Dodaj do ulubionych

Mam wrażenie, ale chyba formalnie

07.04.06, 11:41
nie jestem odosobniony w takim wrażeniu, ze oczywiscie nie generalizując, ale
na tym właśnie Forum, zwolennicy nieomylnej opcji pod teoretyczną opieką
jednago z braci, wyazują się dość chamskimi postawami, brakiem kultury,
agresywnymi wypowiedziami, niechęcią do innych nacji, napastliwośćią i
brakiem lub poważnymi brakami w wiedzy ogólnej ale i szczególnej. Słowem
wydaje sie, ze sondaże właściwie wskazywały skad wywodzi się elektorat
zwyciezców.
Czy okres okołoświateczny, w łąśnie tych i włąsnie takich świąt takze nie
potrafi przywrócić im postaci bardziej ludzkich?
Nooo, wiem, ze liderzy są malcami...ale to fizycznie, bowiem mówią iż to
potęga:)))
trudny
Obserwuj wątek
    • czesiekkk Re: Mam wrażenie, ale chyba formalnie 07.04.06, 12:15
      O widzę, że szanowny internauta nie zorientowany w temacie. Niedawno bardzo
      ważny minister o tym mówił w TV, tu chodzi o nowy język umożliwiający
      komunikację z elektoratem z pominięciem mediów. Oczywiście tych liberalnych
      mediów. Tak wygląda komunikacja wybitnych, prawych i sprawiedliwych przywódców
      z elektoratem.
      • trudny2002 Przeprosić więc wypada 07.04.06, 12:19
        em ważnego nie słuchał..albo mi umknęło...To musiał być znaczący minister a i
        musiał coś niebywale rzadkiego powiedzieć...ale dziekuję ze zacny uwagę mi
        zwrócił.
        Czy dodatkowo nie powinienem w tych samych ramach wysłać uniżonegopisma temu
        ministrowi?
        trudny
        A na marginesie, to akurat te swięta jak mało co usprawiedliwiają wszelkie
        jaja...a nawet w laskach chrzan...
        • czesiekkk Re: Przeprosić więc wypada 07.04.06, 12:45
          Tak, ale na święta muszą być i jaja, i chrzan a po świętach rewolucja moralna
          wejdzie w kolejny etap.
    • Gość: kiko Mam wrażenie, że ci się coś nieustannie myli...... IP: *.net.autocom.pl 07.04.06, 12:22
      Czyżbyś chciał powiedzieć panie trudny, że ty wręcz odwrotnie? To zrób sobie
      przegląd swoich, pożal się Boże mądrości,i wyłuskaj sobie z nich, ugarnirowane
      barokowym smędzeniemn, inwektywy, jakie nieustannie i z zapałem godnym czegoś
      bardziej pożytecznego, wypisujesz na tym forum.
      Gdybyś miał kłopoty w zwiazku z ich niebagatelną ilością, służę pomocą.
      A fe, trudny....
      Chyba nie zdenerwował cię tak ten mierzawiec Niesiołowski, a może co inne??
      • trudny2002 Mnie się moze mylić nawet wszystko 07.04.06, 12:26
        Gość portalu: kiko napisał(a):

> Czyżbyś chciał powiedzieć panie trudny, że ty wręcz odwrotnie? To zrób sobie
        > przegląd swoich, pożal się Boże mądrości,i wyłuskaj sobie z nich,
        ugarnirowane
        > barokowym smędzeniemn, inwektywy, jakie nieustannie i z zapałem godnym czegoś
        > bardziej pożytecznego, wypisujesz na tym forum.

Ja nie aspirowałem do zaszczytów i nie służe społeczeństwu z wyboru tegoż.

> Gdybyś miał kłopoty w zwiazku z ich niebagatelną ilością, służę pomocą.

To moze znaczyć inwigilację, ale to też zrozumiałe, bo Państwo macie pewną
        skłonność do służb i ich działań..::))))
        > A fe, trudny....
        > Chyba nie zdenerwował cię tak ten mierzawiec Niesiołowski, a może co inne??
        Niesiołowski Stefan też ma brata, niby nie bliźnięta z nich, ale zapewniam Cię
        ze stanowią zespół sensownych, i wcale nie pospolitych postaci.
        No ale po co a wymiana zdań?
        trudny
        • Gość: kiko Re: Mnie się moze mylić nawet wszystko IP: *.net.autocom.pl 07.04.06, 12:30
          No właśnie po co, chyba sie trochę zapędziłam, bo myślałam, że to na mnie taką
          aluzję zmontowałeś (?).Poniosło mnie....
          • trudny2002 Na Ciebie? 07.04.06, 13:04

-W zyciu...Przeciez wiesz że mam dla Ciebie zupełnie inne propozycje, ale Ty
            głucha na starania:)))
            Machnij ręką na politykę, życie bywa smaczniejsze w innych barwach...
            trudny-
            "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..."
            • Gość: kiko Re: Na Ciebie? IP: *.net.autocom.pl 07.04.06, 14:28
              ....i słowiki spać nie dają?....
          • Gość: jazzinator Re: do KiKo IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.04.06, 13:08
            No proszę,jaki wersalik sie zrobił,Twoją myśl można odczytać w ten sposób,iz
            można pleść wszelakie bzdury byle nie dotyczyły Ciebie osobiśćie?
            Problem Trudnego polega natym że nie dostrzega belki we własnym oku,ale to Jego
            problem oczywiście,Twój problem Kiko jest bardziej złożony,wystarczyło jedno
            spotkanie i jakże wysublimowane poglądy?!
            • trudny2002 No ale jak mi wskażesz to wiesz że się zastosuję.. 07.04.06, 13:12
              oczywiście jeśli o te belki czy inne elementy tartaczne idzie.
              trudny
              Nigdy i nigdzie nie mówiłem, ze wobec siebie jestem obiektywny...bo niby czemu?
              Często natomiast sygnalizuję ze coś właśnie subiektywnie, właśnie mnie, nie
              odpowiada...a belki, drzazgi czy pyłek...w czyim oku i skąd...to mnie nie
              zajmuje...bo po co?
              trudny
              • Gość: jazzinator Re: A czy ja każę być komuś obiektywnym wobec IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 07.04.06, 13:16
                siebie ? czy ja sie do Ciebie zwracałem czy do Kiko?Kto Ciebie prosił o zdanie?
                • trudny2002 Re: A czy ja każę być komuś obiektywnym wobec 07.04.06, 13:20
                  Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> siebie ? czy ja sie do Ciebie zwracałem czy do Kiko?Kto Ciebie prosił o
                  zdanie?
                  Zwracałeś się do Kiko, ale podjałes tenmat rzekomych moich właśnie problemów,
                  użyłeś mnie jako przykładu na dowodzenie tezy...Dlaczego więc mam sie czuć
                  niezręcznie, reagując?
                  Chyba ze to inny Trudny...a to przepraszam:)
                  trudny
                • helenka17 Oho - Dżezik zaczął znów rozdawać głosy... 07.04.06, 15:51
                  - to ja proszę asa bez atu...
                  • jazzinator Re: Oho - Dżezik zaczął znów rozdawać głosy... 07.04.06, 18:22
                    Ano zaczął hau hau Hau! to jest As a to Ala która ma kota na punkcie R.M>
                    nie tylko solą w oku ale i ością w gardle stoi.
            • Gość: kiko Re: do Jazznatora IP: *.net.autocom.pl 07.04.06, 13:26
              Widzisz to było tak - z Trudnym walczymy czas już jakiś i różne formy ta walka
              przybiera. A dzisiaj, dopiero po napisaniu powyższego postu, przeczytałam
              wątek pt."Nie wiem czy to prawda", wyjątkowo niesmaczny i wulgarny (poczytaj)
              i wtedy zrozumiałam, że to o to Trudnemu chodziło. No to się nieco
              zmitygowałam... Ale generalnie nic się w zwiazku ze spotkaniem na Kazimierzu
              nie zmieniło - każdy pozostał przy swoim. Cieszę sie, że wróciłeś Jazzi i że
              będzie nas wiecej.
              A Trudnego na spotkaniu nie było :[
              kiko
            • gph trzeba było przyjść pajacu 07.04.06, 13:28
              może byś też trochę wysubtelniał.
              • xyz_xyz_xyz Re: trzeba było przyjść pajacu 07.04.06, 13:55
                gph napisał:
                > może byś też trochę wysubtelniał.

Otóż to
              • trudny2002 Re: trzeba było przyjść pajacu 07.04.06, 13:57
                pracuje nad sobą, ale widzisz sam jak idzie...jak po grudzie...
                Ale wyobraźże sobie świat z samych subtelnych, no tak jakbyś jedynie prezesów z
                braćmi albo dziennikarzy bez brata( bo ten brat raczej sie niechętnie do tego
                segmentu rodziny przyznaje:)...a zresztąś na co mi subtelnosci?
                Wystrczy, ze ma zaszczyt czasami:)

Ale
                trudny
            • xyz_xyz_xyz j 07.04.06, 13:58
              a na jakiej podstawie, jazzi, wykoncypowałeś, że kiko zmieniła poglądy?
              ygrzeczniała trochę, i tyle. Tobie też by nie zaszkodziło.
              • Gość: kiko Re: j IP: *.net.autocom.pl 07.04.06, 14:31
                ...ale tylko trochę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka