Dodaj do ulubionych

rynek wtórny w TBS-ach - pomózcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:23
Szukam mieszkania w systemie TBS, ale juz z rynku wtórnego. Obdzwoniłam
wszystkie TBS-y i oni nie maja informacji o najemcach chcących odsprzedać
partycypację i chcących się wyprowadzić. U mnie w mieście najłatwiej znaleźć
taka inf na domach (wywieszka i nr tel), ale przecież nie będę objeżdżać
wszystkich bloków w krakowie!!!! zwłaszcza że tam jeszcze nie mieszkam!!
kupiłam jakąś gazetę z ogłoszeniami jak byłam ostatniu, ale tam też nie ma
ogłoszeń tbs, jak szukać??? gdzie????? PLISSSSS
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: rynek wtórny w TBS-ach - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 12:01
      www.forumtbs.pl tam sa ogloszenia nie tylko z krakowa zreszta. ale moze
      znajdziesz cos dla siebie
    • Gość: Efi Re: rynek wtórny w TBS-ach - pomózcie IP: 213.134.191.* 17.03.06, 20:00
      Jesli ci się nie spieszy będę, gdzieś w przyszłym roku (nie potrafię okreslic
      dokładnie kiedy) sprzedawać mieszkanie w systenie TBS. 43 m kw - 2 pokoje +
      oddzielna kuchnia. Jasne, ciche i wysoko. W pełni urządzone.
      • Gość: Pan janek Na psa urok ale okazja. Nie moge się doczekac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 10:23
        Boże urządzona norka z TBS, pierwsza klasa założe komitet kolejkowy na tfój
        tebes.
        • Gość: pan Zenek Re: Na psa urok ale okazja. Nie moge się doczekac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 09:56
          pan Janek to jakis lokalny oszołom?
        • Gość: Efi Re: Na psa urok ale okazja. Nie moge się doczekac IP: 213.134.191.* 19.03.06, 11:17
          Gość portalu: Pan janek napisał(a):

> Boże urządzona norka z TBS, pierwsza klasa założe komitet kolejkowy na tfój
          > tebes.

Panie Janku Pan się chwali czy się żali???
          • Gość: mmm Re: Na psa urok ale okazja. Nie moge się doczekac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:18
            panie janie wstyd! weż pan kij i po głowie się bij!
    • Gość: kiki Re: rynek wtórny w TBS-ach - pomózcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:33
      zdecydowanie kupię mieszkanie w tbs 1pokojowe najchętniej w nowej hucie.czekam
      na wiadomość!
    • Gość: akk Re: rynek wtórny w TBS-ach - pomózcie IP: *.ghnet.pl 20.03.06, 20:16
      poszukaj na www.gratka.pl (rynek wtórny, słowo kluczowe TBS)
      Jest kilka ogłoszeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka