Gość: stan IP: vance* / 142.30.229.* 02.12.02, 23:16 moje punkty ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gatsby Re: kapitalizm IP: *.chello.pl / *.chello.pl 02.12.02, 23:26 Stan, Twoja "ortografia" zabija!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa punkty komunizu patrz nizej - to koszmar IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 02.12.02, 23:27 Gość portalu: stan napisał(a): > moje punkty ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: punkty komunizu patrz nizej - to koszmar 03.12.02, 09:16 jednak najgorsze w kapitalizmie jest to, ze dzieci maja latwy dostep do internetu ale do szkoly to niestety pod gorke:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop biale kly czerwonego kapitalizmu.... IP: 213.171.64.* 03.12.02, 15:09 Gość portalu: stan napisał(a): Hi Stan (Tyminski)!Jak tam nad Zatoka Hudsona?Jak widze jestes doskonale zorientowany w zawilych meandrach systemu polityczno-ekonomicznego nad Wisla.Tylko dlaczego -Na Boga- nazywasz go kapitalizmem? Sam zyjesz sobie blogo pod skrzydlami tej poczwary i pewnie krzywda ci sie nie dzieje.Nieskromnie przyznam,ze i mnie kapitalizm przygarnal do swojego lona i nawet sobie chwale.Zapewniam cie,ze gdyby w kraju nad Wisla zapanowal system,ktory chociazby w polowie przypominal prawdziwy kapitalizm,to pewnie juz dawno siedzielibysmy sobie przy piwku w pawilonie na Bloniach.A tak to musimy stukac do siebie przez Atlantyk.Wkrotce Swieta B.Narodzenia i na dwa tygodnie opuszcze kapitalizm przenoszac sie do....no, niech ktos mi pomoze wymyslic nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: biale kly czerwonego kapitalizmu.... IP: *.umrz / 192.168.4.* 03.12.02, 15:28 Do iraq? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykloop etat kontrolera ONZ. ??? IP: 213.171.64.* 03.12.02, 15:49 Gość portalu: J-23 napisał(a): > Do iraq? Narodzenie Chrystusa obchodzi sie w iraq? Czyzbys nalezal do tych 17% studentow w States ,ktorzy iraq umieszczaja miedzy Chile a Peru(katolickie kraje)?Nie chwytasz normalnie,to sprobuje lopatologicznie:jezeli wiec napisalem,ze opuszczam kapitalizm(system wiec!),to do jakiego systemu sie udaje skoro punktem docelowym jest Krakow?? Odpowiedz Link Zgłoś