Dodaj do ulubionych

Alef, ul. Szeroka 17

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 05:35
jedzenie paskudne , obsługa jeszcze gorsza - nigdy więcej
Obserwuj wątek
    • Gość: zawiedzony Re: Alef, ul. Szeroka 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:06
      co za okropieństwo - jakiś obrzydliwy facet , obleśny, gruby kurdupel
      przedstawiający sie jako właściciel arogancki żądał od nas pieniedzy za jakąś
      kocia muzykę i do tego niejadalne i drogie jedzenie
      • Gość: zadowolona Re: Alef, ul. Szeroka 17 IP: *.76.classcom.pl 12.04.06, 11:26
        A ja jestem zadowolona. Byłam tam w niedzielę z gośćmi z Dani. Jedzenie było
        dobre. Muzyka też. Obsługa ok. Nikt nic nie żądał. Trochę drogo, ale można
        przeżyć.

Tylko te kanapy przy stołach..... Trochę za niskie i trudno było jeść z głową
        na stole zachowując jednocześnie kulturę jedzenia.
    • Gość: byly pracownik Alef, ul. Szeroka 17 IP: *.171.134.250.crowley.pl 10.05.07, 15:17
      A ja znam alef nieco bliżej.Odradzam wszystkim pracy w tym "obozie pracy". Może i pan A. płaci dobrze ale traktuje ludzi jak śmieci.Za wszelką cenę chce pokazać,że może każdego zmieszać z błotem.Zatrudnia pracowników na czarno obiecując że podpisze z nimi umowe a tak naprawde sa to słowa rzucone na wiatr.Manipuluje ludzmi.Jest fałszywy i arogancki.Jest miły kiedy czegoś chce.Nikomu nie rzycze takiego szefa.
    • Gość: tomasz Alef, ul. Szeroka 17 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:35
      takiego paskudstfa nie jadlem jeszcze nigdy!!! wlasciciel chytry cham potrafi powiedziec na dzien dobry "toaleta korytarzem wzluz i na lewo platne 2 zl"
      czulent danie z manu to jak by pozostalosci po innych daniach z fasola nie do wiary poza tym straszny tam syf omijajcie z daleka!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka