Dodaj do ulubionych

cennik imprez MPK S.A.

IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 18:40
Na nowej stronce jest cennik imprez z wykorzystaniem taboru, np. krótki wóz
to 30zł/godz. czyli półdniowa imprezka dla 10 osób to ok. 20-25 zł od łba,
przegub niestety jest droższy i nie wszędzie się zmieści
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 19:22
      Czyżbyś coś planował? :)
      • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 19:24
        Why not? najchętniej z użyciem OmniCity, tylko gdzie tu pojechać? miejsc nie
        starczyłoby na dwie imprezy
        • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:00
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> Why not? najchętniej z użyciem OmniCity, tylko gdzie tu pojechać? miejsc nie
          > starczyłoby na dwie imprezy

Te podane stawki są lipne. Prawdziwy koszt to:
          typ pojazdu/koszt za kilometr w zł/minimalny koszt wynajmu
          Autosan H-6/3,02/163,08
          Jelcz 120M/3,77/203,58
          Scania CLL/4,52/244,30
          Ikarus 280/4,53/244,62
          Scania ALB/5,44/293,54

Z tego wynika, że najnowszego taboru nie wynajmują, chociaż znając MPK można to
          by było jakoś załatwić - w ulotce jest adnotacja, że za zastosowanie taboru
          niskopodłogowego dolicza się 20% ceny usługi.

Aha, koszt minimalnego zlecenia to cena za 3 godziny jazdy, przy założeniu, że
          1h=18 km. Więc najkrócej to możesz wynająć autobus na 54 kilometry i musisz nim
          jeździć nie krócej niż 3 przez godziny.

Aha, do cen oczywiście należy doliczyć 7% Vat :-)
          • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:03
            Zakładając że przyjdzie 10 osób (hahahahaha) to za 25 zł od głowy jeździmy
            Scanią 3 godziny, start z Płaszowa i....?
            • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:06

> Zakładając że przyjdzie 10 osób (hahahahaha) to za 25 zł od głowy jeździmy
              > Scanią 3 godziny, start z Płaszowa i....?

Ale w te 3 godziny możemy zrobić najwyżej 54 kilometry :-)
              Najpierw trzeba trasę zaplanować, a później dopiero koszty liczyć :-)
              • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:13
                Nietypowa traska drożej chyba? bo jest taki zapis, a regularna hmmm może zacząć
                od 108?
                • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:19

> Nietypowa traska drożej chyba? bo jest taki zapis, a regularna hmmm może
                  zacząć
                  >
                  > od 108?

Nie zrozumiałeś mnie. Wynajem w ramach regularnych tras to jest po prostu
                  zapłacenie za kursy jednej brygady na jakiejś linii przez cały dzień, i każdy
                  zwykły pasażer może do czegoś takiego wsiąść.
                  A nietypową traskę sobie sam ustalasz, i kosztuje to tyle ile podałem.
                  • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:23
                    Teraz faktycznie nie rozumiem. Załóżmy że jeździmy na 444 i nic więcej , to ile
                    kasy za godzinę i w ogóle
                    2) jeżeli jedziemy gdzie chcemy to wtedy minimum 3 godz i min opłata za bus?
                    • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 21:17

> Teraz faktycznie nie rozumiem. Załóżmy że jeździmy na 444 i nic więcej , to
                      ile
                      >
                      > kasy za godzinę i w ogóle

To wtedy Ty płacisz 30 zł/godzinę, MPK wypuszcza to na trasę 444 jako normalny
                      liniowy autobus, który zatrzymuje się na każdym przystanku i zabiera pasażerów.
                      Ty możesz tez tym jeździć, ale jako normalny pasażer, czyli musisz skasować
                      bilet.

> 2) jeżeli jedziemy gdzie chcemy to wtedy minimum 3 godz i min opłata za bus?

