gph 09.12.02, 10:18 jaką fryzurę byście polecali? na elwisa? na czeskiego piłkarza? na glacę? w sumie to wybór mam ograniczony - bo włosy nie za długie i łysieję.. (łysiejący Elwis?? hmhm..) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter^ Re: wybieram się do fryzjera 09.12.02, 10:32 ja bylem w sobote maszynka na 9mm i do dziela czesac sie nie trzeba mycie w dwie sekundy jedna kropelka szamponu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: wybieram się do fryzjera IP: *.punkt.pl / *.punkt.pl 10.12.02, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: wybieram się do fryzjera 09.12.02, 10:32 gph napisał: > jaką fryzurę byście polecali? > > na elwisa? > na czeskiego piłkarza? > na glacę? > na pazia > w sumie to wybór mam ograniczony - bo włosy nie za długie i łysieję.. > (łysiejący Elwis?? hmhm..) > jak łysiejesz to zaczesuj włosy z tyłu głowy . pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 To trudny wybór 09.12.02, 10:35 Nawet "wybieranie się" do fryzjera... Wiesz , że fryzjer może wystrzyc a nawet wygolić do zera... Włosy to coś paskudnego, nawet w zupie i jeden to dramat , a co mówić o takich ilościach jakie oferujesz temu cyrulikowemu oprawcy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph i już obciętym 09.12.02, 13:26 w sumie niewiele się zmieniło, ale jakoś tak przyjemniej i... chłodniej w główkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Albo daleko miałeś... 09.12.02, 13:49 albo to ponętna musi być fryzjereczka... dajże spokój żeby trzy godziny zabiegi cyrulika i tylko chłodniej w główkę? A może nie do sucha wytarta? ;-))trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Albo daleko miałeś... 09.12.02, 13:57 trudny2002 napisał: > albo to ponętna musi być fryzjereczka... > dajże spokój żeby trzy godziny zabiegi cyrulika i tylko chłodniej w główkę? > A może nie do sucha wytarta? fryzjerka ponetna bardzo... alem trzy godziny u niej nie siedział... jeszcze parę rzeczy było do zrobienia po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Albo daleko miałeś... 09.12.02, 14:06 gph jak sobie jeszcze zrobiłes manicure,pedicure to teraz jestes pewnie sliczny! pozdrawiam picipolo Ps.a fryzjerke masz juz pewnie w notesiku? Odpowiedz Link Zgłoś
gph 3 X NIE! 09.12.02, 14:16 picipolo1 napisał: > gph jak sobie jeszcze zrobiłes manicure,pedicure to teraz jestes pewnie sliczny > ! > > pozdrawiam picipolo > > > Ps.a fryzjerke masz juz pewnie w notesiku? nie robiłem mnikjuru ani innych, piękny (bardziej niż zwykle) nie jestem, fryzjerki w notesiku nie mom :( taki ze mnie macho.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Albo daleko miałeś... 09.12.02, 14:13 Fryzjer to taki dziwny zawód, że jest w nim jakiś element seksualno erotyczny... Fryzjerzy panowiedość vczęsto w swej wybujałej ...a zresztą krótko, między nimi sporo tych którzy kochają nieco inaczej. natomiast fryzjerki , a osobliwie męskie to podobno ...swietne kochanki... Nie zebym cos wiedział tak empirycznie, ale słyszałem wiele dobrego... ;-))trudny Odpowiedz Link Zgłoś
picipolo1 Re: Albo daleko miałeś... 09.12.02, 14:16 Trudny dobrz , dobrz przyznaj sie do kontaktów z fryzjerkami(bo fryzjerów raczej nie lubisz?).i badz dobry kolega i podaj adres tego zakładu gdzie jest ta fryzjerko-kochanka.z góry dziekuje. pozdrawiam picipolo Ps.trudny a zona sama w domu siedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
gph skoro tak 09.12.02, 14:18 trudny2002 napisał: > Fryzjer to taki dziwny zawód, że jest w nim jakiś element seksualno erotyczny.. > . > Fryzjerzy panowiedość vczęsto w swej wybujałej ...a zresztą krótko, między nimi > > sporo tych którzy kochają nieco inaczej. natomiast fryzjerki , a osobliwie > męskie to podobno ...swietne kochanki... > Nie zebym cos wiedział tak empirycznie, ale słyszałem wiele dobrego... to polecam film pt. "mąż fryzjerki" miód. Odpowiedz Link Zgłoś