skks 01.01.03, 01:11 Bawicie się dobrze? Jest wesoło?Może! Znamy się tylko z widzenia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: niech żyje bal!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 01:17 niech zyje ball w 2003 roku i trwa caly rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luckystrike Re: niech żyje bal!! IP: *.gemini.net.pl / 192.168.21.* 01.01.03, 01:42 bal to nad bale Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: niech żyje bal!! 01.01.03, 08:53 Fajnie było ;))))))))) Ludziska już poszli, mieszkanko wysprzątane, rozwalili mi krzesło, ale została cała nie ruszana sofia i cztery czekolady ;). Jestem w tym momencie trzeźwiutka, choć niewyspana... robiłam za diżeja i ciągle musiałam puszczać Shakirę ;)))))) albo Tatu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: niech żyje bal!! 01.01.03, 12:09 chwila... czy ja przypadkiem nie bylem u Ciebie?! :))) nie pamietam, zeby jakies krzeslo padlo, ale Shakire i Tatu pamietam... caly czas ktos wolal "Pij Adam! nas ne dogoniat" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: niech żyje bal!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.01.03, 09:13 Niech żyje bal Życie, kochanie, trwa tyle co taniec Fandango, bolero, bi-bop Manna, hosanna, różaniec i szaniec I jazda i basta i stop Bal to najdłuższy, na jaki nas proszą Innego kochani nie będzie Zanim więc serca upadłość ogłoszę Na bal, marsz na bal Ref.: Niech żyje bal, bo to życie to bal jest nad bale Niech, żyje bal, drugi raz nie zaproszą nas wcale Orkiestra gra jeszcze tańczą i drzwi są otwarte Dzień wart jest dnia i to życie zachodu jest warte Szalejcie aorty gdy idę na korty Roboto ty w rękach się pal Miasta nieczułe mijajcie jak porty Bo życie, bo życie to bal Bufet, jak bufet zaopatrzony Zależy czy tu czy gdzieś tam Żyj, póki żyjesz i śmiej się do żony I pij zdrowie dam Ref. Chłoporobotnik i boa grzechotnik Z niebytu wynurza się fal Widzi swa mamę, i tatę, i żonkę I rusza wyrusza na bal Sucha kostucha, ta miss wykidajło Wyłączy nam prąd w środku dnia Pchajmy więc taczki obłędu jak Byron Bo raz mamy bal Odpowiedz Link Zgłoś