Tak
                      • Gość: Locutus Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 30.11.02, 22:47
                        To może zrobimy zrzutę i wynajmiemy od MPK przegubową OmniCity na kurs #502 o
                        7:01 z Bieżanowa Nowego? I tak 5 dni w tygodniu...
                        • yzb Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 23:29
                          Gość portalu: Locutus napisał(a):

> To może zrobimy zrzutę i wynajmiemy od MPK przegubową OmniCity na kurs #502
                          o
                          > 7:01 z Bieżanowa Nowego? I tak 5 dni w tygodniu...

Na kurs o 7:17 tez!
                          • Gość: Locutus Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 01.12.02, 02:15
                            Oki. A wiesz co - myślę, że gdyby tak zrobić zrzutę wśród pasażerów, to by
                            nawet chętni byli...
                            • yzb Re: cennik imprez MPK S.A. 01.12.02, 12:35
                              cennik imprez MPK S.A.

Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Oki. A wiesz co - myślę, że gdyby tak zrobić zrzutę wśród pasażerów, to by
                              > nawet chętni byli...

To najpierw bedziesz musial wynajac od MPK jednego ikara na 502, zeby moc w
                              nim kweste zrobic :)
    • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:04

> Na nowej stronce jest cennik imprez z wykorzystaniem taboru, np. krótki wóz
      > to 30zł/godz. czyli półdniowa imprezka dla 10 osób to ok. 20-25 zł od łba,
      > przegub niestety jest droższy i nie wszędzie się zmieści

Jeszcze zapomniałem w poprzednim poście podać, że to 30 zł/ godz. podane na
      stronce MPK to jest w ramach regularnych linii, czyli możesz np. zasponsorować
      dodatkową brygadę na 444 która została niedawno zabrana :-)
      • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:12
        Nie, to nie jest śmieszne zabraną brygadę 444 niech uzupełnią z zasobów 129 lub
        142 to prawdziwe namioty tlenowe, jeżeli 54 kilosy to klapa bo sama 115 to
        prawie 13 a jeszcze trzeba wrócić do Płaszowa
        • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:21

> Nie, to nie jest śmieszne zabraną brygadę 444 niech uzupełnią z zasobów 129
          lub
          >
          > 142 to prawdziwe namioty tlenowe, jeżeli 54 kilosy to klapa bo sama 115 to
          > prawie 13 a jeszcze trzeba wrócić do Płaszowa

Jeśli ktośruszy 129 lub 142 to zamorduję!
          To nie są wcale namioty tlenowe!
          A te 54 kilosy to minimum, może być więcej.
          Zresztą zaraz się pobawię i ułożę jakąś ciekawą traskę dla Scanii krótkiej, i
          zobaczymy ile to będzie kosztowało.
          Propozycje miejsc wartych odwiedzenia proszę wpisywać tutaj :-)
          • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:26
            Panie Mouset, pan żeś chyba nigdy 129 nie jechał :)

Co Wy chcecie, imprezę Scanią urządzać? Nie za często? Ja nie miałbym nic
            przeciwko, ale na oszałamiającą frekwencję bym nie liczył... :)
            • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:30
              Prawie codziennie jeżdżę 129 i zgadza się od dworca jest tłok , a od
              politechniki dramat , a powietrze jest na odcinku od Oświecenia do końca, 142
              też ma sezony tłoku Prądnik-Wiślicka i Wzgórza-centrum huty i uważam że jedna z
              tych linii na Dywizjonu 303 wystarczyłaby zupełnie!
              • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:32
                Ja bym jednak nic nie ruszał :) Dobrze jest, 142 wcale nie jest pusty :)
                • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:35
                  Pewnie że nie ma co ruszać bo niczego co pasażerowie chcą nie można ruszyć.
                  • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:39

> Pewnie że nie ma co ruszać bo niczego co pasażerowie chcą nie można ruszyć.

Którzy pasażerowie chcą skrócenia 129?
                    • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:44
                      JA!
                      • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:47

> JA!

Hehe, jak jeszcze zbierzesz z 1000 osób, które Cię poprą, to można z MPK
                        porozmawiać ;)
                        Ale (na litośc Boską, gdzie są obrońcy hipermarketów), do Carrefoura nie jeżdżą
                        ludzie 129?
                        • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 20:51
                          Ile razy jadę tam na zakupy 129 to oprócz mnie nie jedzie nikt z siatami w
                          ogóle tam jest tylko kilka osób , najwięcej widziałem 6
                          • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 20:55
                            No bo to osiedlowa końcówka, trudno, żeby były tłumy :)
                            Qrcze, przejadę się kiedyś i sam ocenię :)
                            • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 21:00
                              Jeżeli pojedziesz w sobotę lub święto to weź poduszkę , spokojnie położysz się
                              w scanii i zdrzemniesz, a do Carrefour natarcie odbywa się głównie tramem
                              • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 21:20
                                Pojadę w zwykły dzień, półśrodków nie uznaję ;)
                              • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 21:24
                                Wy mi zostawcie w spokoju moje 129, bo was zamorduje jak cos ruszycie! Jezdze
                                nim codziennie i zapewniam Cie, ze juz na Stella - Sawickiego jest ok. 20 osob
                                w busie.
                                • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 21:26
                                  Przecie ja cały czas mówię, żeby go zostawić! :)
                                  • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 21:40
                                    kuba203 napisał:

> Przecie ja cały czas mówię, żeby go zostawić! :)

Chodziło mi o mouseta :-)
                                    • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 22:02
                                      pavlack napisał:

> Chodziło mi o mouseta :-)

Aha, bo napisałeś w liczbie mnogiej :)
                                • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 21:42
                                  20 osób mieści się w melonie i jeszcze jest miejsce, żartuję , ale część wozów
                                  mogłaby spokojnie kończyć jazdę na Dywizjonu
                                  • yzb Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 22:06

> 20 osób mieści się w melonie i jeszcze jest miejsce, żartuję , ale część
                                    wozów
                                    > mogłaby spokojnie kończyć jazdę na Dywizjonu

A moze tak: polowa kursow do Oswiecenia, polowa dolem do Czyzyn, przy
                                    zachowaniu tej samej ilosci brygad, czyli czesciej?
                                    • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 22:10
                                      O właśnie np. tak! Ale na Oświecenia jest głupia spółdzielnia , ciężki
                                      przypadek kliniczny coś jak Kliny Zacisze i ich barykady n a Korpala ,
                                      koleżanka z Mistrzejowic Nowych jak była w ciąży to z trudem dymała na Dobrego
                                      P. do autobusu bo debile poodgradzali się od Mistrzejowic barierami
                                      • yzb Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 22:22

> O właśnie np. tak! Ale na Oświecenia jest głupia spółdzielnia , ciężki
                                        > przypadek kliniczny coś jak Kliny Zacisze i ich barykady n a Korpala ,
                                        > koleżanka z Mistrzejowic Nowych jak była w ciąży to z trudem dymała na
                                        Dobrego
                                        > P. do autobusu bo debile poodgradzali się od Mistrzejowic barierami

W mojej okolicy szczytem osiagniec w dziedzinie barierek moze sie poszczycic
                                        Kurdwanow. Poodgradzane jest wszystko wszedzie, dzieki czemu cala ludnosc
                                        zmotoryzowana jezdzi ul. Halszki, na ktorej co chwile dochodzi do wypadkow, w
                                        tym smiertelnych. No juz nie mowiac o korkach, ale z tym to nawet w skali
                                        miasta jest calkiem niezle.
                                        • Gość: mouset Bariery IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 22:46
                                          yzb napisał:

> W mojej okolicy szczytem osiagniec w dziedzinie barierek moze sie poszczycic
                                          > Kurdwanow. Poodgradzane jest wszystko wszedzie, dzieki czemu cala ludnosc
                                          > zmotoryzowana jezdzi ul. Halszki, na ktorej co chwile dochodzi do wypadkow, w
                                          > tym smiertelnych. No juz nie mowiac o korkach, ale z tym to nawet w skali
                                          > miasta jest calkiem niezle.

Nie mów mi proszę o barierkach , często jak jedziemy karetką i co rusz natykamy
                                          się na takie gówno to mam niemoralną ochotę żeby kiedyś pomysłodawca ustawienia
                                          barierek potrzebował pomocy, na Piaskach już był taki wypadek 3 lata temu,
                                          facet który ustawił słupki zmarł na zawał bo "R" jeździła po drugim końcu
                                          osiedla, takie labirynty to prawdziwy dramat zwłaszcza w nocy i jak jest mgła
                                          jak dziś
                                    • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 22:21
                                      yzb napisał:

> Gość portalu: mouset napisał(a):
                                      >
                                      > > 20 osób mieści się w melonie i jeszcze jest miejsce, żartuję , ale część
                                      > wozów
                                      > > mogłaby spokojnie kończyć jazdę na Dywizjonu
                                      >
                                      > A moze tak: polowa kursow do Oswiecenia, polowa dolem do Czyzyn, przy
                                      > zachowaniu tej samej ilosci brygad, czyli czesciej?

NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 22:41
                                        czemu nie? przecież częściej , zalety dostrzeżesz pod politechniką
                                        • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 22:59

> czemu nie? przecież częściej , zalety dostrzeżesz pod politechniką

Akurat pod Politechnika mnie mało obchodzi, bo tak się składa, że jeżdzę ze
                                          Stella-Sawickiego na Olszę II i z powrotem. I dzięki twojemu pomysłowi miałbym
                                          autobus co 20 minut.
                                          Mieszkańcy os. 2 Pułku Lotniczego to też ludzie!
                                          Idąc twoim tokiem rozumowania możemy zrobić co drugi kurs 128 do os.
                                          Oświecenia. Tylko co wtedy z mieszkańcami Mistrzejowic?
                                          • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 23:01
                                            Aha, jeśli chcecie, żebym wam trasę ułożył na imprezęze Scanią lub Ikarusem to
                                            podajcie pętle jakie chcielibyście odwiedzić to coś sensownego wymyślę :-)
                                            • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 23:07
                                              Skotniki, Tyniec, Kliny lub w drugą stronę Pleszów, Wzgórza, Piastów
                                          • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 23:05
                                            Wg mojej koncypy miałbyś częściej autobus , bo do oświecenia nawet melon nie
                                            pojedzie, więc jak sjkracać to do Dywizjonu
                                            • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 23:12

> Wg mojej koncypy miałbyś częściej autobus , bo do oświecenia nawet melon nie
                                              > pojedzie, więc jak sjkracać to do Dywizjonu

Ale w tym problem, ze ja ,mam najblizej przystanek Stella-Sawickiego oraz
                                              Medweckiego. Więc Dywizjonu 303 mnie nie satysfakcjonuje.
                                              A tak BTW, kiedys 129 jezdzil tylko do Dywizjonu (jak jeszcze Stella-Sawickiego
                                              nie miala polaczenia z Wislicka :-)
                                              • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 30.11.02, 23:14
                                                No to miałbyś spechola
                                                a jak zapatrujesz się na drugą zawalidrogę na 129 czyli objazd Ronda
                                                Młyńskiego?
                                                • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 30.11.02, 23:30

> No to miałbyś spechola
                                                  > a jak zapatrujesz się na drugą zawalidrogę na 129 czyli objazd Ronda
                                                  > Młyńskiego?

A to faktycznie jest głupie. I tak tam mało ludzi wsiada.
                                                  Poza tym głupi jest objazd po nowym wiadukcie im. Rayskiego - moim zdaniem
                                                  miasto powinno dołożyć trochę kasy do tej budowy i zrobić bezpośredni skręt z
                                                  Stella Sawickiego w Medweckiego jakimś wiaduktem (albo tunelem pod spodem).
                                                  • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 01.12.02, 12:43
                                                    Właśnie jest to mega "udogodnienie" dla jadących pod Carrefour , sądzę że
                                                    większym byłoby dociągnięcie 129 te 100m pod wejście
                                                  • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 01.12.02, 13:03

> Właśnie jest to mega "udogodnienie" dla jadących pod Carrefour , sądzę że
                                                    > większym byłoby dociągnięcie 129 te 100m pod wejście

No właśnie, pętla powinna być albo na terenie parkingu, albo tam gdzie była
                                                    dawniej. A teraz 129 musi zawracać na rondzie i nawet kibla porządnego dla
                                                    kierowców nie ma tylko taka przenośna budka stoi, która przy każdym większym
                                                    wietrze się wywraca (serio, niedawno widziałem ją wywróconą, a po chwili
                                                    przyjechał Nadzór Ruchu, wysiadło dwóch gości i ją podnieśli :-)

W przyszłości petla ma być na nowym dworcu PKS, ale z tego co widzę, to
                                                    Carrefour zrobił miasto w balona i ten dworzec nieprędko powstanie.
                                                  • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 01.12.02, 13:09
                                                    pavlack napisał:

> i nawet kibla porządnego dla
                                                    > kierowców nie ma tylko taka przenośna budka stoi, która przy każdym większym
                                                    > wietrze się wywraca (serio, niedawno widziałem ją wywróconą, a po chwili
                                                    > przyjechał Nadzór Ruchu, wysiadło dwóch gości i ją podnieśli :-)
                                                    >
                                                    Byłoby wspaniałe zdjęcie do Biuletynu nr2 p.t. Nadzór ruchu pełni funkcje
                                                    zabezpieczające, nr 1 jak już wspominałem to 277 w rowie ubiegłej zimy z
                                                    półmetrową warstwą śniegu
                                                    >
                                                    W przyszłości petla ma być na nowym dworcu PKS, ale z tego co widzę, to
                                                    > Carrefour zrobił miasto w balona i ten dworzec nieprędko powstanie.
                                                    >
                                                    Może C. dogadał się z Nowym miastem
    • Gość: mouset Żal mi Kurdwanowa IP: *.cm-uj.krakow.pl 19.05.03, 15:38
      A konkretnie najnowswzej części osiedla przy Herberta, Chmielnej, Grzybowej
      itd. mają tam tylko 133 w jedna stronę i 135 (ROTFL) w drugą, czy nie byłoby im
      lepiej gdyby pojechał tam 179?
      Albo 133 przedłużony do Łagiewnik?
      • Gość: Locutus Re: Żal mi Kurdwanowa IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.05.03, 23:54
        Erm... niewątpliwie, ale co to ma do cennika imprez???
        • Gość: mouset Re: Żal mi Kurdwanowa IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 20.05.03, 12:05
          Zły wątek kliknąłem, chciałem z tym o 133 i Rżące
          • Gość: Locutus Błuhuhuhuhahahaha... eeeehehehehehe!!! n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.05.03, 00:40
            • Gość: mouset Re: Błuhuhuhuhahahaha... eeeehehehehehe!!! n/t IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 26.05.03, 11:27
              Nie ma się co śmiac problem 133 i 144 jest poważny
    • Gość: carver Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.chello.pl 22.05.03, 22:39
      to zbieram kase, wynajmuje ikara ( albo alb, jak kasy wystarczy ) i puszczam
      na dawna linie 220. moze na tym zarobie ?? :D:D
      • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 23.05.03, 09:15
        Jak doprowadzisz do śmierci busa z Giebułtowa dostaniesz order klubu 428 I
        klasy: za walkę z reżimem
    • Gość: mouset Czy zna ktoś cenę T4? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.06.03, 21:44
      Od lutego prosze się MPk o podanie ceny sprzedaży pudła T4, głucha cisza, czy
      ktoś z was zna?
    • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 217.96.109.* 19.06.03, 23:09
      Przy 10 PEWNYCH osobach mozna zrobić w wakacje jakąś imprę promującą postulaty
      klubu 428, np Omni do mistrzejowic itp.
      • Gość: ADAŚ Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 23:14

> Przy 10 PEWNYCH osobach mozna zrobić w wakacje jakąś imprę promującą
        postulaty klubu 428, np Omni do mistrzejowic itp.

Tutaj może być kłopot, bo nawet nasz "203" przyjaciel jest przeciwko nam w
        kwestii "dwunastki".
        • Gość: Locutus Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.06.03, 02:01
          Nieee... KURRRWA... jak nie przestaniecie wyciągać sucharów, to was walnę na
          walnym zebraniu...
        • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 20.06.03, 09:28
          Ale 203 jest za imprezami
          • pavlack Re: cennik imprez MPK S.A. 20.06.03, 09:54
            Jak zrobicie imprezę stodwójką lub eNką, może być nawet na 12, to ja jestem
            chętny :D
            • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 20.06.03, 09:55
              Tak prywatnie wolałbym imprę autobusową
              • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 20.06.03, 15:44

> Tak prywatnie wolałbym imprę autobusową

Na 428? Może być :DD
                • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 62.233.183.* 20.06.03, 22:47
                  Na 137!!!!!!!!
                  • Gość: Locutus Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.06.03, 23:54
                    Na 477, hihihi...
                    • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 62.233.183.* 21.06.03, 09:05
                      Na 425 pod prąd hihihihi
                      • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 21.06.03, 14:29

> Na 425 pod prąd hihihihi

O, ten pomysł mi się najbardziej podoba :))
                        • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 62.233.183.* 05.07.03, 15:22
                          Jedyne 80,25 zł za godzinę, może dwa kółka zrobimy?
                          • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 05.07.03, 23:26
                            Tu się nie ma z czego śmiać, ja dziś sfociłem w Czeladzi tramwaj
                            jednokierunkowej linii 32 jadący pod prąd...
                            • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 62.233.183.* 06.07.03, 11:54
                              A czemu jechał pod prąd?
                              • Gość: TT Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.chello.pl 06.07.03, 12:43
                              • Gość: TT do kwadratu Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.chello.pl 06.07.03, 12:51
                                To proste. Na zajezdni żle podpięli plus z minusem. Wiem to bo robiłam kilka
                                lat na silnikach. Proszę o następne pytania.
                                • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 62.233.183.* 06.07.03, 12:54
                                  W jakiej zajezdni?
                                  • Gość: TT do kwadratu Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.chello.pl 06.07.03, 18:46
                                    I Stacja. Mówi ci to coś?
                              • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 06.07.03, 17:27

> A czemu jechał pod prąd?

Bo pewnie motorniczy zapomniał zmienić tablic (albo mu się nie chciało) :))
                                • Gość: mouset Re: cennik imprez MPK S.A. IP: 62.233.183.* 06.07.03, 19:22
                                  Tzn gdyby mienił tablice to jechałby ok? Nie rozumiem
                                  • Gość: Locutus Re: cennik imprez MPK S.A. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.07.03, 03:53
                                    A o jednokierunkowych liniach nie słyszałeś? To takie cuś jak nasze #425,
                                    hihihi...

Zresztą u nas kiedyś też #425 jechało pod prąd chyba? ;-) A może to był #125 do
                                    Biskupińskiej już po zmianie? W każdym razie coś takiego było...
                                    • kuba203 Re: cennik imprez MPK S.A. 07.07.03, 08:58
                                      Widziano i jedno i drugie :))
                                      Tramwaj linii 32 w drodze do Czeladzi powinien być otablicowany jako 22, to
                                      jest identyczna sytuacja, jak u nas z 125 i 425 :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka