limet 09.03.06, 13:20 Szukam opiekunki do 4-letniej dziewczynki. Przynajmniej na 1-2 dni w tygodniu. Mile widziana studentka z tej okolicy. Proszę o kontakt przez e- maila gazetowego: limet@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limet Re: opiekunka - Ruczaj 12.03.06, 13:38 Dodam jeszcze, że minimum na 10 godzin i tylko w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
beatakrakow Re: opiekunka - Ruczaj 15.03.06, 12:53 Witam serdecznie.Chętnie podejmę się opieki nad Pani córeczką.Co prawda nie jestem studentką, ale jestem mamą dwójki, dzieci 6-cio letniej Klaudii i 2-wu letniego Wiktorka. Jeśli byłaby możliwość to chętnie opiekowałabym się Pani córeczką u siebie w domu.Mam 29lat jestem uczciwą i miłą osobą.Jeśli byłaby Pani zainteresowana taką formą opieki to proszę o kontakt przez e-mail beatakrakow@o2.pl lub tel. 668520227 lub (012)6557140.Chętnie się z Panią umówię- zapraszam do mnie na kawę. Mieszkam na Woli Duchackiej ok. 5min. drogi od Pani. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
rud4 Re: opiekunka - Ruczaj 15.03.06, 14:13 Dzień dobry! Jestem zainteresowana Pani ofertą. Jestem studentką II roku Informacji naukowej i bibliotekoznawstwa na UJ. Zajęcia mam na kampusie na Ruczaju. Mam wolne od zajęc poniedziałki i co drugi tydzień wtorki. Jestem miła sympatyczną osobą. W razie zainteresowania prosze o kontakt pod adresem :meab@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tonkay Re: opiekunka - Ruczaj 21.03.06, 23:33 witam, nazywam sie zofia karpińska, jestem studentką drugiego roku biologii i geologii, mieszkam na ruczaju, na ulicy chmieleniec. mam duzo czasu w tygodniu za wyjatkiem poniedzialku i wtorku.bardzo chetnie zajme sie pani dzieckiem.moj telefon:(0-12)262-72-45, kom.600-284-502 Odpowiedz Link Zgłoś