Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:22 longi, ty kadzisz i kadzisz duszno sie robi moze bys pojechal na wypoczynek np.na Kaszuby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: longi kadzidlo! 24.03.06, 20:26 jedż z J.K....... na seksowny weekend!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: longi kadzidlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:28 narazie, raczej wybiore sie na Floryde, jesli wiesz co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: longi kadzidlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:56 nie takie proste- glebokie wody a ty i tak zostaniesz na mieliznie Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: longi kadzidlo! 24.03.06, 21:11 będziesz pływał z "fajką"sabbina???!!;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: longi kadzidlo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:23 czy masz stan pomroczny? ja nie mam nic wspolnego z sabbina owszem , interesuje sie pieniedzmi bo mam ich sporo a na Florydzie bede odpoczywal na jachcie a fajke to ci wysle razem z figa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 21:32 a widzisz , juz lepiej jasne , ze nie w kozuchach a amerykanskie golasy, owszem jezdza, ale ze zlotymi kartami kredytowi oj longi, nie dla psa kielbasa Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) 24.03.06, 21:48 Moje dzieci siedzą na Dominikanie miesiąc!!Amerykańcy siedzą max tydzień,Byli w Kenii na safari,na Magadaskarze; Meksyku Teraz w 10 osób siedzieli miesiąc w Tajlandii- mieszkali na trzech wyspach -które w czasie odpływu mają wąską mierzeję i można na nie przechodzić.Mieli apartamenty z kuchnią pełną lodówę telewizję/tajska jet taka Jak Trwam/!!;o)).Internet i codziennie dowożono im cały prowiant.Ja mam domek w górach w malutkiej wiosce na Krecie 30 km od Chanii.Nie byłem tam juz od pięciu lat.Ale tam nic nie ginie!!.Wszyscy mamy samochody dwie najnowsze beemki 535-120 przejściowa piątkai jeszcze parę,Więc do czego gościu.Jeszcze raz twiedzę ,że Floryda to kraina dla golasów,pederastów i studentów!!.Bogaci amerykanie jeżdżą do Europy,albo statkiem prawie pół świata!!!.Na tym kończę golasie!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) 24.03.06, 21:54 I to wszystko uczciwą pracą!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) 24.03.06, 22:58 Acha!!Mój wnuk ma laptop Ferrari!.Golasie!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:06 Czy to wypada sie tak wychwalać? Skromnyś jak cholera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) 24.03.06, 23:08 Zeby ten gniot zes...się wreszcie z gryzoty!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:13 Jeśli w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) 24.03.06, 23:15 To już jego sprawa!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:17 Pewnie tak się stalo bo glucha cisza nastała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: na Florydę jeżdża amerykańskie golasy!!!;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:25 to ja jestem najbogatszym Amerykaninem jestem w Europie caly rok a ty longi snij dalej o etykietkach z butelek Odpowiedz Link Zgłoś
tgif Re: longi kadzidlo! 25.03.06, 08:51 Brawo "Dlugi". Nawet nie wiesz jak sie ciesze z Twioch sukcesow i Twojej rodzimy. Milo uslyszec o ludziach ktorym sie dobrze powodzi w kraju. Takich nam ludzi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś