skks 04.05.06, 15:02 majowego grilowania? Kiedy? Gdzie? Co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 15:04 jedyny wolny (jak na razie) łikend, to 19-20 maja... ps. mam oba grille, czajnik i co tam jeszcze, doniosę kawałek oprawionej padliny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 15:07 Czyli możliwym jest tylko pniontek przed łikendem? 19 maj? wieczorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: PASI! nt. 04.05.06, 15:29 19 mowicie.. akurat juwenalia i koncert kultu..no nie wiem, nie wiem, ale moze przyjde :P Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: PASI! nt. 04.05.06, 15:32 Juwenalia są tydzień wczesniej... Kult już nie gra w juwenalia, zresztą ile razy mozna...;D Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: PASI! nt. 04.05.06, 15:36 > Juwenalia są tydzień wczesniej... aha:D > Kult już nie gra w juwenalia, zresztą ile razy mozna...;D no ale graja 19 tak czy inaczej :) chyba ze z plakatu tez zle przeczytalem heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: PASI! nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 17:05 carmen_80 napisała: > I tak będzie lało...:) ale to juz problem tych co beda chcieli wtedy gryllowac..;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 17:03 skks napisał: > Czyli możliwym jest tylko pniontek przed łikendem? > 19 maj? wieczorkiem? A dzie??? Bo chentnie pszyńdem, pośpiwomy co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:10 Krzychut, to ja wezmę bongosa! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 18:30 skks!!! Nie róbcie to w tygodniu w którym jest najwięcej imienin!!!Zofii,,,itp.!!;o(( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 18:35 chopie, ni ma zośki wśród nas... 19 jest gud inaf! a tera: gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 19:05 a może ja będę musiał nieprzyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 19:13 tak musisz znaczy nie nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 19:22 noooo może musieć przyjść:) 19 maja!! pniątek. Proponuję miejsce: Na Podgórzu, w delcie Wilgi. W miejscu gdzie wilga wpada do Wisełki jest bajeczne miejsce na ogicho i grila i w okolicy mało mieszkań:) Akurat na powycie przy Krzychutowej gitarze i mtq'owych bębnach:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 19:25 to miało być miejsce pierwszej majówki - pamiętasz? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 20:56 Tam tuż obok wpada ściek do Wilgi i troszku cuchnie. A i miejscowe pijaczki mogą się burzyć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:20 Dobre to miejsce na biesiadę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 22:42 No jest też ekstra miejsce na ognicho w okolicach Bożego Miłosierdzia a tak naprawdę to na "Białych Morzach" - też na Wilgą i Wilga jeszcze czysta - nawet pstrągi chadzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 22:57 Pijaństwo w Bożym Miłosierdziu. Toż to nie uchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 22:59 Maćku!! A kto mówi o Miłosierdziu:) Musi być nad Wilgą - tam na dole a nie na parkingu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 23:01 Nad rzeką to niebezpieczne bo się popiją i powpadają, a tam jest dość głęboko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 23:02 to sie ich powiąże:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 04.05.06, 23:03 Mhmmm... No brzmi ciekawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja _zz kozą Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ?możecie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.05.06, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen paszoł won... 04.05.06, 23:03 a przyjdź, capie, na spotkanie, jeśli (he, he) masz odwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kania Re: paszoł won... 04.05.06, 23:04 Niech przyjdzie z kozą, może być fajnie. Zrobimy dużo zdjęć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: paszoł won... 04.05.06, 23:08 Dajcie spokuj, proszę. Pomyślcie o kozie.... Koza to tyż zwierzątko. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: grillujemy? 08.05.06, 21:32 kiedy to już chyba wiadomo - 19.05 - ale gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Re: grillujemy? 08.05.06, 22:17 Na szpicu? Czy po stronie "Serkowskiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: ...w podskokach! 09.05.06, 00:44 A jak wasz podgorzoki wytropia i wywachajom?Moze dojsc do sarpacki... Bebny poreczne w razie co?Bo gitarka to i owszem! Bawcie sie energicznie!skks ma racje POWIAZCIE SIE!!I karty plywackie miec przy sobie.A pod paszkami nadmuchane motylki! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ...w podskokach! 09.05.06, 09:33 Podgórzoki to teraz Ja:) - no bo zameldowanym na starej Zamoyskiego. To gdzie? a może na wałach wiślanych koło Manghi? albo bliżej mostu dębnickiego? Mruga trza by wysłac by sprawdził delte Wilgi: śmierdzi czy nie śmierdzi? A może jeszcze gdzie? Tylko trza by był dobry mniej więcej dojazd i dojście:) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ...w podskokach! 09.05.06, 09:39 Mówią ,że capi pisuarami!!1;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ...w podskokach! 09.05.06, 09:42 Może po prostu w lasku w Kryspinowie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: ...w podskokach! 09.05.06, 09:47 W zeszłym roku śmierdziało... Piękne miejsce na ognicho, to tereny dawnego fortu Bodzów. Śliczny widok na Wawel i Bielany, pustki dookoła, liczne jary idealne na rozpalenie ogniska. Wadą są miejscowi amatorzy motocrossingu, średni dojazd no i przede wszystkim odległość wykluczająca raczej to miejsce.;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ...w podskokach! 09.05.06, 09:53 Właśnie - no ja mam "auto?" ale wielu młodych.... No i do tego ciężko z Bodzowa po kilku "maluchach" halsami wracać a taxi... nie podjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 09.05.06, 12:05 i w piatek miesiwa pożywać będziem? hmmmm druga rzecz to chyba po zmroku spotkać się nam przyjdzie gdyż mogą nie wszyscy urlop otrzymać, więc miejsce jakieś z oświetleniem by się zdało to i z pacholęciem przyjść nie bardzo się da ze względu na porę :( reasumując wątpliwości nie dało by się moze jednak uzyskac terminu bardziej weekendowego ? i co za tym idzie godzin bardziej popołudniowych niz wieczornych? co by to bardziej majówką nazwać było można :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 09.05.06, 12:14 Czy można przyjść też i Was przeprosić?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike no ... 09.05.06, 12:24 nigdy nie było żadnych zakazów. Każdy moze przyjść, nawet sabbin zapraszany był, ale coś mu zawsze na przeszkodzie stawało :( Odpowiedz Link Zgłoś
skks sprawdziłem przed chwilą deltę Wilgi... 09.05.06, 13:04 Nie capiło, trawa zielona, miejsca od cholery, widoki, że po 5 złotych brać:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: sprawdziłem przed chwilą deltę Wilgi... 09.05.06, 13:09 Hmmm, a to może my też się wprosim?:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks nie wprosim:) 09.05.06, 13:11 obecność jest "prawie" obowiązkowa. To miało być tu a nie w nowym wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: nie wprosim:) 09.05.06, 14:23 A czy o przybliżoną porę spotkania pytać, to jeszcze zbyt wcześnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 No-no 09.05.06, 21:00 ...szepnij choć słówko, a sznur kierowców rzuci się z ofertą przywiezienia skądkolwiek. Zakład? Oczywiście jako niezainteresowana mogę ich ubiec... No to napisz na priva skąd Cię zabrać (c: H. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Reasumujęcy 09.05.06, 21:06 Piatek dwunastego maja na szpicu, o zmierzchu (Soneczko zachodzi circa 20.10) Co publika na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzrr21 Re: Reasumujęcy IP: 195.205.24.* 10.05.06, 08:28 Publika jest za, ale publika dalej nie wie gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Reasumujęcy 10.05.06, 08:31 helenka17 napisała: > Piatek dwunastego maja na szpicu, o zmierzchu (Soneczko zachodzi circa 20.10) > > Co publika na to? Publika na to, że miało być 19 maja a nie 12. Czy ktoś oprócz Helenki zmieniał datę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Reasumujęcy IP: 195.205.24.* 10.05.06, 08:43 Ale gdzie ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
