Gość: rita Re: Prokocim IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 22:38 żyje, to wspaniała wiadomość, rozniosę ją po okolicy Bądz zdrów Prokocimie, niech moc będzie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 22:49 Gość portalu: rita napisał(a): > żyje, to wspaniała wiadomość, rozniosę ją po okolicy > Bądz zdrów Prokocimie, niech moc będzie z tobą Fajnie, ale pewnie nie wiesz jakie bzdury napisalem tydzien temu na forum. Niezle mi smirnof odbil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 23:01 każdy bładzi, świętym już nie będziesz, usprawiedliw się , że byłeś szalony i nie wiedziałeś co robisz, to też się zdarza wszystkim nie mysl co bylo , pomysl co będzie i baw się dalej tylko z kulturą Prokocim, zobaczysz a będzie fajnie. Wszyscy ci wybaczą, peteen tez , bo czyta Pilcha i Hłasko jak dołączy Marka Aureliusza to nie będzie w stanie się gniewać. Chyba jestem na cyku, że tak sobie pisze luzno - i tak bywa. Prokocim , naprawdę życzę ci wszystkiego najlepszego za Oceanem i nie obrażaj Polaków i tak mają cięzko. Bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Prokocim IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 23:14 Gość portalu: rita napisał(a): > każdy bładzi, świętym już nie będziesz, usprawiedliw się , że byłeś szalony i > nie wiedziałeś co robisz, to też się zdarza wszystkim > nie mysl co bylo , pomysl co będzie i baw się dalej tylko z kulturą Prokocim, > zobaczysz a będzie fajnie. > Wszyscy ci wybaczą, peteen tez , bo czyta Pilcha i Hłasko jak dołączy Marka > Aureliusza to nie będzie w stanie się gniewać. > Chyba jestem na cyku, że tak sobie pisze luzno - i tak bywa. > Prokocim , naprawdę życzę ci wszystkiego najlepszego za Oceanem i nie obrażaj > Polaków i tak mają cięzko. > > Bay Racja, jestem-bylem szalony i nieobliczalny, chociaz znajomi mowia ze jestem bardzo spokojny??? Staram sie nikogo nie obrazac ale po wielu glebszych traci sie kontrole i nic na to nie mozna poradzic. Wychodzi pijane ego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: Prokocim IP: *.client.attbi.com 14.12.02, 23:39 nudzi ci sie ...a w Twojej skrzynce emailek czeka Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Prokocim 15.12.02, 00:36 Gość portalu: zakretka napisał(a): > nudzi ci sie ...a w Twojej skrzynce emailek czeka fajnie, dzieki. buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:45 popatrzcie się, wystarczy, że rita się pokręci i wkoło prokocimia i kobiety rzucają mu się na szyję. Raczej mnie podzekuj prokocim!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Prokocim IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 20:07 co tu tak zaniemówiłes ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś