trudny2002 11.12.02, 15:01 Może ktoś z Was ma kontakt z taka Firmą, która zajmuje się porządkowaniem zieleni. Konkretnie chodzi mi o takich, którzy wycinaja drzewa... Serio bardzo zależy mi na kontakcie z taką Firmą... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Zapomniałbym , a to WAŻNE... 11.12.02, 15:06 www.ekokonsorcjum.pl/ofirmie.phphttp://www.zielen.krakow.pl/ pierwsze z brzegu... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Zapomniałbym , a to WAŻNE... 11.12.02, 15:50 Dzięki...i dalej szukam , bo to się coś nie otwiera... pomóżcie mi proszę, bo to naprawdę ważne... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Zapomniałbym , a to WAŻNE... 11.12.02, 15:57 trudny2002 napisał: > Dzięki...i dalej szukam , bo to się coś nie otwiera... > pomóżcie mi proszę, bo to naprawdę ważne... sie nie otwiera, bo dwa linki zlepiły się w jeden.. tu jest druga część, to zajrzyj.. www.zielen.krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulea Re: Zapomniałbym , a to WAŻNE... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 18:40 o tym jak urządzic ogród i zarządzać krajobrazem możesz dowiedzieć się, oglądając telenowele brazylijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zapomniałbym , a to WAŻNE... 11.12.02, 18:53 Gość portalu: lulea napisał(a): > o tym jak urządzic ogród i zarządzać krajobrazem możesz dowiedzieć się, > oglądając telenowele brazylijskie. ale jestes dozarta.. ranyyy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dokuczliwosć to cecha niedobra, jeśli poparta ... 12.12.02, 08:13 Wiec jest to cecha niestety zła jeśli poparta jedynie chęcią odgryzienia się i ślepo agresywna jej klinga razi bezmyślnie... Gość portalu: lulea napisał(a): > o tym jak urządzic ogród i zarządzać krajobrazem możesz dowiedzieć się, > oglądając telenowele brazylijskie. Otóż proponuję przyszłej mamusi ochłoniecie i podjęcie raz jeszcze nauki czytania ze zrozumieniem. To , że przypuszczasz albo zdaje Ci się że do urządzania ogrodu potrzebna mi ta Firma swiadczy żeś łaskawa , nie doczytała mojej , skądinąd poważnej prośby... Lubię sobie robić jaja i to prawie zawsze i prawie ze wszystkiego, i choć uważam że przyszłe mamy są pod ochroną szczególną, to nie omieszkam zadbać o bystre spostrzeganie Twego pojawiania się na Forum... Ale przecież niekoniecznie, bo to nieładnie tak grozić i straszyć...więc może jednak nie bedę spostrzegał? Ale też nie, bo to również nieładnie,nie spostrzegać damy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Propozycja 12.12.02, 07:45 trudny2002 napisał: > Może ktoś z Was ma kontakt z taka Firmą, która zajmuje się porządkowaniem > zieleni. Konkretnie chodzi mi o takich, którzy wycinaja drzewa... > Serio bardzo zależy mi na kontakcie z taką Firmą... > trudny Daj znać na priv. Jest pewna propozycja do omówienia. Ale odpowiem dopiero jutro, i choć to będzie 13 i piątek zarazem, to nie będzie to feralna odpowiedź,jak sądzę. Wszystko serio, oczywiście... Ciepło pozdrawiam w ten paskudny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Adamie... 12.12.02, 08:06 Ja również całkiem serio pytam, wiec z pewnością odezwę się... Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulea Re: trydny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 09:09 sam mi doradzałes oglądanie telenowel o włamywaczach, uważasz że nie jestes dożarty? hmm? ewentualnie, ze nie jestes troszke hipokryta, obruszając się o moja zachętę do obejrzenia telenoweli? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Zakopuję topory 12.12.02, 09:16 Lulea, ja zakopuję topory. A nie oczekiwałem że tak weźmiesz sobie do serca te zalecenia obejrzenia telenowel. Tyle żem chba proponował innego producenta...nie? Ale to detale , ważne są te treści... Lubisz jak jest dużo treści czy wolisz jeśli wiecej bohaterów? trudny Odpowiedz Link Zgłoś