
indywidua Re: UrodziNy 08.08.06, 13:08 Stara denerwujesz mnie.... Zawsze musisz wcisnąć swoje 5 groszy tam gdzie Cie nikt o zdanie nie pyta... A dziecka to sobie poszukaj w domu Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: UrodziNy 08.08.06, 13:38 don't worry czlowiek zazwyczaj od innych dowiaduje sie o sobie najdziwniejszych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: UrodziNy 08.08.06, 14:52 wszystkiego naj..spelnienia marzen... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: UrodziNy 08.08.06, 17:31 Ja swoje 18 spędziłam na meczu POLSKA- EKWADOR a na drugi dzien jechałam do Angli. Tak naprawde dopiero zamierzam je wyprawić:) Nie martw się może robi niespodzianke. Facet który kocha swoja kobiete, nie zapomina o jej urodzinach. Takie rzeczy tylko w ksiazkach i na filmach sie zdarzają. Jesli jestes dla niego naprawde ważna to będzie pamietał o wszystkich swietach. Bo jeszcze istanieją prawdziwi... Gorzej jak rzeczywiscie zapomniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: UrodziNy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:52 dajcie spokój, oni o takich rzeczach nie pamietają! Odpowiedz Link Zgłoś