Gość: sos IP: *.2-0.pl 04.05.06, 15:27 czy ktos wie cos na temat tej inwestycji? ktos moze kupil tam mieszkanie? a co sadzicie o developerze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sos Re: Plejady -wawel service IP: *.2-0.pl 05.05.06, 09:45 nikt nie kupił tam mieszkania??? Odpowiedz Link Zgłoś
marynia144 Re: Plejady -wawel service 08.05.06, 19:19 Właśnie podpisałam umowę przedwstępną i prawdę powiedziawszy też czekam na komentarze do tego postu;) choć z drugiej strony brak wiadomości może oznaczać dobrą wiadomość ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Plejady -wawel service IP: 217.8.183.* 10.05.06, 16:13 wsólczuje, w tamtym roku wycofałam sie z tej inwestycji,odbiór miał byc na grudzien 2005!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Plejady -wawel service IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:35 Ja zakupiłam mieszkanko w Plejadach i mam nadzieję na jego bezproblemowy odbiór, choć z tego co piszecie na forum, to już sama nie wiem, co myśleć. Mam już jedno mieszkanko od Wawelu (w Enklawie) i wszystko przebiegało sprawnie i bez kłopotu, więc dlatogo u nich kupiłam ponownie. Prawie codziennie chodzę w okolice budowy i widzę, że prace postępują dość sprawnie. Nie wiem, czy był planowany odbiór na koniec 2005, ale to chyba jeszcze, jak nie była to inwestycja Wawelu, tylko Davisa i spółki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Plejady -wawel service IP: 212.160.65.* 25.08.06, 09:01 a czy ma znaczenie co pisze prasa kiedy odbiór ? ważne zeby oddali zgodnie z zapisami w umowie przedwstępnej ewentualnie małym poślizgiem. Teraz mase inwestycji konkurencyjnych ma przesuniety termin zakończenia a kase mimo to trzeba wpłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: Plejady -wawel service IP: 217.96.22.* 30.08.06, 08:36 No coż, ten developer nie jest najszczęśliwszy. Przede wszystkim nie mówi całej prawdy o inwestycji. Najwcześniej wykończony blok stał kilka lat kompletnie nie zabezpieczony w stanie surowym otwartym! A więc śnieg, deszcz, mróz itd. Zatem sami sobie odpowiedcie jak bedą się zachowywać mieszkania w trakcie eksploatacji. To samo było na ul. Borkowskiej. Stary, wielkopłytowy blok z lat 60-tych przerobili, pomalowali i wcisnęli ludziom jako nowy budynek. Dlatego zalecam dużą ostrożność w kontaktach z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś