Dodaj do ulubionych

997 nie dziala

08.12.02, 00:43
'Polaczenie nie moze zostac zrealizowane' hmmm super, i kogo mam za ten stan rzeczy pochwalic? TPSA czy moze Policje SZOO? Jezeli ktos zna innego numera na policje to poprosze, albo tych ktorzy znaja moj nr na komorke poprosze o sms'a i wytlumacze jak moga mi teraz pomoc :( bo ja stracilem wlasnie nerwy i jak sie nie wyspie to sie ....!
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: 997 nie dziala 08.12.02, 00:50
      wszyscy juz poszli w kimono i sam zostalem, na moje nieszczescie 'ktos' sobie urzadzil discoł przy dzwiekach tekno od 0:00... :( POMOCY!!!
    • tomcrac Re: 997 nie dziala 08.12.02, 01:00
      Czyzby 'ktos' czytal Krakforum, nagle tekno zaniklo... :)
      • jottka 112 08.12.02, 01:11
        z komórki nie dzwoni się na 997, tylko na 112 - to jest ogólny numer awaryjny,
        który łączy z najbliższym ciebie posterunkiem policji

z założenia działa we wszystkich sieciach komórkowych (też za granicą) i nawet
        wtedy, kiedy nie masz karty sim
        • Gość: tomCrac Re: 112 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 09:02
          > z komórki nie dzwoni się na 997, tylko na 112 - to jest ogólny numer awaryjny,
          > który łączy z najbliższym ciebie posterunkiem policji

Ja dzwonilem z numeru stacjonarnego, wspomnialem o komorce tylko dlatego, zeby nie obudzic reszty domownikow(nie wiem jak zasneli). Zakladajac, ze nie mam komorki, mam sie pocalowac akrobatycznie w kropke, bo tylko nie mam komorki, czy tak? :>

> z założenia działa we wszystkich sieciach komórkowych (też za granicą) i nawet
          > wtedy, kiedy nie masz karty sim

niech dziala na ksiezycu w systemie UMTS!, ale obecnie obowiazujacym numerem na policyjne pogotowie w Polsce jest 997 (zreszta na komorkach chyba jest przekierowanie), a ten numer nie dzialal :(
          • kuba203 Re: 112 08.12.02, 09:47
            Było kiedyś coś takiego jak 0-800 300997, ale nie wiem, czy to jeszcze działa :)
            • Gość: Jaracz Re: 112 IP: *.czyzyny.net.pl / *.czyzyny.net.pl 08.12.02, 15:35
              kuba203 napisał:

> Było kiedyś coś takiego jak 0-800 300997, ale nie wiem, czy to jeszcze
              działa :
              > )
              albo najczesciej mylone z Radio-Taxi bodajze 644-44-44 do Policji w Nowej
              Hucie ;)

pozdr

Jaracz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka