Dodaj do ulubionych

Plejady -wawel service

IP: *.2-0.pl 04.05.06, 15:27
czy ktos wie cos na temat tej inwestycji? ktos moze kupil tam mieszkanie? a
co sadzicie o developerze?
Obserwuj wątek
    • Gość: sos Re: Plejady -wawel service IP: *.2-0.pl 05.05.06, 09:45
      nikt nie kupił tam mieszkania???
      • Gość: . Re: Plejady -wawel service IP: 213.134.191.* 06.05.06, 22:07
        ????
        • marynia144 Re: Plejady -wawel service 08.05.06, 19:19
          Właśnie podpisałam umowę przedwstępną i prawdę powiedziawszy też czekam na
          komentarze do tego postu;) choć z drugiej strony brak wiadomości może oznaczać
          dobrą wiadomość ...
          • Gość: mm Re: Plejady -wawel service IP: 217.8.183.* 10.05.06, 16:13
            wsólczuje, w tamtym roku wycofałam sie z tej inwestycji,odbiór miał byc na
            grudzien 2005!!!!!!
    • Gość: Gosia Re: Plejady -wawel service IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:35
      Ja zakupiłam mieszkanko w Plejadach i mam nadzieję na jego bezproblemowy
      odbiór, choć z tego co piszecie na forum, to już sama nie wiem, co myśleć. Mam
      już jedno mieszkanko od Wawelu (w Enklawie) i wszystko przebiegało sprawnie i
      bez kłopotu, więc dlatogo u nich kupiłam ponownie. Prawie codziennie chodzę w
      okolice budowy i widzę, że prace postępują dość sprawnie. Nie wiem, czy był
      planowany odbiór na koniec 2005, ale to chyba jeszcze, jak nie była to
      inwestycja Wawelu, tylko Davisa i spółki ??
      • Gość: . Re: Plejady -wawel service IP: 212.160.65.* 25.08.06, 09:01
        a czy ma znaczenie co pisze prasa kiedy odbiór ? ważne zeby oddali zgodnie z
        zapisami w umowie przedwstępnej ewentualnie małym poślizgiem. Teraz mase
        inwestycji konkurencyjnych ma przesuniety termin zakończenia a kase mimo to
        trzeba wpłacać.
    • Gość: Sąsiad Re: Plejady -wawel service IP: 217.96.22.* 30.08.06, 08:36
      No coż, ten developer nie jest najszczęśliwszy. Przede wszystkim nie mówi całej
      prawdy o inwestycji. Najwcześniej wykończony blok stał kilka lat kompletnie nie
      zabezpieczony w stanie surowym otwartym! A więc śnieg, deszcz, mróz itd. Zatem
      sami sobie odpowiedcie jak bedą się zachowywać mieszkania w trakcie
      eksploatacji. To samo było na ul. Borkowskiej. Stary, wielkopłytowy blok z lat
      60-tych przerobili, pomalowali i wcisnęli ludziom jako nowy budynek. Dlatego
      zalecam dużą ostrożność w kontaktach z tą firmą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka