Gość: kloss Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.bratniak.krakow.pl 17.10.01, 21:47 Popieram - Wacław forum Mielec doprowadził do stanu upadku, a teraz to samo chce zrobić z Krakowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (memory) Re: Nie !! Nie!!Nie!! - PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.10.01, 22:58 Nie popieram:jest demokracja czy nie ma.Jest Krakow miastem tolerancji czy nie.Waclaw to jednostka wartosciowa,wpedzona w kompleksy przez sowieckiehgo agenta kryjacego sie pod kryptonimem J-23 a na roboczo Kloss.Proponuje powolac komitet spoleczny obrony patrioty Waclawa.Oflagowac,oplakatowac,skompletowac i tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Nie !! Nie!!Nie!! - PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 18.10.01, 11:34 Zróbcie porządek z tym chamem i bydlakiem - klossem ! Wacław jest w porzo ! Kloss nie dorasta mu do pięt, a swoimi chamskimi i wulgarnymi wpisami obraża wszystkich forumowiczów. Poza tym kloss zniszczył do spółki z niejakim "darkiem" (tu wystepuje jako MIKI) mieleckie forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Nie !! Nie!!Nie!! - PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: 213.25.166.* 18.10.01, 17:11 Gość portalu: Henryk napisał(a): > Zróbcie porządek z tym chamem i bydlakiem - klossem ! > Wacław jest w porzo ! Kloss nie dorasta mu do pięt, a swoimi chamskimi i > wulgarnymi wpisami obraża wszystkich forumowiczów. Poza tym kloss zniszczył do > spółki z niejakim "darkiem" (tu wystepuje jako MIKI) mieleckie forum ! Czyżbyś nie wiedział chłoptasiu, ze z jednego serwera może korzystać więcej niż jedna osoba i prawdopodobieństwo że ja jestem darkiem jest w tym przypadq znikome? Ps Ciekawe, ze ktoś zupełnie obcy wmawia ludziom że ja to nie ja??? ps2 a tak dla informacji to jestem dziewczyną, którą nie raz obrażały chamskie texty niejakiego Wacława Ps 3 gdyby tak przyjąc twój tok rozumowania to ja równocześnie moge ciebie oskarżyc ze jestes wacławem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.10.01, 17:42 Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i twoje wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie slicznotko,nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: 213.25.166.* 18.10.01, 19:32 Gość portalu: ? napisał(a): > Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i twoje > wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie > slicznotko,nieladnie... Z UST MI TO WYJĄŁEŚ!!!!!! HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.chello.pl 18.10.01, 20:02 Gość portalu: MIKI napisał(a): > Gość portalu: ? napisał(a): > > > Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i twoje > > wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie > > slicznotko,nieladnie... > > Z UST MI TO WYJĄŁEŚ!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > HEHEHE > MIKI ja bym się chyba porzygał na samą myśl, że miałbym ci włożyć do ust. Zboczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacława Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.interklub.pl 19.10.01, 22:10 Ja osobiście w pełni solidaryzuje się z...Wacławem. Wacław to jeden z moich ulubionych forumowiczów.Miło jest czasem przeczytać słowa człowieka, który wprost napisze to co myśli o takich pospolitych i grzecznych ludziach jak np. kloss czy anka9009. Wacław trzymaj się.Zrób to dla mnie... Ps:Chyba się nie obrazisz, że miałam odwagę podpisać się Wacława? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.chello.pl 19.10.01, 22:17 Gość portalu: Wacława napisał(a): > Ja osobiście w pełni solidaryzuje się z...Wacławem. > Wacław to jeden z moich ulubionych forumowiczów.Miło jest czasem przeczytać > słowa człowieka, który wprost napisze to co myśli o takich pospolitych i > grzecznych ludziach jak np. kloss czy anka9009. > Wacław trzymaj się.Zrób to dla mnie... > Ps:Chyba się nie obrazisz, że miałam odwagę podpisać się Wacława? Mnie to ..., zresztą wiesz skarbeczku. Bo sprawdziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacława Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.interklub.pl 19.10.01, 22:31 Ciesze się, że w przypływie różnych ważnych i czasochłonnych (choć bardzo przyjemnych) zajęć takich jak np.obrażanie klossa, znalazłeś czas, aby mi odpisać (i to w 7 minut!). Tak naprawde to chciałam tylko życzyć ciekawych, kolorowych snów i Wacławy...dzisiejszej nocy. Dobranoc skarbeńku. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.wawelski Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! 20.10.01, 10:55 ZebrŁY SIĘ PEdały i sobie ciągną pały - Wacław, Wacława(to transwestyta), Henryk i cała banda idiotów. Precz z Wacławem. Kij mu w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.chello.pl 20.10.01, 11:04 konrad.wawelski napisał(a): > ZebrŁY SIĘ PEdały i sobie ciągną pały - Wacław, Wacława(to transwestyta), > Henryk i cała banda idiotów. Precz z Wacławem. Kij mu w oko. Czy rodzina wezwała już pogotowie do kondzia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 17:20 Gość portalu: Wacław napisał(a): > Gość portalu: MIKI napisał(a): > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i t > woje > > > wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie > > > slicznotko,nieladnie... > > > > Z UST MI TO WYJĄŁEŚ!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > HEHEHE > > > > MIKI ja bym się chyba porzygał na samą myśl, że miałbym ci włożyć do ust. > Zboczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amk Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 20.10.01, 22:41 ....zaplute karly sanacji,rece precz od Waclawa...!! Odpowiedz Link Zgłoś