Gość: anonim z lublina IP: *.chello.pl 26.01.06, 02:17 W warszawie i najblizszych okolicach sprzdaje się serek Capri. Nie mogę go nigdzie kupić w Lublinie. Czy nie mam racji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betsypetsy Re: o serku- capri - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:29 znam ten serek, jest pycha, unas też musiałam na niego polować, pojawia się od czasu do czasu w eko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmil Re: o serku- capri - IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.01.06, 08:32 Na targu przy Globusie jest zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojka Re: o serku- capri - IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.01.06, 08:55 we wrocłąwiu jest w Geancie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: o serku- capri - 26.01.06, 09:08 Zajrzyj do Reala, powinien być (przynajmniej jest w Warszawie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim z Lublina Re: o serku- capri - IP: *.chello.pl 26.01.06, 09:36 Dzięki za informacje, jadę na Globus ! W Realu rzeczywiście - capri - bywa, ale trzeba mieć szczęście. Pozdrowionka dla życzliwych! Odpowiedz Link Zgłoś
eufrazja Re: o serku- capri - 26.01.06, 09:41 A w Częstochowie nie ma żadnego problemu z kupnem serka Capri.Jest faktycznie pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś