Dodaj do ulubionych

wolontariat

IP: *.compower.pl 03.05.06, 17:37
gdzie mozna sie zapisac na wolontariat typu pomaganie w nauce korepetycje
zeby zdobyc 2 pkt na swiadectwo? albo 2 pkt za prace spoleczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: iguazu Re: wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:57
      a nie wydaje ci się ,że wolontariat powinien płynąć z potrzeby serca ,chęci
      pomocy innym ludziom? czyli jak już zdobędziesz te upragnione @ ( sic!) pkt na
      świadectwo to rzucisz w cholerę? bo przecież ODBĘBNIŁAŚ/EŚ swoje,wiesz co
      brzydze się takimi ludźmi
    • Gość: wwwwww Re: wolontariat IP: *.compower.pl 03.05.06, 19:05
      nie chodzi mi tylko o punkty, ale jak bede pomagac (tymbardziej ze dobrze sie
      ucze wiec moge pomoc) to chcialabym przy okazji te 2 pkt bo sie przydadza.
      Zreszta nie ty bedziesz sprawdzac czy pomagam czy nie.
      • Gość: iguazu Re: wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:47
        już ci wierzę,że tak bezinteresownie lecisz z pomocą
        • Gość: wwwww Re: wolontariat IP: *.compower.pl 04.05.06, 14:31
          a co cie to obchodzi?! Pytanie kieruju do ludzi ktorzy nie pakuja wszystkich z
          gory do jednego worka i nie oceniaja po jedytm poscie!
          • Gość: famme Re: wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:10
            wybacz, ale po tym poscie inaczej sie Ciebie nie dalo ocenic.....
            • Gość: bibi Re: wolontariat IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 04.05.06, 18:51
              ręce opadają jak można z wolontariatu zrobić spółkę z ograniczona
              odpowiedziałnościa za głupie 2 punkty na świadectwie.Nie przyszło Ci do głowy,
              że komuś może być bardzo przykro, że nie dość ,że zycie ich tak mocno po dupie
              kopie to jeszcze jakiś "społecznik" z bożej laski będze pomagał mu odrabiać
              lekcje, za 2 punkty. Boże , jak można tak nisko upaść?!!!! Ja słyszałam ,że za
              oddanie krwi dostaje się po punkcie za litr :P
              • Gość: duza Re: wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:59
                a zauważcie, że tak właśnie postrzegana jest bezinteresowna praca!
                Opłaca się- są punkty, zrobie- nie ma punktów, nikt o tym nie wiem- po co się
                męczyć... Żadna nowość. A system świadectw sam tego uczy!
                Swoja droga napiszcie gdzie jest mozliwość takiego wolontariatu. Ja chetnie był
                pomogła- a do punktów mi sie to bynajmniej nie bedzie przeliczać.

pozdrawiam ciepło
          • Gość: iguazu Re: wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 19:02
            Jak widać wiekszosc osób oceniła Cię odpowiednio ,2 pkt -masakra ,rośnie nam
            niezłe pokolenie,to ciekawe co gotów/gotowa jestes zrobić za 4 pkt!!lolboje się
            myśleć
            • Gość: nauczycielka Re: wolontariat IP: *.chello.pl 04.05.06, 20:36
              Niestety takie mamy pokolenie. W mojej klasie połowa zbierała na WOŚP i była na
              jakiejś zabawie z niepełnosprawnymi i już mają po dwa punkty a poszli jak
              twierdzili tylko po to by je mieć .Takie są przepisy.
              • Gość: ascanias Re: wolontariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:46
                Eh smutne to;(,wyobrażam sobie jak ktoś pomaga w schronisku dla zwierząt tylko
                dla punktow a potem całkowicie ma gdzieś to.
            • Gość: krakowianka Re: wolontariat IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:29
              Ale nie oceniajcie zaraz calego pokolenia! ja dzalalam w wolontariacie, nadal
              zamierzam dzialac i wcale nic w zamian nie oczekuje, ani nie otrzymuje.. zreszta
              juz dawno skonczylam liceum/gimnazjum (nie wiem gdzie sie otrzymuje te punkty),
              ale nawet jak jeszcze bylam w tych szkolach, to choc dobrze sie uczylam nikt
              nawet nie wspomnial, ze istnieje wolontariat pomagajacy w nauce(ani o punktach).
              Zreszta jak pomagalam (ale tylko w matematyce,bo z tego bylam naprawde dobra) to
              w zyciu bym nic za to nie wziela i nie bralam. Jednak otrzymywalam pewna
              zaplate:) mianowicie wdziecznosc uratowanych przed powtarzaniem klasy i to bylo
              bezcenne.
    • Gość: ja może tutaj poszukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:23
      bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=93888&p=daneSzczegolowe Komentarzami
      się nie przejmuj, punkty Ci się przydadzą a Twoja pomoc innym jeszcze
      bardziej... Powodzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka