trudny2002 16.03.06, 13:23 prezesie co to właściwie jest homoseksualistą , tylko jakoś nie zależy mu zeby go zobaczyli...czyli chyba niezorganizowanym pedałem. No to sobie wyobrażam jaki on ma bałagan w łazience...a w bibliotece...tfu... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longmecyce [...] 16.03.06, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy słyszał ktoś o jakimś 16.03.06, 13:33 -Jeśli widzisz, to przynajmiej powiedz 'dzień dobry"...a co do preedałów podzielam twój pogląd iż łatwe to przypadki nie są, a do tego niektóre takie zacietrzewione, jakby nie miewały satysfakcji w życiu osobistym czy intymnym...Bo pedal też żyć intymnie musi, prawda? Nawet niekiedy podobno wykorzystują braci...Świntuchy...i pewnie te seksshopy to takim [potrzebne...wiec dobrze że inny preszes przynajmniej w trzonie zdrowo mysli i czuwa... trudny "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Czy słyszał ktoś o jakimś IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 13:34 No niestety, Longmecyce, masz dużo racji. Dobrze by było , gdyby Trudny zajrzał do wątku o Sokratesie i choć przez chwilę się nad tym zastanowił. Może to pomogłoby mu wrócić do jakiej takiej psychicznej równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy słyszał ktoś o jakimś 16.03.06, 13:37 ale nie znajduję ani związku ani potrzeby...natomiast mam przekonaie że hipokryzja to nie jest coś co się stosuje wybiórczo i dotkni ety już taki bywa nieustannie. A co do prezesa, to jedyniem słyszał, a naprawdę nie wiem z jakiej on firmy...zaś Sokrates o ile pamiec mnie nie oszukuje nie prezesował...natomiast tunikę miewał niewyprasowaną... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
longmecyce [...] 16.03.06, 13:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: Czy słyszał ktoś o jakimś 16.03.06, 13:31 Co prawda to prezesa sprawa,ale jeżeli na przykład jest osobą publiczną,nie powinien ukrywać swojej orientacji,co prawda chronią go pewne zapisy prawne przed nie ujawnianiem :wyznania,orientacji itd.ale jak już ktoś powiedział "a"to czemu nie powie "b". Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy słyszał ktoś o jakimś 16.03.06, 13:34 ja nawet nie wiem w jakiej firmie jest prezesem i nie słyszałem żeby molestował w pracy...choć podobno czasem bardzo oficjalnie i publicznie...oli, ze aż włosy stają ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Czy słyszał ktoś o jakimś IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 13:40 Czy to jest ta wasza słynna tolerancja , tolerancja liberałów i zwolenników PO??? A może by tak coś o sobie, coo??? -gdzie, kiedy, z kim, jak, ile razy i po co???? Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: Czy słyszał ktoś o jakimś 16.03.06, 13:42 Gość portalu: kiko napisał(a): > Czy to jest ta wasza słynna tolerancja , tolerancja liberałów > i zwolenników PO??? > A może by tak coś o sobie, coo??? > -gdzie, kiedy, z kim, jak, ile razy i po co???? Ależ Kiko ja jestem bardzo tolerancyjny i nie przeszkadza mi z kim prezes i ile razy,ale nie uznaję obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
gph ależ kiko. 16.03.06, 13:44 rozumiesz, ptak co własne gnizado kala parszywym jest. a jeżeli się nie mylę to Kaczyńscy do władzy na homofobicznych skrzydłach dolecieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy słyszał ktoś o jakimś 16.03.06, 13:45 Gość portalu: kiko napisał(a): > Czy to jest ta wasza słynna tolerancja , tolerancja liberałów > i zwolenników PO??? > A może by tak coś o sobie, coo??? > -gdzie, kiedy, z kim, jak, ile razy i po co???? Przyznam, ze nie bardzo Cię pojąc mogę...dlaczego zaraz przywoływać do orientacji seksualnej politykę? Chyba ze musisz bo Ci się kojarzy jednoznacznie...niby nieustannie ...enie... można jakoś związać, ale żeby tak żywcem to niecenzuralne! No i co na to rozłośnie niektóre społeczne,,,a zwłaszca taka od odkupicviela para stoczniowo cegiełkowego? trudny Kiko, nie świruj, tolerancja OK, ale idzie o spanie w jednym łóżku i to podobno jeszcze jakiś czas...a nie każdemu odpowiada aby go w...ano? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Czy słyszał ktoś o jakimś hipokrycie? IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 13:51 Trudny, na a co z tą hipokryzją? Nie uważasz, że pasuje do ciebie, jak ulał? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy słyszał ktoś o jakimś hipokrycie? 16.03.06, 14:03 Gość portalu: kiko napisał(a): > Trudny, na a co z tą hipokryzją? Nie uważasz, że pasuje do ciebie, jak ulał? To Twoje zdanie i nie sposób abym się z nim nie liczył, lub conajmniej brał je pod uwagę...natomiast z całym przekonaniem powiem iż nie jestem prezesem , nie pistuję godności zaufania powierzonego przez wybór społeczny, nie jestem pedałem, nie szukam kwit ów, papierów, nie chwalę ohydy i szmaciarstwa, nie znajduję kompana w ludziach pokroju Lepper czy Giertych, nie realizuję sie w czynownictwie partyjniaczym oraz nie toczyło się przeciw mnie i nie toczy żadne postępowanie w którym byłbym podejrzanym o dokonanie jakiego kolwiek przestępstwa lub wykroczenia. Dziadek mój nie służył w żadnym wojsku, a tradycje rodzinne mam takie iż wstydzić się nie ma czego... Hipokryzją ewięc jeśłim se gdzieś splamił, wykaż, oskarżi każ ukarać... Tylko zalecam precyzję, bo w przypadku gdy chybisz...bez hipokryzji...uścisnę cię:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph wielu jest takich preziów 16.03.06, 13:40 tylko niektórzy lepiej się maskują :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: wielu jest takich oblesniaków? IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 13:48 dlaczego powtarzacie coś co nie jest istotne i skąd znacie te szczegóły? Czyżbyście mieli zwyczaj nocowania pod cudzymi łóżkami? A fe... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wielu jest takich oblesniaków? 16.03.06, 13:51 Gość portalu: kiko napisał(a): > dlaczego powtarzacie coś co nie jest istotne i skąd znacie te szczegóły? > Czyżbyście mieli zwyczaj nocowania pod cudzymi łóżkami? A fe... no cóż. wpisujemy się w zwyczaje IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: wielu jest takich oblesniaków? 16.03.06, 13:52 Gość portalu: kiko napisał(a): > dlaczego powtarzacie coś co nie jest istotne i skąd znacie te szczegóły? > Czyżbyście mieli zwyczaj nocowania pod cudzymi łóżkami? A fe... Też się brzydzę, a zobacz taki Wasserman moze i nie chce ale musi...albo Kurski i ten Kamiński od korupcji...a i Ziobro ciekawość podobno zaspokoić tak potrafi lub jeśli nie sam to zleca...a potem opowieści słucha... Kiko, rządzić nie jest łatwo, przypuszczam, ale pan kaczyński powiedział że władzy nie odda...tzn. powiedział że platforma jej nie zdobędzie...No tyle znaczy, zę Kaczyński nie wypuści...i ja mu wierzę...podobnie jak Tobie:)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
longmecyce [...] 16.03.06, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Do Kiko 16.03.06, 13:50 Kiko Platforma Obywatelska nie składa się wyłącznie ze stricto liberałów,w większośći przeważają w niej ludzie o poglądach chadeckich,ale popierających liberalne rozwiązania w gospodarce. Jeżeli uważasz że jest inaczej,po prostu dałaś się zmanipulować Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do Kiko IP: *.net.autocom.pl 16.03.06, 13:54 Też - ha ha - mam różne potrzeby... To żart, mam nadzieję, że nieprzesadny w tym gronie... Odpowiedz Link Zgłoś