skks 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 08:55 I uprasza się PT Publikę o zachowanie TEJ daty w pamięci tak wewnętrznej jak i zewnetznej. A gdzie? No ja proponuję na szpicu, to jest w delcie Wilgi od strony hotelowej - dużo miejsca, trawa zielona, ogniska się tam palają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja IP: 195.205.24.* 10.05.06, 08:59 To mi jeszcze opowiedz, jak się tam dostać np. ok. Jubilata i jak wrócić z powrotem ? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 09:11 Trza wysiąść z autobusu MPK na przestanku pod Forum i przejść do ujścia Wilgi do Wisełki:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 09:12 Albo spacerkiem po wałach wiślanych po podgórskiej stronie az dojdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja IP: 195.205.24.* 10.05.06, 09:32 I tak będę szła i dojdę do Gdańska ? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 09:36 Wolną jest Twoja wola, mozesz i do Gdańska... Ale najpierw dojdziesz do ujscia Wilgi:) Możesz przepłynąć rzeczkę i iść dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja IP: 195.205.24.* 10.05.06, 09:42 Rozumiem z tego, że Wilga do pokonania wpław ? A na Was poprostu się natknę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 10:00 a ja powiem tak- pobliże jakiegokolwiek zbniornika wodnego o tej porze roku nie jest dobrą lokalizacją. po pierwsze upałow jeszcze nie mamy, co oznacza ze mniej wiecej o godzinie 21 zacznie tak piżdzic ze sie zabawa skonczy szybciej niz zaczęła- w naszej strefie klimartycznej o tej porze roku nad wodą spadek temperatury jest szczególnie odczuwalny. po rugie zaś, ci którezy bacznie obserwują rzeczywistosc zauwazyli zapewne ze Stwórca zesłał na nasz naród plagi przerożne. i jedną z nich są na przykłąd meszki czy inna cholera- co by to jednak nie było, pojawiło sie nad wisłą w takich ilościach, ze wczoraj to na 10 metrów widać nic nie było a oddychac trzeba bylo przez zacisniet zęby zeby filtrowac powietrze z owadów. okej, do 19 mogą sie wynieść, ale znając nasze szczescie w ich miejsce pojawią sie komary a zeby nie byłóo ze to krytyka niekomstruktywna to ja proponuje kopiec krakusa. u jego podnóza jest całkiem dobre miejsce[o ile nie bedzie wietrznie] , dojazd komunikacja miejską nienajgorszy, dojazd pojazdem [ale samochodem na libacje? chyba ze to ma byc biesiada przy lemoniadzie] tez znośny. najpowazniejszy problem to zdaje się brak źródłka z artykułami monopolowymi w pobliżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:07 >najpowazniejszy >problem to zdaje się brak źródłka z artykułami monopolowymi w pobliżu Żaden problem,co brama to melina. Poza tym stacja benzynowa w poblizu. Dobra miejscowka Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 10:11 Gość portalu: 123 napisał(a): > Poza tym stacja benzynowa w poblizu. a faktycznie.. nawet dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 10:14 Meszki nie tną zalkoholizowanych. Instynkt zamozachowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 10:26 mrug napisał: > Meszki nie tną zalkoholizowanych. ale wchłaniać dają sie kazdemu, bez względu na stan Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: 19 maja, 19 maja, 19 maja 10.05.06, 10:38 mrug napisał: > Zakąskę masz za darmo. jak by wrzątkiem przepić to byłby hernatka nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby IP: 195.205.24.* 10.05.06, 10:36 Ale stamtąd bez samochodu to już wydostać się nie da bez kłopotów Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 10:38 Gdzie tam. Wszędzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 10:40 mrug napisał: > Gdzie tam. > Wszędzie blisko. jak to w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 10:40 Gość portalu: andzia napisał(a): > Ale stamtąd bez samochodu to już wydostać się nie da bez kłopotów czyżby? 5 czy 6 linii tramwajowych, tyleż samo autobusowych, po 24 nocny, do city pieszkom jakies 15 minut.. normalnie koniec świata. a zaraz za kopcem to wiatr zawraca Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 11:07 To ja siem wtonsem do dyskusyji...a może skałki...?? Jakieś miejsce z dala od wody można wybrać i z dala od przepaści też się jakieś znajdzie, na wypadek gdyby ktoś zechciał sparawdzać czy umie latać. Stacja blisko, dojazd autem niezły, środkami komunikacyji miejskiej też, nocny do city, a na butach jakieś 15min. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 11:10 I kupa dresów.;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 11:13 Jakaś wyprzedaż jest na skałkach? Nie słyszałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 11:23 mrug napisał: > I kupa dresów.;) Już mi się wszystko rozjasniło... mrug napisał: > "Nic tak mnie nie denerwuje, jak brudny ślad na moich bielutkich, fullwypasionych adidasach. A już kompletnie szlag mnie trafia gdy widzę zabłocone nagawki mojego dresu Nike. Skandal!" To zaproś kumpli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 11:23 Kumple są specyficzni...;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: to meliny jeszcze są w społeczeństwie dobroby 10.05.06, 11:25 Myslisz, ze się nie zaprzyjaźnimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do IP: 195.205.24.* 10.05.06, 10:58 Już to widzę. Z pod Kopca Kraka na Salwator, na rano może bym dotarła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do IP: 195.205.24.* 10.05.06, 11:03 Jest takie coś w Krakowie, przy Błoniach, Rudawie, Wiśle Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do 10.05.06, 11:05 Urokliwe miejsce. Zamierzasz tam pogrilować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do IP: 195.205.24.* 10.05.06, 11:08 Jakby znaleźć miejsce, to czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Qrzamorda... 13.05.06, 23:38 ...cosik mi sie wydawa,ze spotkanie odbedzie sie Manitou wi gdzie! Ilu klikaczy tyle pomyslow i lokalizacyi. Moim energicznym zdaniem najlatwiej bedzie sie wam spotkac na Wiejskiej albo wedle PKiN(im.Josefa Wizarionowicza-Soso). A tak powaznie.Co pomyslodawca mysli o ogrodach Kanonikow Wiekszych przy Bazylice Mniejszej? Myslaco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Qrzamorda... 14.05.06, 16:46 w związku z odkryciem przez Szanownego Mruga potwora nadwiślańskiego, sprawę lokalizacji grilla koniecznie należy poddać ponownej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Qrzamorda... 14.05.06, 17:36 Może to smok wawelski wyszedł na spacer wzdłuż wałów wiślanych im.Wała Kurskiego??;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania do IP: *.chello.pl 14.05.06, 19:19 mnie by sie podobalo jakby przyszedl przemkowa.bi i cale forum krakow daloby mu w pysk tak zeby ne wstal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ?możecie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 14.05.06, 19:56 No to ziu sie jeszcze nie odbyło? jaka szkoda bo przygotowałem niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziu Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ?możecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 20:03 a nie wpadniesz, cieciu? fajnie by było jednego z was zobaczyć, może tego jedynego, który czasem z sensem pisze wyślecie? a może wam szef nie pozwala i macie przez noc myć podłogę w nandu? Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ... 14.05.06, 21:32 ...do zakonczenia przygotowan bo cos mi sie telapie pomiedzy szaremi komorkami,ze bedzie jak zwykle czyli mierda or merde zeby nie wyklikac gownio. Korespondencja forumkowa o tym nas przekonuje. mrug sie jednak owochal wilzanskich feromonow i zobaczyl mlaskacza ktorym sqtecznie wystraszyl grilowancow!amen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:36 spoko, będzie tego dnia, o tej godzinie i w tym miejscu (chyba, że będzie lało) Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ... 14.05.06, 21:50 A co ma,za przeproszeniem,deszcz do grillowanijaa...perelynki i parysolki nawet wieloosobiste sa na tandecie do qpienia za centusie drobniutkie! Mysle tyz,ze w dyszcz potwor mruga sie nie pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ... 14.05.06, 22:02 A najgorsze jest to, że chyba na grillu w piątek nie będę mógł być!!:(((( Coś mi wypadło i dupa:( Muszę w piątek wyjachać i wrócę dopiero w niedziele koło południa:((( Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Qrde!! 14.05.06, 22:06 to sie utop. Ale zanim przyjdzie co do czego, to powiedz, czy ten gaz "250"(a może i "500"), który przechodzi przez szpic nie ma przypadkowo wywietrzników? Bo to może nam utrudnić spotkanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Qrde!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:11 Dobra date sobie wybraliscie, akurat w noc muzeów to się niejeden do was przyłączy bo na miescie bedzie troche ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Qrde!! 14.05.06, 22:12 No byłem tam sam i to trzeźwy nic nie czułem, gaz w okolicy nie przechodził. myślę, że to tylko wraże plotki podgórskich pijaczków, którzy się boją o ICH winne i piwne miejsce:) A czy nie można by grillnąć w niedzielę - tak koło 15-16? Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Eee - za dnia...? 14.05.06, 23:02 To kuknij przy nadarzającej się okazji najbliższej, bo oznaczenia gazu na żółto malowane i rzucają się w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
seven noo wreszcie jakis madry post ;) 14.05.06, 23:07 skks napisał: > A czy nie można by grillnąć w niedzielę - tak koło 15-16? TAK!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: noo wreszcie jakis madry post ;) 14.05.06, 23:19 zajebiscie mądry. niedziela to najlepszy dzien na imprezowanie. poprostu rewelacyjny. no chyba ze zami4erzacie konczyc o 21 bo o 22 mamusia kazała byc w domu Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: noo wreszcie jakis madry post ;) 14.05.06, 23:25 do ciebie rozmawiam ? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: noo wreszcie jakis madry post ;) 14.05.06, 23:30 zwazywszy na to, ze planujemy tu grilla krakforum, a nie grilla skksa i jego małoletniej świty, to jednak musisz pogodzic sie z tym, ze przypadłoscią wiekszości ludzi jest chodzenie w poniedziałek do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: noo wreszcie jakis madry post ;) 14.05.06, 23:48 lol, to sobie pracuj, coz mnie to interesuje, mnie jest obojetne czy sie bawie od 12 do 20 czy od 21 do 5 rano, jesli chodzi o maloletniosc to widzi mi sie, ze mnie przesadnie nie przescigasz w tej kwestii, wiec wrzuc na luz i juz sie tak soba nie podniecaj, swiat sie nie kreci wokol ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: noo wreszcie jakis madry post ;) 15.05.06, 00:01 nie wiem czy wiesz, ale bycie nierobem na garnuszku rodziców, jest tyleż wygodne, co jednak mało rozpowszechnione. ja sie nie podniecam, jedynie zwracam ci uwage, ze twoja beztroska i egoizm nie sa udzuałem wszystkich. mnie zasadniczo wali jak spedzasz czas, mam jednak swiadomosc tego, ze zarówno ja, jak i wielu innych forumowiczów ma jakies obiwiazki inne niz wynoszenie smieci w dni parzyste, a co za tym idzie, organizowanie libacji w niedziele jest dla nich nieporozumieniem. średnią frajdą jest leczenie kaca w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Qrde!! 15.05.06, 10:59 no, ja tyż za niedzielą jestem . W piatek przyjde jakby co, ale wolałbym chyba niedziele. to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Czy możemy rozpocząć przygotowania ?możecie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 15.05.06, 10:20 Wpadne z niespodzianką helenko,tylko może byc troche duszno. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie może być, nie będziesz miał cykora? 15.05.06, 11:09 to do ciebie niepodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie może być, nie będziesz miał cykora? 18.05.06, 20:51 No i ja już nie wiem co jest grane: piątek czy niedziela będzie dla nas? Ja na wszelki wypadek przyjdę w sobotę rano. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: nie może być, nie będziesz miał cykora? 18.05.06, 20:53 podobno niedziela, podobno 16, podobno wilga, zresztą skks to organizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nie może być, nie będziesz miał cykora? 18.05.06, 21:23 :(( podobno... w piątek nie mogę bo muszę wyjachać, wracam w niedziele.. Ale jakoś odzewu nie ma, więc proponuje przełożyć na inne, lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka odzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:30 Ja w niedzielę mogę, w piatek nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: odzew,hasło? wilga! odzew śpiewa,bee lać ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 18.05.06, 21:43 nie wpuszczajcie nulki do wody bo sie przeziebi biedactwo i zacznie kichac na to forum delirium Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: odzew,hasło? wilga! odzew śpiewa,bee lać ! 18.05.06, 21:57 O, cóż za troska?! A z drugiej strony - dlaczego uważasz, że sama z siebie pchałabym się do tej wody tak, iż trzeba byłoby mnie powstrzymywać? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie może być, nie będziesz miał cykora? 19.05.06, 10:43 skks napisał: > Ale jakoś odzewu nie ma, więc proponuje przełożyć na inne, lepsze czasy. Jak już kryminalistów w rządzie nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Nulka ,bo moze przyszloby Ci do głowy coby Cie IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 19.05.06, 10:54 londżi ochrzcił? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nie może być, nie będziesz miał cykora? 19.05.06, 10:55 E tam :)) do jesieni nie bedziemy czekac:) Czerwcówke zrobim:) albo w tydniu jakąś wtorkówkę albo srodówke:) Odpowiedz Link Zgłoś