Dodaj do ulubionych

PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!!

IP: 213.25.166.* 17.10.01, 21:03
JW
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.bratniak.krakow.pl 17.10.01, 21:47
      Popieram - Wacław forum Mielec doprowadził do stanu upadku, a teraz to samo
      chce zrobić z Krakowem.
      • Gość: (memory) Re: Nie !! Nie!!Nie!! - PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.10.01, 22:58
        Nie popieram:jest demokracja czy nie ma.Jest Krakow miastem tolerancji czy
        nie.Waclaw to jednostka wartosciowa,wpedzona w kompleksy przez sowieckiehgo
        agenta kryjacego sie pod kryptonimem J-23 a na roboczo Kloss.Proponuje powolac
        komitet spoleczny obrony patrioty Waclawa.Oflagowac,oplakatowac,skompletowac i
        tak trzymac.
        • Gość: Henryk Re: Nie !! Nie!!Nie!! - PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.dialup.medianet.pl 18.10.01, 11:34
          Zróbcie porządek z tym chamem i bydlakiem - klossem !
          Wacław jest w porzo ! Kloss nie dorasta mu do pięt, a swoimi chamskimi i
          wulgarnymi wpisami obraża wszystkich forumowiczów. Poza tym kloss zniszczył do
          spółki z niejakim "darkiem" (tu wystepuje jako MIKI) mieleckie forum !
          • Gość: MIKI Re: Nie !! Nie!!Nie!! - PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: 213.25.166.* 18.10.01, 17:11
            Gość portalu: Henryk napisał(a):

> Zróbcie porządek z tym chamem i bydlakiem - klossem !
            > Wacław jest w porzo ! Kloss nie dorasta mu do pięt, a swoimi chamskimi i
            > wulgarnymi wpisami obraża wszystkich forumowiczów. Poza tym kloss zniszczył do
            > spółki z niejakim "darkiem" (tu wystepuje jako MIKI) mieleckie forum !

Czyżbyś nie wiedział chłoptasiu, ze z jednego serwera może korzystać więcej niż
            jedna osoba i prawdopodobieństwo że ja jestem darkiem jest w tym przypadq
            znikome?

Ps Ciekawe, ze ktoś zupełnie obcy wmawia ludziom że ja to nie ja???
            ps2 a tak dla informacji to jestem dziewczyną, którą nie raz obrażały chamskie
            texty niejakiego Wacława
            Ps 3 gdyby tak przyjąc twój tok rozumowania to ja równocześnie moge ciebie
            oskarżyc ze jestes wacławem

• Gość: ? Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.10.01, 17:42
      Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i twoje
      wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie
      slicznotko,nieladnie...
      • Gość: MIKI Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: 213.25.166.* 18.10.01, 19:32
        Gość portalu: ? napisał(a):

> Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i twoje
        > wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie
        > slicznotko,nieladnie...

Z UST MI TO WYJĄŁEŚ!!!!!!

HEHEHE

• Gość: Wacław Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.chello.pl 18.10.01, 20:02
          Gość portalu: MIKI napisał(a):

> Gość portalu: ? napisał(a):
          >
          > > Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i twoje
          > > wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie
          > > slicznotko,nieladnie...
          >
          > Z UST MI TO WYJĄŁEŚ!!!!!!
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          > HEHEHE
          >

MIKI ja bym się chyba porzygał na samą myśl, że miałbym ci włożyć do ust.
          Zboczku !
          • Gość: Wacława Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.interklub.pl 19.10.01, 22:10
            Ja osobiście w pełni solidaryzuje się z...Wacławem.
            Wacław to jeden z moich ulubionych forumowiczów.Miło jest czasem przeczytać
            słowa człowieka, który wprost napisze to co myśli o takich pospolitych i
            grzecznych ludziach jak np. kloss czy anka9009.
            Wacław trzymaj się.Zrób to dla mnie...
            Ps:Chyba się nie obrazisz, że miałam odwagę podpisać się Wacława?
            • Gość: Wacław Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.chello.pl 19.10.01, 22:17
              Gość portalu: Wacława napisał(a):

> Ja osobiście w pełni solidaryzuje się z...Wacławem.
              > Wacław to jeden z moich ulubionych forumowiczów.Miło jest czasem przeczytać
              > słowa człowieka, który wprost napisze to co myśli o takich pospolitych i
              > grzecznych ludziach jak np. kloss czy anka9009.
              > Wacław trzymaj się.Zrób to dla mnie...
              > Ps:Chyba się nie obrazisz, że miałam odwagę podpisać się Wacława?

Mnie to ..., zresztą wiesz skarbeczku. Bo sprawdziłaś.

• Gość: Wacława Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.interklub.pl 19.10.01, 22:31
                Ciesze się, że w przypływie różnych ważnych i czasochłonnych (choć bardzo
                przyjemnych) zajęć takich jak np.obrażanie klossa, znalazłeś czas, aby mi
                odpisać (i to w 7 minut!).
                Tak naprawde to chciałam tylko życzyć ciekawych, kolorowych snów i
                Wacławy...dzisiejszej nocy.
                Dobranoc skarbeńku.
                • konrad.wawelski Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! 20.10.01, 10:55
                  ZebrŁY SIĘ PEdały i sobie ciągną pały - Wacław, Wacława(to transwestyta),
                  Henryk i cała banda idiotów. Precz z Wacławem. Kij mu w oko.
                  • Gość: Wacław Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.chello.pl 20.10.01, 11:04
                    konrad.wawelski napisał(a):

> ZebrŁY SIĘ PEdały i sobie ciągną pały - Wacław, Wacława(to transwestyta),
                    > Henryk i cała banda idiotów. Precz z Wacławem. Kij mu w oko.

Czy rodzina wezwała już pogotowie do kondzia ?

• Gość: d Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 17:20
            Gość portalu: Wacław napisał(a):

> Gość portalu: MIKI napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: ? napisał(a):
            > >
            > > > Miki,kobietko a moze Ty palasz niespelniona miloscia do Waclawa i t
            > woje
            > > > wypowiedzi to rodzaj slodkiej niewiesciej zemsty.Oj nieladnie
            > > > slicznotko,nieladnie...
            > >
            > > Z UST MI TO WYJĄŁEŚ!!!!!!
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > > HEHEHE
            > >
            >
            > MIKI ja bym się chyba porzygał na samą myśl, że miałbym ci włożyć do ust.
            > Zboczku !

• Gość: amk Re: PRECZ Z WACŁAWEM NA FORUM!!!!!! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 20.10.01, 22:41
      ....zaplute karly sanacji,rece precz od Waclawa...!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka