Dodaj do ulubionych

Restauracja na gmachu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:02
Witam, naszła mnie taka refleksja...
Dlaczego restauracja na gmachu Akademii Muzycznej nie jest powszechnie dostępna? Czy nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, że byłby to swietny interes gdyby do restauracji mogly przychodzic osoby z poza AM. Czy studenci i wykładowcy naprawdę muszą leczyc swoje kompleksy i szczycic się tym, że jadają w zamknietym lokalu?
Obserwuj wątek
    • Gość: beata407 Re: Restauracja na gmachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:01
      A dlaczego sądzisz, że ta restauracja jest niedostępna dla osób z zewnątrz?
      Bywamy tam dość często, jedzonko jest super i w dodatku tanie a widok na
      Kraków -zwłaszcza w okolicach zachodu słońca - wprost cudowny...Ale tylko z
      sali dla niepalących. Owszem jeden z panów "stróżów" czasami ma gorszy dzień i
      nie chce wpuścić ale jest to jego samowolka i wystarczy powiedzieć, że się
      powiadomi właściciela restauracji, żeby wpuścił... Ot, chce pokazać chyba jaki
      to on ważny...
      • Gość: TAk było Re: Restauracja na gmachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:38
        Byłem świadkiem takiej rozmowy:
        Do Akademii wchodzi para i pyta sie o restauracje ochroniarz:
        - nie no przykro mi ale nie jest dostępna dla osób z poza akademii
        - nie dało by sie cos? naprawde prosimy
        - nie
        (poszli, jakas sprzątaczka czy ktoś)
        - Trzeba było wpuscic... jak głodni
        - Eee gdzie tam, na widoki idą patrzeć!

I nie raz słyszałem, że wejść można tylko będąc studentem (etc) lub w towarzystwie kogos takiego...
        Sam próbowałem i także się nie udało...
        • Gość: der Re: Restauracja na gmachu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:45
          e , wiecej asertywnosci!
    • Gość: jacek Re: Restauracja na gmachu IP: *.eranet.pl 18.04.06, 15:39
      a gdzie to jest?
      • Gość: Gość Re: Restauracja na gmachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:07
        przy ul. Św. Tomasza 43

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka