Gość: avan IP: *.autocom.pl 27.03.06, 01:31 Witam, poszukuję dobrej sprawdzonej i nie drogiej ekipy budowlanej (najlepiej `górali`) do wystawienia domu w Krakowie w przyszłym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewenementholding Re: Fachowcy od wykończeń na miarę XXI wieku 15.05.06, 20:39 Witaj Avan! To nie ja jestem fachowcem, ale mam dla Ciebie kogoś sprawdzonego! Nazywam ich fachowcami 21 wieku (2 braci w wieku 30 lat). Mają specjalistyczny sprzęt i wykonują wszelkie prace związane z wykończeniami wnętrz. Poza swoim 10 letnim doświadczeniem w branży posiadają olbrzymią wiedzę na temat nowoczesnych technik wykończenia. Jak weszli do mnie na mieszkanie to byłem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu na każdym kroku! To tyle. Nie ma, co pisać trzeba zobaczyć ich realizacje. Jeśli jesteś zainteresowany napisz mi swój telefon, a zamienię dwa słowa na ten temat z tobą. (Mogę Ci pokazać ich realizacje - będziesz zaskoczony!!!) Pozdrawiam serdecznie Piotrek ewenementholding@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś