Dodaj do ulubionych

Dom pod Pegazem - dostęp do internetu

IP: *.compower.pl 08.04.06, 18:58
Za ok. 2 tygodnie planuję wprowadzić się do mojego nowego mieszkanka na
W.Pola. Czy ktoś może wie czy jest tam w okolicy jakiś sensowny dostawca
internetu? TPSA z różnych powodów nie wchodzi w rachubę.
Dzięki i pozdrawiam-Korbi
Obserwuj wątek
    • 11ss Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu 08.04.06, 20:48
      na Daszyńskiego jest sklep komputerowy GIGA i rozprowadza internet po
      okolicznych kamienicach, podejdź i zapytaj
    • Gość: amadeusz Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu IP: *.ghnet.pl 09.04.06, 13:52
      sasiedzie daj znac co zalatwiles ja wprowadzam sie za 3 tyg i tez mi zalezy na
      sieci :-)
      • Gość: korbi Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu IP: *.compower.pl 09.04.06, 14:05
        Na razie zlozylem zapytanie do Netii czy jest tam mozliwosc podlaczenia
        telefonu i netu.Sa w budynkach przy Daszynskiego wiec mam nadzieje ze sie
        da.Mam dzwonic w piatek dowiedziec co sie udalo ustalic ich technikom.
    • Gość: wor Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:38
      czy to znaczy że (i dlaczego) chello, które jest już rozprowadzone w domu pod
      pegazem jest mało sensowne????
      • Gość: korbi Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu IP: *.compower.pl 14.04.06, 21:22
        A informacja o chello jest pewna?
        Instalacja do internetu jest gotowa ale czy aby podlaczone do niej jest chello?
        Bo jak dzwonilem do upc to powiedzieli ze w tym budynku w krakowie ich nie ma...
        A tak na marginesie moze ktos wie co w ogole jest w gniazdkach antenowych w
        budynku? Czy jest tam jakikolwiek sygnał?
        • Gość: wor Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 09:54
          jeszcze kilka miesięcy temu developer zapewniał mnie, że rozprowadzony jest
          sygnał z upc. Nie słyszałem do tej pory, że mogło się coś zmienić. W informacji
          upc mogą jeszcze nic nie widzieć jeśli żaden z mieszkańców nie zawarł z nimi
          umowy... Tak przynajmniej mi się wydaje
    • Gość: korbi Re: Dom pod Pegazem - dostęp do internetu IP: *.eranet.pl 01.05.06, 20:41
      Jestem już wprowadzony-pozdrowienia dla sąsiadów. Sytuacja wygląda następująco:
      jest możliwość podłączenia się przez UPC (kablówka+telefon+Internet w pakiecie
      kosztują 99 zł przez 5 miesięcy, potem wg cennika). Do miesiąca będzie też
      Netia. Co do naszego ukochanego narodowego monopolisty to nie wiem ale znając
      życie pewnie też już tutaj jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka